Öapulcular Öetesi (Yorum, bilgi, eleştiri)

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

AlenthasLeasess wrote:Eğer herkes bir kere daha yazarsa catboya götüreceğim hikayeyi direkt.
merakla bekliyorum ben... :)
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

catboy wrote:
AlenthasLeasess wrote:Eğer herkes bir kere daha yazarsa catboya götüreceğim hikayeyi direkt.
merakla bekliyorum ben... :)
Yav kusura bakma, biraz beklettik seni de. Aslında bu attığım mesajda sana gelmeyi planlıyordum ama seninle konuştuktan sonra diğerlerinin yazacağı bir şey kalmıyor. Wes_Dex'in yaptığı doğru bir hareketti, tabii ki sizin isteğinize kalmış ama bulunduğumuz noktaya gelene kadar neler düşündüğünüzü, sözlediğinizi falan yazarsanız iyi olur. O yüzden bir kere catboyla karşılaştığımızda yazma şansınız olamayacak çünkü.
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

AlenthasLeasess wrote:Wes_Dex'in yaptığı doğru bir hareketti, tabii ki sizin isteğinize kalmış ama bulunduğumuz noktaya gelene kadar neler düşündüğünüzü, sözlediğinizi falan yazarsanız iyi olur. O yüzden bir kere catboyla karşılaştığımızda yazma şansınız olamayacak çünkü.
Aslında önce olayları senin gözünden gördük, sonra küçük bir geriye dönüşle aynı olayları bir de Wes_Dex'în gözünden gördük. Bence çok hoş oldu, farklı açılardan aynı olayı okuyoruz. şimdi ben de yazacağım. Hem catboy'u da daha fazla bekletmeyelim :D
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Evet, şimdi sıra catboyda. şu an yakaladığım kişi sensin catboy, neden burada olduğunu düşünmüşsündür umarım. Yazmadan önce bir konuşalım.

edit: şimdi fark ettim, bu postumla birlikte doğumgünüme ulaşmış oldum :D

edit2: aaaa, geçti artık :(
Last edited by Alenthas on Tue Dec 15, 2009 2:00 am, edited 1 time in total.
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Hmm.. iceriye girdik ve Catboy'u bulduk fakat bence bu mekanda oldukca fazla kamera vardır.Oldukca fazla olmasa bile en azından kontrol odası girisinde yada o katta mukakkak vardır.Biraz işe yarayayım ve su kamerayı etkisiz hale getiriyim degil mi? :evillaugh: ayrıca birilerinin etrafı kolaçan etmesi daha iyi olur umarım bir kac muhafız gelmez eger gelirse Yaki size haber vermek icin geri dönecektir.

Edit: Hikayenin mantıgında hic bir degisim olmadan bir seyler karaladım :D Su sigara bitene kadar odadan cıkmasanız iyi olur :evillaugh:
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

ben ne yazacağımı pek anlamadım, ne diye ordayım ki hem işim ne benim orada ya... :D
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

catboy wrote:ben ne yazacağımı pek anlamadım, ne diye ordayım ki hem işim ne benim orada ya... :D
Yahu msne falan gel konuşalım işte :D
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

catboy, neyi silip kısalttın ki yazını, bence güzel yazmışsın. Daha da uzun olsa okurdum.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Possessed wrote:catboy, neyi silip kısalttın ki yazını, bence güzel yazmışsın. Daha da uzun olsa okurdum.
Gemiyi incelemeye kalktı. Halbuki gemi beş dakikalık yürüyüş mesafesinde, dışarıda. Bir de nasıl olduğu malum (edit: "malum"? Of, of. Neyse anladınız siz) bir şekilde içeriye girmişti :D
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Hikaye de karısıklık mı oldu sanki :D

Silah sesi tedirgin etti beni neler olduguna bir bakıyım. Su uzaylılar bizi yemeden artık uzaklasalım su mekandan :evil: [/i]
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Kedioğlan haftasonuna kadar giremeyeceğini, karakterini benim yönlendirmemi istedi. Akşam gelecek yazımla buradan çıkalım da asıl oyuna başlayalım madem.
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Bir saniye, Aegron senin karakter JB'nin yanında mı yoksa dışarıda koridorda mı? Benim yazıyla seninki çelişmiş. Eğer Gümüş JB'nin yanındaysa düzelteyim ben, sadece Franky var o zaman koridorda. Bu düzeltmeyi yapalım, sonra yazmaya devam edeceğim.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

kusura bakmayın arkadaşlar aralık ayının ilk 2 haftası rahattım keşke o zaman başlatsaydı daha aktif olabilirdim ama artık çok yoğun bir döneme giriş yaptım, haftaya uygulama sınavlarım var ve geçemezsem finale bile giremiyorsun bizim bölümde, üst üste 4 sınav var. bu yüzden haftasonu bile girmem zor gibi görünüyor. ocak ayı gelsin anca öyle rahatlarım, benim karakter kekeme, çabuk heyecanlanıyor filan haftasonu girmeye bir şeyler yazmaya çalışırım. ama alenthas karakterimin kişilik özelliklerine uygun bir şekilde de kendi kurgusuna göre ilertebilir ortak öyküyü. beni beklemeyin yani...
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Possessed wrote:Bir saniye, Aegron senin karakter JB'nin yanında mı yoksa dışarıda koridorda mı? Benim yazıyla seninki çelişmiş. Eğer Gümüş JB'nin yanındaysa düzelteyim ben, sadece Franky var o zaman koridorda. Bu düzeltmeyi yapalım, sonra yazmaya devam edeceğim.
Gümüş içeride, Ozana silah doğrultuyor. Possessed daha yazacağın var mı? Ona göre ilerleteceğim de.
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

AlenthasLeasess wrote:Gümüş içeride, Ozana silah doğrultuyor. Possessed daha yazacağın var mı? Ona göre ilerleteceğim de.
şu kendi son yazımdaki Gümüş dilemmasını düzelteceğim. O zaman sadece Franky var, zaten WeS_DeX kendi yazısında bana uygun yazmış. Onun dışında öyküyü buna göre devam ettirebilirsin.
Post Reply