Catboy, söylenecek çok az şey var üstat, süpersin, eline sağlık.
Listeye dahil olmak da çok gurur verici, teşekkür ediyorum hepinize. Bende eflayı nispeten daha iyi tanıdığım için oyumu Bogus'tan yana kullandım. Her zaman bana çok farklı gelen bir tarzı olduğunu düşünüyorum. Farklı derken çok iyi yönde farklılık. Bu arada gerçek hayatı ile ilgili kısa da olsa bir özet güzel olabilir gerçekten, bende okumak iterdim.
Bu arada bu listede kesinlikle olması gereken bir isim de Dwaxer abimiz.Benim en çok etkilendiğim hikayeler hep üstat Dwax'in elinden çıkmıştır. Onunla yapılacak bir röportajı da merakla bekliyorum.
Evet, geriye sadece 2 gün kaldı, sıradaki bölümün onur konuğunu hala tahmin edemediniz mi? Neyse bir dahaki bölümde daha kolay bir şifre koyayım o zaman...
2. bölüm sürprizleriyle geliyor, öncelikle şimdiden onur konuğumuza beni kırmadığı için teşekkür ederim. Gerçekten de onun bu projede yer alması çok önemliydi...
Gümbür gümbür geliyor yeni bölümümüz, harika bir dostun katılımıyla şenlenecek Nostalji köşesi. Ve bu sefer daha kazık bir şifre ekledim gelecek haftanın onur konuğunu bulmamız için, isteyen uğraşsın ben her hafta ekleyeceğim böyle ne de olsa...