Ocakbaşı Nostaljileri (Tanıtım - Yorumlar - Öne

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Eee yine de siir yazmanin duz ve ozgurce yazmanin apayri bir tadi vardir. Aslinda Artemis hakkinda daha da uzun yazmak isterdim. Siirlerini yazma tarzini uzun uzun yorumlamak istedigim arkadaslardan birisi. Eh ben siir Dunyasina daha carpici bir donus yapmaya calisiyorum bu arada.. : ) ) ) Bilmiyorum ne kadar gercekci bir dilek ama yasamim bir duzene girsin diyecegim. : ) ) )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

"Kalemin asla kırılmasın"dan başka şimdi bir de "Kaleminin mürekkebi tükenmesin!" gibisinden bir söz çıkmış. :-P Hani tükenmez kalemlerin bile mürekkebi tükeniyor ya. :mrgreen:

.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Murekkebi dokulen kaleme murekkep konulur, ama kirilan kalem, bir bakima kirilan kol gibi, bildigimiz anlami ile yazmayi cok zorlastiriyor, eger baska kalem yoksa... Tabii artik bilgisayarlar var, mesela daha once de daktilolar varmis, ozellikle gazeteciligi birakan gazeteciler bazen daktilolarini bir yerlere bagislayabiliyorlar sanirim.... Bir bakima emeklilik ilani gibi.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

NEXT:

_ _ _ ? (1/5)

Image
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

catboy wrote:NEXT:

_ _ _ ? (1/5)

Image
Ale... :roll: hımm, ale ale ale.... :roll:

.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

29.08.2010

Image
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Çok hoş bir bölüm olmuş Alenthas'ın ki bir çırpıda okudum ve bitirdim :)

Keşke biraz daha uzun olsaydı yaa...
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

İki sebep bu bölümün kısa olmasının suçudur:

- Alenthas hakkında yorum yazacak kimse bulamadım, sitede ve msnde siteden birileri yoktu ben bu bölümü hazırlarken. (Neyse ki Illyra'ya ulaşabildim son anda.)

- Alenthas'ın hiç yakın zamanda tamamlamış olduğu bir öyküsü yoktu, yoksa diğer bölümler de olduğu gibi onun öyküsünden de bir parça göstermek isterdim.

Eh bir çizim zaten kocaman bir yer kaplıyordu, ben de daha başka çizim koymak istemedim. Yani ben suçsuzum... :D
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Ocak başı nostaljileri geri dönmüş, ne güzel...

Sitede sürekli beraber konuşup tartışyığımız insanları çok daha yakından tanıma fırsatı verdiği için bu bölümü seviorum. Ã?oğu zaman iyi tanıdığımızı sandığımız site üyelerini bile yeterince tanımadığımızı farkettim.

Yine keyifli bir reportaj olmuş bana kalırsa bilgisayar oyunları konusuna grilse de olurmuş. Hem daha uzun bir reportaj olurmuş daha çok okunacak şey çıkardı =)
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ben de kendimce kisa da olsa bir seyler ekleyeyim. Alentas benim icin sitenin her zaman genc olacak ve genc kalacak uyesi, onunla konustugum, yazdiklarini okudugum zaman, gencligin hem heyecanini yasamami sagliyor. Sirf bu nedenle bile sitede yazdiklarini okumayi ve konusmayi en sevdigim kisilerden birisi kesinlikle....

Bu arada ben de nostaljilerin yeniden baslamasina cok sevindim. Benim icin neredeyse yeni bir hayat baslamis gibi, eski hayatimdan bir seylerin bu yeni hayatin icinde olmasi cok guzel geliyor bana.
HARBE GİDEN
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

En Nostalji Kedi geri dönüyor....

Image

Illyra: Kedidir ne yApsa yeridir!

Firble: Valla iyi biriydi de çok mırıldar idi. EvEt, efendim, bir kedi yalnızca tüylerini döktü mü mırıldamalı, yoksa aylardan Mart olmuş neye yarar?

Efla: Matriks Dede'yi kızdırmayın, Nostaljiye bağlarım kediyi salarım üzerinize... DeGet!

Alenthas: Kediler arasında ünlü bir söz vaRdır. Ama bu kedi o sözü bile bilmiyor, cahil geldi öyle de gider bu, söylemedi demeyin...

Artemis Entreri: şiirlerinde tüy tOpladığım, öykülerinde ciğer kokladığım yegane kedidir...

Dwaxer: Bir zamanlar bir kedim vardı, ama yemin ederim böylesini ne duydum ne de işittim, galaksiler arasıNda kaybolan kedi bu olsa gerek...

DETECTED: CAPS LOCK ON!!!!

Çok yakında geri dönüyoruz... :)
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Sevdiğimiz bir köşe. Negüzel geri geliyormuş. Bakalım konseptte bir yeniliğe gidecek mi? Yeni konuklar kimler olacak merakla bekliyoruz.

İlginç bir giriş olmuş hakatten =)
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

ketboy ketboy vaç yu gana duuu, vaç yu gana duu ven dey kam for yu

O değil de şifreyi çözdüm, yeni yazıyı merakla bekliyoruz :D
Been there. Seen that. Got the scars.
Walter
Yönetici

Post by Walter »

Bu güzel başlık kaybolmasın diye bende sabitledim güzelce, evet yeni bölümü bekliyoruz ben Bogus'u bekliyorum açıkcası....
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Walter wrote:Bu güzel başlık kaybolmasın diye bende sabitledim güzelce, evet yeni bölümü bekliyoruz ben Bogus'u bekliyorum açıkcası....
Desteğin için teşekkür ederim Walter :)
Post Reply