Ejderha Mızrağı serisinin en torpilli karakteri kim

Forumlardaki rp dışında kalan yazıların tutulduğu arşiv.
Locked
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Beni anlayabilecek tek kişi olduğunu düşündüğüm, aradığım ve en sonunda da bulduğum bayanın en büyük özelliği...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

ne kadarda güzel :):):) ne mutlu sana...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Böyle muhteşem bir mutluluk herkesi bulur umarım...
gurur
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by gurur »

tabiki raistlin torpilli adam beleşten magiusun asasını kapıyor :)) ama tashlehof ta torpilli sayılır bence kitabın en eğlenceli yerlerinden beri rasın olduğu bölümlerdi adam nerdeyse her macereya giriyordu buda torpilli sayılırıdı nerdeyse adam raistlinle birlikte abbyse giriyordu hatta o sırada kendini aya gittiğini sanıyordu :P
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Allah Allah o kadar sene büyü çalıştık kan kustuk millet bizi tekmeledi ezdi, gözleimize ölüm verdiler, ciğerlerimize hastalık verdiler, güçlü birinin desteğine sürekli muhtaç yaşadık, Fistandantilusu kendi gücümüzle yendik, cehenneme kendi kudretimizle girdik hala bize torpilli diyorlar ayıp valla ayıp...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Ayrıca ilk kitapta mekanik ejdrhayıda tas kullanmıştı :mrgreen: ( bu da çok saçma gelmişti bana, aslında hala biraz saçma geliyo. O zamanladra böle mekanik ejderhalar fln...)
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Mekanik ejderha mı? Tas mı? İlk kitap mı?
Nası ya? Ben hatırlamadım onu biraz daha açsana...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

yaa hani taa ilk kitapta (güzalaca karanlığının ejderhaları) bizimkilerini ejderanlar esir alıyodu. Oradada bi tane böyle mekanik bir ejderha vardı içerden kontrollü. Tas bunu keşfedip giriveriyo bunun içine sonrada böyle korkutarak bizimkileri kurtarıyo...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Hmm ben o ejderha yalnızca bir heykel diye hatırlıyorum. İçinden konuştuğun zaman sesi boğuk ve derinden çıkardığı için ejderhanları etkilieyip korkutuyordu diye anlamışım. Çok merak ettim şimdi, hareket eden bir robot olduğundan emin misin?
legacy_user_2

Post by legacy_user_2 »

Tas Flint ile kurtuluyordu, sonrasında ejderhanın içine giriyordu, ve önce sesi ejderha sesi gibi geliyordu...
Ama Sturm karşısında tas ejderha yı hareket ettirdi, göğe yükseldi.. Hatta hatırlıyorsan, Ejderha sazdan örülü ve bisiklet usülü çalışan birşeydi...
Ejderha havada dengesiin kuramayıp düşüyordu, Tas ağız tarafında kalıyordu... Ejderha yanıyor, Caramon ejderhanın kafasını "tasın ellerinin başından aşağıda olduğunu düşünerek" kılıcıyla kesiyor, sonra nehiryeli ile taşıyorlar, Bunu gören ejderhalar onlara saldıracağı halde ejderha kafasını görünce korkudan kaçıyorlardı...
Hatta tas ilk defa korkuyla "Tanis saçım"? diye soruodu?
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Hmm evet anılarım canlandılar :)
Ejderha hikayesini biraz hatırlıyordum hatta Tas boğazında sıkışıp kalıyordu ejderhanın bu yüzden kesmek zorunda kalıyorlardı...
Yeniden okumak gerek :D
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Haa grup koşarak üzerine gelen bir ejderha kafasını görünce önce bayaa bir afallıyodu. (Rasilin hariç. O gülmekle yetinmişti...)
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Adamım işte ya... Gene koymuş karizmayı :)
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Eee karizma olmak bambaşka. Sturm, Tanis fln üzerine koşarak gelen ejderhayı gelince bir an korkup affallıyorlar. Rasitlin ise onların bu haline gülüp geçiyordu...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Ciddi ciddi unutmuşum kitabı 3 sene geçmiş üzerinden... Anıları tazelemek lazım...
Locked