Ölümün Karargahı
Elfi süzdü gözlerindeki acıma ifadesi diğer elflerinde üzerinde dolandı. Geriye çekildi ve eşyalarının bulunduğu odaya yöneldi. Yukarıya baktı ve gülümsedi.
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Karargahın kapıları kapandı...
"BANA HAKARET ETTİN NOOB KOMUTANIMA HAKARET ETTİN..DÖZENİMİ BOZDUN ...
KARARGAHI TERKEDİCEKSİN VE TAPINAğI....
AMA ELF DOSTLARIN BURDA KALACAK VE SEN HER GECE ONLARIN Ã?IğLIKLARINI DUYACAKSIN....
SEN KÃ?STAHLIğININ ONLAR İSE YERSİZ KAHKAHALARININ BEDELİNİ Ãƒ?DEYECEKLER.......
ve NOOB kendini ormanda buldu...
"BANA HAKARET ETTİN NOOB KOMUTANIMA HAKARET ETTİN..DÖZENİMİ BOZDUN ...
KARARGAHI TERKEDİCEKSİN VE TAPINAğI....
AMA ELF DOSTLARIN BURDA KALACAK VE SEN HER GECE ONLARIN Ã?IğLIKLARINI DUYACAKSIN....
SEN KÃ?STAHLIğININ ONLAR İSE YERSİZ KAHKAHALARININ BEDELİNİ Ãƒ?DEYECEKLER.......
ve NOOB kendini ormanda buldu...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Karargahın önüne ormanın arasından sisler süzüldü. Karargahın piramit şeklindeki kubbesinin önünde kümelenen sisler birbirine karıştıkça bir siluet ortaya çıktı. Üzerinde Kırmızı pullardan yapılmış bir zırh bulunan beyaz uzun saçlı siluet dikkatle karargahına baktı. İçeriden gelen Elf çığlıkları karşısında yüzünde bir gülümseme oluştu. Kafasını kaldırdı ve kapıda duran iki iskelet heykeline baktı. Mezar kadar donuk sesi Piramit kubbede yankılandı.
- Geri döndüm...
İskelet heykellerinin biri ağlamaya diğeri kahkaha atmaya başladı. Adam yavaşça içeri ilerlemeye başladı.
- Geri döndüm...
İskelet heykellerinin biri ağlamaya diğeri kahkaha atmaya başladı. Adam yavaşça içeri ilerlemeye başladı.
Cüce Gorath kapılarda durarak karargaha doğru baktı. Ama aslında gözleri karargahı görmüyordu. Aklı zihnini ele geçirmişti ve gözleri çok uzaklardaydı... Yavaşça adımlarını atarak karargaha doğru ilerledi.....
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Cüce karargaha doğru ilerlerken yanında sisler toplandı ve bir siluete büründüler. Kırmızı pullu zırhı ile yanında yürüyordu Tapınak şovalyesi Karargaha doğru yaklaştığında Elflerin çığlıkları yankılanmaya başladı etrafta. Beyaz donuk yüzünde bir gülümseme oluştu şovalyenin.
- Hoşgeldin...Onur dostum sonunda doğru yere geldin...
Yanındaki Cüceye baktı ve yüzündeki ifade donuklaştı. Hafifce iç çekti ve donuk sesi yaprakları titreterek yayıldı.
- Geride bıraktıklarını ya da boş sözleri önemseme unutma, onlarda sana kendi inandıklarını söylediler doğru olanı değil...
Yavaşça Cüce ile birlikte karargahtan içeri girdi, kapı yavaşça kapandı ve Elf çığlıkları ormana doğru yayıldı.[/b]
- Hoşgeldin...Onur dostum sonunda doğru yere geldin...
Yanındaki Cüceye baktı ve yüzündeki ifade donuklaştı. Hafifce iç çekti ve donuk sesi yaprakları titreterek yayıldı.
- Geride bıraktıklarını ya da boş sözleri önemseme unutma, onlarda sana kendi inandıklarını söylediler doğru olanı değil...
Yavaşça Cüce ile birlikte karargahtan içeri girdi, kapı yavaşça kapandı ve Elf çığlıkları ormana doğru yayıldı.[/b]
Cüce Gorath koridordan geçmiş ve önünde ilerlemekte olan Unholy'i görmüştü. Sonra etrafına bakmış ve cehennem boyutlarından birisinde olduğunu görerek paniğe kapılmıştı. Dehşet içinde arkasını dönmüş ve çıkışa yönelmişken koridorun kapanmış olduğunu fark etmişti. Ã?nceden koridorun olduğu yerde şimdi bir imp duruyordu. Onu yenmek için baltasının hızlı savuruşlarını kullanmak zorunda kalmıştı. Sağa doğru atlamış ve impin çatal mızrağının darbesinden kurtulmuştu. Baltasını savurmuş ama imp esnek bir hareketle üzerinden atlamıştı. Cüce hızlı bir daire çizerek baltasını geriye doğru savurmuştu. Arkasındaki imp neye uğradığını anlamadan balta saplanmış ve yaratığın ruhunu yokluğa yollamıştı. İmp ölür ölmez unholy'i bulmak için etrafına bakınmış ama onun orada olmadığını görmüştü.
Gözlerini açtı ve Unholy'i yanında gördü. Tapınaktan girmişti farkında olmadan. Garip bir duygu vardı ruhunda. Artık güvende hissediyordu kendisini. Artık baltası elinde gezmek zorunda değildi... Unholy'e baktı ve gülümsedi "Sanırım doğru yerdeyim!" dedi. Ruhunda hâla bir sıkıntı vardı ama içinden bir ses doğru yerde olduğunu söylüyordu. Artık olması gereken yerdeydi...
Gözlerini açtı ve Unholy'i yanında gördü. Tapınaktan girmişti farkında olmadan. Garip bir duygu vardı ruhunda. Artık güvende hissediyordu kendisini. Artık baltası elinde gezmek zorunda değildi... Unholy'e baktı ve gülümsedi "Sanırım doğru yerdeyim!" dedi. Ruhunda hâla bir sıkıntı vardı ama içinden bir ses doğru yerde olduğunu söylüyordu. Artık olması gereken yerdeydi...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Cüce'e baktı ve başı ile onay verdi. Gözleri karargahın içinde dolandı, işkence gören Elflere baktı ve adamlarına Elfleri alt kısımlara götürmeleri için emir verdi. Tekrar Gorath'a odaklandı gözleri.
- Doğru yerdesin Onur dostum artık burası senin evin içindeki ne olursa olsun bir gün kaybolmuşluk hissine kapılsanda gidecek bir yerin kalmamış olsada burada bir yerin var...şimdi GOrath Hoca eğitim vermek için hazırmısın?
- Doğru yerdesin Onur dostum artık burası senin evin içindeki ne olursa olsun bir gün kaybolmuşluk hissine kapılsanda gidecek bir yerin kalmamış olsada burada bir yerin var...şimdi GOrath Hoca eğitim vermek için hazırmısın?
Cüce Gorath eğitim kelimesi üzerine bakışlarını kaldırdı. "Hayır!" dedi. "Bir şövalye olmak ve eğitim vermek istemiyorum. Ben artık bağımsız bir savaşçı olmak istiyorum. Sadece kendim ve lordum için savaşan bağımsız bir savaşçı..." Sonra bakışlarını çevirdi ve Unholy'nin adamları tarafından ite kaka götürülen elflere bakarak sırıttı. "Bana ihtiyacın olmadığınıda biliyorsun!" dedi. "Sen gayet iyi hallediyorsun" Sonra ekledi. "Her ne zaman bana ihtiyacın olduğunu düşünürsen söylemen yeterli ama şövalye olmak istemediğimi belirtmek zorundayım!"
Dikkatle cüceyi süzdü, yüzünde hafif bir gülümseme oluştuğunda yüzünün ifadesi narinleşeceğine korkunçlaştı.
- O halde burada kalmanı öneririm istediğin girip çıkacağın ve yaşayacağın bir alan sana bir oda ayarlarım ve istediğin olur. Bir evin eminim on yıl sonunda bunu istersin...
Adamlardan biri tam o esnada Elflerden birini onların önünden geçiriyordu ve Elf komutanın önüne tükürdü. Tüm askerler donup kaldırlar, komutan yavaşça kılıcını çekti ve tek hale ile Elfin bir kulağını kesti. Kılıç ışığı yansıtmadan kesmişti kulağı ve bir vampirmişcesine kanı yüzeyinde gezdiğinde Elfin kanı içti. Tekrar Cüceye baktı ve yüzü asıldı.
- Bunlar senin karşında olmamalı yaşadıklarından sonra ama suç ve ceza kaçınılmazdır.
- O halde burada kalmanı öneririm istediğin girip çıkacağın ve yaşayacağın bir alan sana bir oda ayarlarım ve istediğin olur. Bir evin eminim on yıl sonunda bunu istersin...
Adamlardan biri tam o esnada Elflerden birini onların önünden geçiriyordu ve Elf komutanın önüne tükürdü. Tüm askerler donup kaldırlar, komutan yavaşça kılıcını çekti ve tek hale ile Elfin bir kulağını kesti. Kılıç ışığı yansıtmadan kesmişti kulağı ve bir vampirmişcesine kanı yüzeyinde gezdiğinde Elfin kanı içti. Tekrar Cüceye baktı ve yüzü asıldı.
- Bunlar senin karşında olmamalı yaşadıklarından sonra ama suç ve ceza kaçınılmazdır.
Cüce geniş omuzlarını silkti ve "Ölüm yaşamın bir parçası, acı ise hayatın anısıdır!"dedi. "Artık o eski Gorath değilm."Sonra unholynin önerisini düşündü ve "Burayı evim olarak benimsemekten memnuniyet duyarım!" dedi. Sonra unholye hana gittiğini ve biraz cüce birası içmek istediğini söyleyerek karargahın kapısını yöneldi. Uzun zamandır cüce birası içmiyordu. Tadını bile unutmuştu. Oysaki eskiden ayrılamadığı bir içecekti.
Dikkatle Cüce'e baktı ve gitmesini izledi. Yüzünde donuk ifadesi ile etrafına bakındı. Hizmetkar kızlardan birini çağırdı ve kollarını aşağıya indirdi. Elf kadını narin elleri ile zırhını çıkarttı komutanın, bedeni yüzyıllardır üzerinde taşıdığı lanetin izlerini taşıyordu. Yara izleri ve savaş artıkları. Sol kolu eskisine göre daha kötüydü artık sadece büyülü bir yol ile birbirine bağlanmış kemik topluluğuydu. Kadın yüzünü geriye çektiğinde komutan dikkatle kadının yüzüne baktı.
- Benden iğrenme kadın, benden Kork...
Kadın yüzündeki dehşet verici ifade ile geriye çekildi. Eskiden iyi bir okçuyken artık bir köleydi, hemde tek bir Elf'in hatası üzünden. Komutan üzerine temiz giysiler giyerek karargahın dışına doğru ilerledi.
- Benden iğrenme kadın, benden Kork...
Kadın yüzündeki dehşet verici ifade ile geriye çekildi. Eskiden iyi bir okçuyken artık bir köleydi, hemde tek bir Elf'in hatası üzünden. Komutan üzerine temiz giysiler giyerek karargahın dışına doğru ilerledi.
Karargahın önünde yavaşça oluşan sisler kapıların arasından sızarak karargahın içine girdi. Üzerindeki şık elbisesi ile Karargah komutanı karargaha girdi. Dikkatle odasına ilerledi ve yardımcısı Elf köleyi çağırttı. Kadın ürkek adımlarla komutanın odasına çıktığında komutan üzerine siyah uzun bir cübbe giymiş elinde gümüş maskesini tutuyordu.
- Kıyafetlerimi yerine götür ve dikkatli ol...
Elf kadın ürkekce kıyafetlerini aldı ve yavaşça odadan çıktı. Komutan Karargahın merdivenlerinden aşağıya indi.
- Kıyafetlerimi yerine götür ve dikkatli ol...
Elf kadın ürkekce kıyafetlerini aldı ve yavaşça odadan çıktı. Komutan Karargahın merdivenlerinden aşağıya indi.