ADALETİN,ÖLÖMÖN ve SAVAşIN TAPINAğI(TANRI:OREN

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

İşte yeni bir savaşçı daha.. Vilthas olanları büyük bir şaşkınlıkla izlemişti.. Kendisinin daha Lord Oren'e tamamen (kanla) bağlı olmadığı aklına geldiğinde theodorus'a dönüp "Büyücüler de bağlılık yemini etmiyor mu" diye sordum..
Sensei
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sensei »

-Ben bu dünyaya kaosu ve ölümü yaymak için geldim, ben neredeysem kaos ve ölüm orada olacak izninizle karargaha doğru yola çıkmak istiyorum kaybedecek zaman yok düşmanlar ölümü görmeli ve ona ulaşmalı ben de onlara yardım edeceğim!
Saygıyla başını eğer ve rahibe yüzü dönü bir biçimde arka arka çıkar.
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

theodorus yanındaki elf e bakarak" hayır vilthas büyücüler baglılık yemini etmez daha dogrusu ben etmem. ama bildigim tek bir sey varki oda lord oren e baglı oldugumdur."der ve vilthasın gözlerine bakarak" görevimize baslayıp tapınaktaki büyü gücünü arttırsak iii olur vilthas. simdi benle geliyormusun yoksa burda mı kalıosun?"die sordu.
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Seninle gelmeyi tercih ederim.. der Vilthas, her ne kadar tapınaktan ayrılmak istemese de.. Fakat görevini yerine getirmesi gerekmektedir..

Kesinlikle seninle geleceğim..
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

theodorus bekledigi cewwabı almıstı. :) . "tamam öyleyse vilthas"der. theodorus tapınaktan dısarı cıkarken yüzünde bi gülümseme vardı. yıllardır arayıp ta bulmadıgı gülümsemeydi bu.
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Calis theodorusu yakalamk için tapınak tan dışarı koşturur.Fakat dışarıda kşimseyi göremez.Büyücü aklından şunu geçirir
acaba theodorus Calis e olan güvenini kayıpmı etmişti.Calis biraz düşünmek için odasına çekilmeye gider :roll:
No one hears him cry so he turns to evil...
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Vilthas'ın da aklından theodorusla aynı şeyler geçiyordu.. Artık bir amaç için savaşıyordu, büyüsünü boş yere değil, bir amaç için kullanacaktı..
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Büyücü aniden yatağından aniden kalktı zihninde onu birileri onu çağırıyordu.Bu kişilerin kim olduğunu öğrenmek için tapınaktan dışarı çıktı Bu sesin nereden geldiğini öğrenmek için yola koyuldu.İleride 2 kişi görmüştü birisi kırmızı renkli diğeri ise siyah renkli bir cüppe giymişti.Kukuletaları yüzlerinin yarısını örtüodu.Calis yanlarına yaklaştı ve kim olduklarını sordu
kırmızı cüppeli
-ben necromancer denizomencer
siyah cübbeli olan ise
-ben necromancer jozan der
calis:-vay necromencer sanırım buraya kötülüğü aramya geldiniz.Tam istediğim kişiler siniz beni izlein.
No one hears him cry so he turns to evil...
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Tapınakta gezibnen ve etrafa bakınan Dragonfly içindeki boşluğu doldurmak için yapıcak bir şeyler ararcasına bir oraya bir buraya hızlı adımlarla dolaşıyordu.

Can sıkıntısını gidermek için elini cebine attıktan sonra cüppesinin cebinden peksimet kırntıları çıkartıp onları yere doğru attı.kırıntılar arttıkça tapınağın dış kapısının önüne gelen kuşlarda artmaya başladı.

Sesli düşünen Dragonfly işte diyarın kaosu burda bedenimin önünde.Küçük oldukları kadar birer avcılar ama şimdi korunmasız birer avlar.Ah minik dostlarım sizin bu olağan üstü dengenizi bilmeyenler ne kadar da acizler.

Sonra etrafına bakıp denge ve kaos ben bunun için burdayım.şükürler olsun.
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
LordAriakas
Kullanıcı
Kullanıcı

Ariakas

Post by LordAriakas »

Lord her zamanki gibi sinirli bir sekilde yürüyordu birden kötülükten yayilan gücü tekrar hissetti
"Bu görülmeye değer" dedi kendi kendine ve bedensiz nöbetçilerin yanina kadar gitti ve tapinaga girebilmek icin dua etti :twisted:
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

kapının her iki yanında duran hayaletimsi muhafızlar, zaten kendisi de bi ölmeyen olan ariakası hiç umursamıyorlar, sanki ariakas orda değilmiş gibi davranıyorlardı. ariakas nerdeyse duasına başladığı anda tapınağın ağır kapıları açılmaya başladı. burock, açılan ikiz kapının arkasında, yeni gelen ölüm şövalyesini karşılamak için bekliyordu. Kapılar tamamen açıldığında, burock, ariakasa doğru ilerledi...

"selam sana, ölüm şövalyesi. dualarına bu kadar çabuk yanıt alacağını ummuyordun sanırım. Gel, tapınağın kapıları sana açıktır."

Bir adım yana çekildi ve eliyle içeriyi işaret etti ariakasa
War, war never changes...
Drizzt_Dourden
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drizzt_Dourden »

Caradoc iceriye giren ölüm şövalyesini gördü ve diyarlarda bir ölüm şovalyesi daha he gidip tanıssam iyi olacak diye düsündü... ve basrahip burockla ariakas a dogru ilerlmeye basladı
Caradoc The DeathKnight
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

kısa bir yolculuktan sonra theodorus vilthas ve albino tapnaga varmıslardı. theodorus tapınaktan iceri bir ölüm sövalyesiin girdigini görmüstü."hımmm heralde yeni"dedi icinden. theodorus tapınaga vardıgında aklında bir sürü düsünce vardı.tabii ki ilk düsündügü sey daha yeni tanıstıgı bir adamdı ve onla ne yapıcagını bilemiyordu."burocku görmeliyim"dedi fısıldayarak. tapınakın kapısındaki hayaletlere derin bir bakıs attıktan sonra iceri girdi ve burockun birisiyle konustugunu gördü. burockun yanına geldi ve" özür dilerim tapınagın yüce rahibi fakat s,izinle görüsmem gereken bir konu war eger izin verirseniz tabii" dedi. ve burockun yanındaki sövalyeye baktı ve "ismim theodorus ölümn sövalyesi bu tapınagın bir büyücüsüyüm. sanırım siz bu tapınakta yeni olmalısınız cunku sizi hic bu diyarlarda görmedim.ADINIZ NEDİR??"der
LordAriakas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LordAriakas »

"Ben death knight Ariakas" der basrahip Burock un yanindaki kisi "ve tahmin ettiginiz gibi yeniyim bu diyarda.
Drizzt_Dourden
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drizzt_Dourden »

başrahip e selam verdikten sonra basrahip in yanındaki death knigth a döner ve "ben ölüm sovalyesi Caradoc" diye kendini tanıtır

"diyarda bir ölüm sovalyesi daha diyara salınacak 2kat ölüm ve korku demek aramıza hosgeldin..."
Caradoc The DeathKnight
Locked