DOğANIN TAPINAğI(TANRI:DRAGONFLY)(DOğA,KORUMA)

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Sözleri biter bitmez.Oturduğu masanın arkasındaki odaya girer.
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Seçiminiz buysa tercih sizin fakat seçiminizin benden bağımsız sonuçları olduğunu anlatmaya uğraşıyorum size. Size sevdiğiniz şeyi kurtarma şansı veriyorum ve şansı değerlendirmezseniz benden bağımsız kişilerin ona zarar vereceğini anlatmaya çalışıyorum. Sizin gibi bilge bir rahibin öngörebileceği şeyler, savaş halindeyiz ve sizin de pekala bildiğiniz gibi doğa ve içindeki canlılar zarar görecek. Belki savaş meydanı olarak ormanlar seçilmeyecek ama savaşta yıkılan binaların hammaddesi gene ormandan çıkacak, kan tadı almış halkın hırsının bir kısmı bu hayvanlardan çıkacak. Bu konuda yardım etmek istiyorum ve eminim mantıklı önerimi sadece üslubu çok güzel değil diye reddetmeyecek bilgeliğe sahipsinizdir.
Taşlar unutana dek...
Hazaxaos
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hazaxaos »

Hazaxaos merakla tapınağa girerek görevli birini aradı.Bu tapınağın ayrıntılarını öğrenmek istiyordu.İleride birini gördü.Hızla ona doğru ilerlemeye başladı.Başıyla ona bir selam verdikten sonra dedi ki:"Pardon.Bir şey sorabilir iyim lütfen?..."
<div>"But the Bard's Songs will remain..."</div><br>
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Odasındayken sakinleşmeye çalışan Maximilian,yine o sesi duyar.

Demek öle peki senden bağımsız kişiler dediğin varlıkları neden engellemek varken bana hayvanları yaşadıkları yerden uzaklaştırmamı söylüyorsun.???

Biliyorsunki savaş sırasında ben ormnanı koruyacağım aynı zamnda orman hayvanlaınıda ama ormandaki hayvanlar kasabadan gelenleri ne yaparlar bunu düşündünmü,tabiatın güçlü olan hayatta kalır kuralı işlemeye başlarsa orman kan gölüne döner.Kasaba da yiyeceğini insanlardan alan hayvanlar ormana aç kalırlar ve diğer hayvanlar tarafından öldürülürler.

Özgünüm,seçimim insanların hayvanları ticari amaç güderek korumaları için değil onları gerçekten sevdikleri için korumaları olucaktır.Kaçabilen hayvanlar zaten başlarının çaresine bakar...Onlar aptal değiller ama tutsak olanlar onlar için bir şey yapamam çünki onlar vahşi hayattan soyutlaştırıldılar.

Bir gider ormandan üç gelir.
eğer yapılaşma için ormana gidilecekse , bunun çaresini ben düşüneceğim.
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Hoşgeldin Hazaxaos

Post by Dragonfly »

Bu sırada alt katta birileri koşuşturmaktadır.
Sanırım kapı kapalı değildi diyerek odasından çıkar.

Alt katta etrafa merakla bakan birisini görür. Buralarda dolaşan yani bir yüz hımm oldukçada ilgili.

Merdivenden iner alt katın salonuna açılan büyük kemerli kapının altından geçerek yabancıya doğru yaklaşır ama etrafa bakmakla meşgül olan kişi bir türlü onu fark edemez.

Tapınağıma hoşgeldin yabancı.Kenidini tanıtırmısın???
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Hazaxaos
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hazaxaos »

"Ben Hazaxaos,"der yabancı."Dragonfire Druidi.Ne yazık ki daha önce bu tapınaktan haberdar değldim.Ne yazık ki kendimi orada pek rahat hissedemedim...
sanki oraya ait değilmişim gibi...buraya geldim çünkü aslında ait olduğum yer burası diya düşündüm.Bu tapınağı bana ayrıntılı bir şekilde anlatır mısınız acaba?"
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Hımmm demek sende bir druidsin öylemi; buna sevindim.

Biraz önce açık olarak unutulmuş kapı iki ent tarafından korunurdu derken Dragonfly sesini yükseltip duydunuz umarım dostlarım der.Dışardan uğultular ile beraber bir iki rüzgarımsı ıslık dışında bir şey duyulmaz.

Neyse etarfı meraklı gözlerle incelediğine göre seni daha fazla merak içinde bırakmayayım.Gel benimle diyerek etrafı sarmaşıklarla sarılı sütunların çevrelediği bir avlunun ortasında ilerleyen Rahip biraz ilerdeki havuzun yanına gelince durdu.
eğilip suya doğru konuştu ve küçük dalgalanmalar ile suda bir şeyler hareket etti.
elleri ile etrafı göstererk burası diyarda kendisini tabiata adamış kişilerin geldiği bir tapınak.İster tanrına dua et ister konakla, herzamanki gibi tabiat karşılıksız olarak seni kabul eder.
Bende bu tapınağın rahibiyim,ama bu tapınağın tanrısı yok...

Bana sormak istediklerin varsa çekinme ama sonrada sen kendini anlat.Neden buraya geldin.
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Hazaxaos
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hazaxaos »

"Ben kendimi bildim bileli doğaya hep yakın olmuşumdur.Zaten bi druid tarafından büyütülmüştüm.Ancak o öldükten sonra ormanımdan ayrılıp dolaşmaya başladım.Hiçbi yerde kendimi yuvamda gibi hissetmedim.Ama şimdi düşünüyorumda sanırım yuvamı buldum."
Hazaxaos
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hazaxaos »

Hazaxaos eğilir ve:"Size hizmet etmek benim için bir onurdur.Lütfen bu isteğimi kabul eder misiniz?"
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Seni onurlandırıyorum genç adam.şimdi lütfen kalk tabiatın kutsal gücü seni kutsasın der.
Eğilen Hazaxaos içinde bir huzur hisseder.
Burasını evin benide en yakının olarak gör.
Belliki seni büyüten druid sana iyi şeyler vermiş tabi bunun yanında saygıyıda vermiş.

Aklında neler varsa sor bana , hiç çekinmeden sana yardımcı olurum.
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Hazaxaos
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hazaxaos »

"Bir savaş olacak...sanırım bunu biliyosunuz.Biz savaşa katılmıyoruz umarım."der
"Ben yıllardır yolculuk yapıyorum.Hep savaştan uzaklaşmaya çalıştım...ama sonuç-
ta ya savaş beni takip etti ya da ben onu izledim."
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Evet bir savaş lafıdır dönüyor ama bende senın gıbı düşünürken bu savaşın içinde buldum kandımı.Pişman değilim çünki hiç bir söz hakkı bulunmayan bir varlık doğada yok olur.
Bende savaşa girdim ama savunma yapmak için diyarda ilk günlerimde bir druid olarak çok uğraştım ormanları korumak için.Ve şimid kimse ormanlara giremeyecek tabiki savaş sırasında.
Burda çeşitli oyunlar oynanırken ormanı ben koruyacağım...

Ben geldiğimde sadece bir tabiat çobanıydım şimdi ise rahip druidim.
Sözleri bittiğinde mutlulukla gülümsüyordu.

Sen katılmaya bilirsin burası oldukçe güvenli ve tabiki ormanlarda öyle.Bu sırada içeri giren karanlık kadar kara bir kurt Dragonflyın yanına yaklaşır.Bakışmaları sanki bir şeyler kouştuklarını belli eder.Sonra Dragonfly tamam minik dostum istediğini yap der ve Hazaxaos a döner.
Bu benim yardımcılarımdan birisidir birazdan kardeşide gelir.Hep kavga ederler ama herşeyleri dengelidir.Heh oda geldi zaten bak derken Hazaxaos arkasından bembeyaz bir kurdun yaklaştığını hisseder.

Yine aynı bakışmalar ve bu sefer Dragonflyın bakışları buz kadar soğuk olur.Hazaxaos a bakmadan gel benımle diyerek hızla arkasını döner ve kemerli bir kapıya doru ilerler.
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Hazaxaos
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hazaxaos »

Hazaxaos rahip Dragonfly'ı takip eder.Rahip onu bir dizi kemerli kapıdan geçirdi ve büyük bir odaya soktu.Onlar yürümeye devam ederken
Hazaxaos sorular sıralıyordu.Sonun durduklarında eterafına bakınarak sordu "Efendim burası neresi?"
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Maximilian sorulan sorulara makul ceaplar verırken son soru karşısında duarkladı derin bir nefes aldı gözleri ile geniş salonu taradıktan sonra içini çekti burasını çok önceleri ben yaptım.

Geyat sade bir yapısı olan bir kaç oturma grubu duvarları kaplamış çiçekli sarmaşıklar,tavandan sarkan bağlar, ve yine salonun karşı kenarında küçük bir havuzdan akan şelale işte Hazaxaos bunlar benim diyara girdiğimde buradaki tabiatı dengede tutmak için yarattığım varlıklar kendimi evimde hissetmezsem nasıl çalışabilirimki değilmi derken yüzünü Hazaxaos a dönerek gülümsedi.

Burası Doğanın tapınağının kotrol kısmı diyebilirim.Bir bakıma taht odası sayılır.Geç otur eliyle bir sadalyeyı göstererk.şimdi sana bir kaç şey göstericem ne demek istediğimi daha iyi anlıyacaksın.

Hazaxaos sandalyeye oturduğunda , yapraklardaki mis kokusu onu o kadar rahatlatmıştıki bir an ohhh diye bir ses çıktı.Dragonfly bu sese karşılık olarak ,değer bilene bende değer veririm yorgunsundur biraz dinlen burda dedi.Havuza doğru ilerledi.şelale akış hızını arttırdı Ben Tabiatın oğlu Kaosun Rahibi Druid Maximilian Dragonfly derken hızla akan su yavaşladı ve akışı kesildi.Etraf sesizlşeti.içeri giren bir beyaz birde kara kurt beilridi kapıda.Hazaxaos un yanına gelip oturdular.
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Hazaxaos
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hazaxaos »

Hazaxaos yanına oturan gelen kurtlara merakalı bir bakış fırlattı.Çok
ilginç diye düşündü.İki kurtta birbirinden farklı gözüküyor ama ikiside birbiriyle aynı.Sonra Dragonfly'a baktı ve şelaleye olanları görünce düşüncelerini unuttu."Bu nasıl olabilir!?" diye sordu.Aslında böyle sorması
normaldi uzun süre boyunca kendinden başka hiç bir druid görmemişti.
şaşkınlığını üzerinden atınca ilgiyle izlemeye koyuldu.
Locked