Ejderha Mızrağı'nda Öekişme

Genel olarak Fantastik Edebiyatla ilgili tartışmalar için…
haplo25
Kullanıcı
Kullanıcı

Ejderha Mızrağı'nda Öekişme

Post by haplo25 »

Huma Efsaneleri ne zaman çıkıo bilen
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

hım kazanmak gibi bişi söz konusu olcağını sanmıyorum şu taraf kazanır diye bi yorum yapamıcam zaten tarafsız tanrıların savaşa girmez gibi gelio bana
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

huma efsanelerimi cıkıo?? waybe hic bilmiodum. bu arada savasa gelince zaten tarafsız olan savasmaz ee digerlerininde birbirlerini yenicegini zannetmiorum
haplo25
Kullanıcı
Kullanıcı

Dl

Post by haplo25 »

Tehdit edilirse girerler ama kesin deil galiba kaos savaşına girmemişlerdi. Sonuç olarak Raistlin galiba tanrıları yeniyodu gelecekte Caramon görüyodu ya İkizlerin Sınavında
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

abicim caramon neyi görüodu??
haplo25
Kullanıcı
Kullanıcı

dl

Post by haplo25 »

caroman raistlin majere nin tanrı olduğunu görüodu
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

heeee . ben ilk 2kitabını okudumda hatta en son kaldıgım yer de raistlinle crysana böle bi portal dan gecicekken caramon bunlara yetiiso raisti öldürmek icin hee bile takhisis yuvana dön die bagırııodu.
tifileray
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tifileray »

tarafsız neden savaşa katılsın ki?Bak kendin söylüyosun tarafsız diye.

Ona sarılıyım mı?
Thibbledorf Pwent
gregorian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by gregorian »

Üç tanrıda Krynn üzerindeki dengeyi sembolize etmektedirler.İyi, Nötr ve Kötü..İyi ve Kötü tatteravallinin iki tarafı, Nötr ise tattirevallinin dengede durduğu demir.Aralarından herhangi birinin yükselmesi/öne çıkması gibi bir durumun söz konusu olması, Dünyanın/Krynn'in yok olması anlamına gelmektedir.

Hatırlarsanız Raistlin tüm tanrıları yok edip tek tanrı olduğunda, Krynn yok olmaya mahkum hale gelmişti; tabii bunda Raistlin'in/Kötünün, yaratma özelliği olmamasını da ekleyebiliriz.

Ancak Paladine'nın/Gallean'ın da diger tanrıları yok edip tek kalması yine Krynn'ın sonunu hazırlayacaktır..Ya hep beraber varolup, varolan statükoyu devam ettirecekler, ya da külli yok olacaklardıri.Aksi halde denklem başka türlü doğrulanamaz..
The Twilight Is My Robe...
haplo25
Kullanıcı
Kullanıcı

dl

Post by haplo25 »

ee Ruhlar Savaşında Krynn de tek tanrı var isteyene kim olduğunu özelden sölerim o zaman yok olacak Krynn
tifileray
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tifileray »

gregorian wrote:Üç tanrıda Krynn üzerindeki dengeyi sembolize etmektedirler.İyi, Nötr ve Kötü..İyi ve Kötü tatteravallinin iki tarafı, Nötr ise tattirevallinin dengede durduğu demir.Aralarından herhangi birinin yükselmesi/öne çıkması gibi bir durumun söz konusu olması, Dünyanın/Krynn'in yok olması anlamına gelmektedir.

Hatırlarsanız Raistlin tüm tanrıları yok edip tek tanrı olduğunda, Krynn yok olmaya mahkum hale gelmişti; tabii bunda Raistlin'in/Kötünün, yaratma özelliği olmamasını da ekleyebiliriz.

Ancak Paladine'nın/Gallean'ın da diger tanrıları yok edip tek kalması yine Krynn'ın sonunu hazırlayacaktır..Ya hep beraber varolup, varolan statükoyu devam ettirecekler, ya da külli yok olacaklardıri.Aksi halde denklem başka türlü doğrulanamaz..
Valla öyle iyi açıklamışsın ki.Ben aslında Krynn'de yaşasaydım gilean'a inanırdım.

Ona sarılıyım mı?
Thibbledorf Pwent
gregorian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by gregorian »

Sevgili Haplo25,
Ruhlar Savaşı adlı seride Mina'nın " İsimsiz tek Tanrı " adında taptığı/elçisi olduğu , ki buna seçilmişi desek daha doğru olur, bir tanrı var.Ancak İsimsiz "Tek(!)" tanrının olması diğer ikisinin olmadığı anlamına gelmiyor..Yitik Ayın Ejderhaları'nı okuduğun vakit sözlerimin doğru olduğunu, aslında "Tek" in hakikaten "Tek" olmadığını göreceksin...
The Twilight Is My Robe...
haplo25
Kullanıcı
Kullanıcı

DL

Post by haplo25 »

Dediğinden hiçbirşey anlamadım. Yitik Ayın Ejderhaları nda çok garip olaylar olacak heralde.
Blasted
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Blasted »

Legend of the Huma Ankira'dan çıkmış olması lazım yada çevriliyordu! Tarafsız tanrılara kım oy verdi ya? verirken düşünmüyormusunuz onlar nötr'dür ne iyilik için nede kötülük için savaşırlar!
"For Blood And Honor"
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Re: DL

Post by galadlirim »

haplo25 wrote:Dediğinden hiçbirşey anlamadım. Yitik Ayın Ejderhaları nda çok garip olaylar olacak heralde.
o zaman tüm olayları okumadan bunları tartışman yanlış..
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Post Reply