Karmaşık Ağlar
Karmaşık Ağlar
Elaine Cunningham tarafından yazılmış olan Drow Kızı adlı romanın ikinci bölümü Karmaşık Ağlar, Gamze Sarı'nın çevirisiyle çıktı.
Karmaşık Ağlar
Yazan: Elaine Cunningham
Ã?eviren: Gamze Sarı
Düzelti: Ali Seval
Sayfa Sayısı: 320
Fiyatı: 15.000.000 TL.
Karmaşık Ağlar
Yazan: Elaine Cunningham
Ã?eviren: Gamze Sarı
Düzelti: Ali Seval
Sayfa Sayısı: 320
Fiyatı: 15.000.000 TL.
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
Abi ben şanssız bir adamım herhalde.Alkımda her kitabı bulmuşumdur bu karmaşık ağları çıktığından beri bulamadım.Benim kartım olduğu için ve öğrenci olduğum için başka kitapevleri şu an önemli değil...
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
Abi 18 ağustos saat 13:00 te bu kitabı kabalcı da buldum ancak Alkım da bulamadım , benim alımda kartım olduğunu söylemiştim ve bugün de bulamadım...
Alkım da en son yalanlar prensi var.Acaba shadowmaster kadıköy alkımdan mı almış bu kitabı???
Beşiktaş Alkım da bu fantezi edebiyat kitapları üst katta yani yanlış bakmış falan olamam zaten sordum adama maalesef yok.Sessiz kılıçta yoktu Norticus , benim şanssızlığım mı yoksa başka bir şey mi var acaba???
Alkım da en son yalanlar prensi var.Acaba shadowmaster kadıköy alkımdan mı almış bu kitabı???
Beşiktaş Alkım da bu fantezi edebiyat kitapları üst katta yani yanlış bakmış falan olamam zaten sordum adama maalesef yok.Sessiz kılıçta yoktu Norticus , benim şanssızlığım mı yoksa başka bir şey mi var acaba???
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Uzun bir zaman geçti kitabı aldım bitirmek üzereyim. Cunnigham bir defa daha çok güzel yazmış .. Ya bu kadının hep ikinci kitapları çok güzel oluyor birincilerde biraz zorlanıyor gibi : ) Ama hakkaten helal olsun. İsmi ile bu kadar uyumlu bir fantastik kurgu kitabını da ilk defa okudum. Cidden kitaba ancak bu isim konabilirdi.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Ya dediğim gibi ilk kitap da fena değildi ama diğer iki cunnigham serisinde olduğu gibi burada da kurgu çok da sürükleyici değil ama karakterler ilginç demiştim kendime. Oysa ikinci kitap muaazam olmuş .. Kızın peşine düşenlerin sayısını ben bile unuttum. Bu kadar çok entrikanın. Üstelikte birbirinden çok farklı odaklarca yürütüldüğünü ilk defa bu hikayede gördüm. Bu arada Lloth a da cidden burada saygı duydum. İsmini ve ününü cidden hakediyor. Cunnigham tanrıçayı çok güzel tasvir etmiş. Onun entrikalarını da. Kitabı okuyanlar Llothla bolca tekrar tekrar karşılaşacaklar. Ve her biri diğerinden daha etkileyici olacak.
HARBE GİDEN
-
immortaleva
- Kullanıcı