prestige class

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
Post Reply
GildorAresden
Kullanıcı
Kullanıcı

prestige class

Post by GildorAresden »

abiler ablalar sole adam gibi bol prestige class li bi site var mi varsa ogreniyim diye sey ettim...tabii hallofhero disinda bihaltlar olmus siteye...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

abi aradığın klass ne ile ilgili ne tarz bi site isyirosan frp diyorsan tam yerindesin abicim...buna emin oll....
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Prestij classli site bilemiyecegim ama prestij class iceren 10`larca rule book mevcut. Hatta MM ve Phb di$inda neredeyse hepsinde var.

Sen hangi karakter icin (class/irk/setting) prestij class ariyorsun?
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
GildorAresden
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by GildorAresden »

abiler hepsi icin ariyorum...ama oncelikle....insan paladin,insan ruhban ve cuce dovuscu....ama benim asil istegim bole elimde bir arsiv gibi bisey olmasi...yardimci olursaniz sevinirim...
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

www.Wizardas.comdan kitap isimlerini bulup nette aramayi deneyebilirsin. Ar$iv istiyorsan bir $ekilde kitaplari elde etmeye cali$ sonucta oyunlar prestij classlardan ibaret degil her$eyle alakali bir bilgi kaynagin olursa daha iyi. Soun falan olursada burada sormaktan cekinme.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Galat-tirin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Galat-tirin »

bana kalırsa -çok uçmamak koşuluyla- kendi prestij klasını kendin yarat. Böylece başkalarının değil, senin hayal gücünle sınırlamış olursun kendini -yani herşeyi yapabilirsin-
Ama site dersen, burası hem prestijli, hem de klas bir site bence :wink:
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Galat _tirin e sonuna kadar katılıyorum.hem kendi yarattığın prestige class ta aradığın her özelliği eklersin(tabi belli dezavantajları da olacak bu class ın)
ama hazır yaratılmış bir prestige class senin her istediğini karşılamayabilir.
zaten dm s guide bulabilirsen orada prstige class lar da var kendi yaratacağın class lar için kullanabileceğin temel öğelerde var.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
winterwolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by winterwolf »

Gerçeken de en en iyi sonucu kendin uğraşarak yaparsan elde edersin. Amma hazırlarına da göz gezdirecem dersen, aşağıdaki linkte bulunan üç sayfada, pdf formatında baya bir prestige class var.

http://www.community3e.com/prestige.html
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
Post Reply