"İyiliğin ve Kötülüğün Savaşı&q

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Post Reply
ThePatryn
Kullanıcı
Kullanıcı

"İyiliğin ve Kötülüğün Savaşı&q

Post by ThePatryn »

İlk hikayem ve de insanların bu hikaye hakkında ne düşündükleri benim için çok önemli.Eğer iyi yönde veya kötü yönde yani ne şekilde olursa olsun beni eleşrirseniz sevinirim.
Kötüler her zaman yenilgiye ve ölüme mahkumlardır.
Lye nuquernuva sen e dagor
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Hikayedeki tasvirlerin güzel olmuş. Ancak bana biraz birden pat diye başlıyor gibi geldi. Tabii bu olabilecek bir şey hatta devamında bazı şeylerin toparlanması halinde güzel bile olabilir. Ancak bence bu iyilik ve kötülük niye savaşıyor. Ordular nereden toplanmışlar vesairenin bilinmesi. Ya da en azından bunun her hangi bir nedenle bilenemeyeceği hissettirilmeli.
Bir de biraz kötülük için savaşın sözü bana biraz itici geldi. Sonuçta kötülük benim bildiğim gerçekçi hikayelerde kötülerin bile kendilerine itiraf etmedikleri bir şeydir. Hatta kötülere göre herkes kendileri gibi sayılabilir sadece onlar bunu en azından kendilerine itiraf ediyorlardır. Kötülük ve iyilik yerine karanlıkla aydınlık savaşı dersen bence ddaha güzel durur.
Hem böylece belki gölgelerin tarafındakiler adı altında arada bir güç de yaratıp hikayeyi daha da ilginçleştirebilirsin belki...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
ThePatryn
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ThePatryn »

Tavsiyede bulunduğun için sağol bu arada sence bunu kulak kulağaya mı koysak daha iyi olur yoksa geliştirip hiaye ve makaleye mi koyalım.Senin bazı azılarını okudum eğer bu hikayeye bir şeyler eklersen sevinirim.Veya kendi karakterinide sokabilirsin.Eğer katılmak istiyorsan bana mesaj at bende Raistlin'e bildireyim.

Saygılarımla,
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Olabilir belki gerçi ben bir süre internete giremeyeceğim. Eylül ortasına kadar o nedenle eylül ortasında başlamam sanırım daha iyi olacak.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
ThePatryn
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ThePatryn »

Ne zaman istersen başlıyabilirsin bana haber vermen yeterli sanırım karakterin gnom bard veya ikisinden birini tutturduğumu düşünüyorum. :oops: .Ama bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp değil mi?
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

: ) ikisini de tutturdun. : )
HARBE GİDEN
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Evet abi hala savaşın nedenini tam anlayamadım. : )
HARBE GİDEN
Post Reply