Işığı kalbinde taşıyıp ona hizmet edenlere
yani kısaca ying ve yang başka başlıklarda yapılmış karanlığı ya da ışığı yok etme tartışmalar tamamen boş dünyanın bile yarısın karnlıkken diğer yarısı aydınlık oluyo önemli olan başka inanışları yok etmek değil onların doğru tanrıya tapınmalarını sağlamaktır ne ışığı ne de karanlığı yok edemezsiniz inanları öldürseniz bile elbet bi yerden patlak vericektir (Tanrılar bile çift yaratılmış iyiler ve kötüler...)firanaire wrote:Karanlik konusunda söylediklerine katilmiyorum. Karanlik da aydinlik kadar gerekli bence. Kötü ve iyi birbirini dengeledigi sürece dünya yasanasi bir yer oluyor. Farkliliklar bize seçme özgürlügü sagliyor. Tarih göstermistir ki iyi ile kötü arasindaki denge -hangi tarafa dogru olursa olsun- bozuldugunda sonuç hep felaket olmustur. Ã?ünkü yaratinin özünde iyi ile kötü, karanlik ile aydinlik birlikte bulunur. iyiligin bir rahibi oldugunu anladim yazindan. Felakete davetiye cikartmamak icin halkin önünde sarf ettigin sözlere dikkat etmelisin derim ben. Ã?ünkü senin simdi erdem saydigin seyler daha sonra kibir olarak yorumlanabilir. Ve unutma ki kibir erdemin felakatidir. Tabi beni ciddiye almak zorunda degilsin zira ben yüce bir rahibe veya ulu bir bilge degil sadece tapinagi ziyarete gelmis bir gezginim.
bende buna katılmıyorum."eski" dostum yeminer.
eğer bir taraf bir taraftan üstün olduğunu bilirse o zman savaş çıkar. çünkü insanlar arsız ve güce açtırlar. güçlerini kabul ettirebilecekerini anladıkları her yere saldırılar.
eğer güçler dengede olursa o zaman hem kaybetme hem kazanma riski olduğu ve buda öyle kolay kolay alınamayacak bir risk olduğu için savaşlar çıkmaz.
ne zaman güçlü olursun o zman daha saldırganlaşırsın.
bakınız "war of the lance."
eğer bir taraf bir taraftan üstün olduğunu bilirse o zman savaş çıkar. çünkü insanlar arsız ve güce açtırlar. güçlerini kabul ettirebilecekerini anladıkları her yere saldırılar.
eğer güçler dengede olursa o zaman hem kaybetme hem kazanma riski olduğu ve buda öyle kolay kolay alınamayacak bir risk olduğu için savaşlar çıkmaz.
ne zaman güçlü olursun o zman daha saldırganlaşırsın.
bakınız "war of the lance."
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Ben insanları bu kadar güç delisi gibi görmüyom. Tamam belki insanlar öle ama ufak ırklarda mesela bu daa az. Yani sorun gücün o kadar da rabet görmedii bir dünya.. Güçlüye hayran olunmadıkça bence bu sorun çözülür ama karanlıkla ışığın hep var olacağına ben de katılıyom. Birisinin gücü çok azalabilir ama yine de var olacaktır. Ã?ünkü ışığın güçlü olması için karanlığın güçsüzleşmesi gerekir ama karanlık tamamen yok olursa ışık da yok olur hakkaten ilginç bir konu..
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
İyi kötü karanlık aydınlık; nedir bu tartışma anlamadım.
Zıtlıları tartışmak bile insan beynini yoruyor.Hee tartışalım gelişim sağlayalkım diyorsanız başka şeyler yapalım mesela iki zıt olan birimi iyileştirelim.Kötü olduğu yerde saymasın iyi onun altında kalmasın hepsi eşit olsun ama ikiside yükselsin.
Zıtlıları tartışmak bile insan beynini yoruyor.Hee tartışalım gelişim sağlayalkım diyorsanız başka şeyler yapalım mesela iki zıt olan birimi iyileştirelim.Kötü olduğu yerde saymasın iyi onun altında kalmasın hepsi eşit olsun ama ikiside yükselsin.
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
yalla iyi ve kötü bu eşsiz dengenin birere parçası bence ikiside kabullenip öyle yaşanmalı.yani sadece rp de değil realdede bu böyledir.
gerek iyilik gerek kötülük sonuçta hepsinin varlığı yaşamın devamı içindir ve sarsılmaz bir dengenin çelişkilerinden ibarettir
gerek iyilik gerek kötülük sonuçta hepsinin varlığı yaşamın devamı içindir ve sarsılmaz bir dengenin çelişkilerinden ibarettir
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...