Cilveli keçi hanı bölümü kaldırılsın

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
_Nightfall_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _Nightfall_ »

yaw arkadaslar olurmu hiç oyle sey insanları sınırlamayın ne o öyle geyikseiz h<ayat boynusuz geyiğe benzer olmaz ole sey
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
Shadowmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Shadowmaster »

Kardeşler ben derim ki sizin de dediğiniz gibi ''geyiksiz hayat olmaz...''

Hem bu bölüm kaldırılırsa büyük bir geyik sürüsü dağılır diğer forum başlıklarına ki bu daha tehlikeli.
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
The_Exile
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by The_Exile »

Bu site geyik sitesi değildir.
Bu site FRP ve fantezi edebiyat temalı bir sitedir.
Bu siteder rol yapma oyunları,sistemler,dünyalar vesaire tartışabiliriz.
Serbest kürsüde güncel olaylarıda tartışabiliriz.
Eğlenceli mesajlarda atabiliriz tabii yeri geldiğinde.
Lakin "Cilveli Keçi Hanı" 'nın bir sonraki aşaması irc'deki Zurna veya benzeri kanallarda olan muhabbetlerdir.
"Cilveli Keçi Hanı" amacından sapmıştır ve gereksiz konularının yuvası haline gelmiştir.

Ve;
Bataklığı kurutmak sinekleri öldürmeye eşdeğerdir.
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

silinen topiclerden sonra cilveli keçi hanı baya bi duruldu arkadaşlar farkettiniz mi.. zaten forumun genelinde bi durgunluk vardı ama bu durum artık barizleşmeye başladı.. nedeni nedir acaba?
Only God can Judge me!
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Sanırım sürekli burada junk post atan arkadaşların başlıkları kalmadığında, tartışacak bir şeyler bulamıyor bu tarz insanlar...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
hoptirik
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by hoptirik »

kaldırın bencede ya rn iyisi olur gırgır cı adam gitsin gırgır forumu bulsun kendine
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: Cilveli keçi hanı bölümü kaldırılsÃ

Post by FalcoN »

hoptirik wrote:kaldırın bencede ya rn iyisi olur gırgır cı adam gitsin gırgır forumu bulsun kendine
Bu cümlen ile nickin pek bağdaşmıyor gibi... :lol:
Only God can Judge me!
hayaletxxx
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by hayaletxxx »

bencede artık frp öğrenmek isteyen çaylaklar siteye girip eğlenceli şeyler frpile ilgili veya deil sitede biraz takılıp gidecek
frp bence halk arasına yayılmalı daha çok kitleye ulaşılmalı bu şekilde diktatörlük ile bir yere varılamaz.bence benim fikrim değerlendirilmeliydi...
cilveli keçi hanında yayınlanan msjlar post sayısına etki etmemeliydi.
böylece geyik yapan yaprdı ve post kasmamış olurdu.ama bazı geyik nedir bilmeyen insanlar ve içi fesat arkadaşlar olayı farklı yerlere çektiler bence. tamam her insan geyik yapmayı sevmeyebilir ama diğer insanların zevklerine saygı duymak lazım.ben bir çaylak ve frp sever olarak kırıldığımı söylemek istiyorum.sizlere başarılar arkadaşlar...
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

diktatör:
1 . Bütün siyasi yetkileri kendinde toplamış bulunan kimse:
2 . mecaz Zorba
Saray'da kararlar tek kişi tarafından değil; tüm admin, alt-admin ve moderatörler tarafından ortaklaşa olarak verilir. Zorbalık da yapmadığımıza göre ortada bir diktatkörlük olma ihtimali yoktur en azından TDK'da açıklanan kelime anlamıyla.

''Post kasma'' kavramında bizi rahatsız eden kullanıcın mesaj sayısının artması değil forumları kirletmesidir. Daha önce belirttiğim gibi silinen başlıklarda yapılan şey 'geyik' değildi. Ayrıca 'içi fesat arkadaşların' da kim olduğunu şahsen merak etmekteyim... Umarım açıklayıcı olmuşumdur.
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Bence hiç okunulmadan bırakılmalı. Sitede gerçekten güzel olan tek bölüm. En azından şu anda. Benim gibi siteyi hâla takip eden bir kaç kişinin siteyi takip etme nedeni diyebilirim. Dostlarımla serbest geyik yapabildiğim tek yer burası. Ama burasıda kaldırılırsa sanırım sitedede kalmaya gerek olmaz...

SAYGILARIMLA...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Eğer sadece bu bölüm için sitede kalıyorsan, sitede kalmana -şahsi kanaatimce- zaten gerek yok demektir Gorath.Elini sallasan ''sadece'' Cilveli Keçi'nin yaptığını yapan site ve forumlara çarpar...
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Sanırım bir yanlış anlaşılma var. Sadece bu bölüm için kaldığım doğru ama biraz geniş düşünürsen bu bölümü ziyaret eden kişileri başka bir bölümde bulamayacağımıda anlarsın.

Her şey bir yana Fingolfin! Bunu kişisel bir saldırı olarak algılamak zorundayım. Belkide sitede istenmeme gibi bir durum söz konusudur. Diyer site yönetiminde bulunan arkadaşlar ne düşünüyorlar bilmem ama senin düşüncelerini öğrendiğime sevindim.

SAYGILARIMLA...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Abi bu sitede "SIRF GEYİK" için bulunan adama elbette git denir. Denmelidir de... Ã?ünkü geyiğin buradakilere "HİÃ? BİR" katkısı yok... Burada bir şeyler paylaşıyorsak, burayı abuk subuk konularla kirletmeye kimsenin hakkı yok... Geyik yapacaksanız da adam gibi yapın, Rp yapacaksanız da...

Her şeyi raconuna göre yapın, ondan sonra gelip racon kesin "bana trip ha? İyi oldu öğrendiğim seni seniiiii!!" yapın...

Kaldırılmasın yine de... Bir kaç kendini bilmez yüzünden bölüm kaldırılır mı ya?

Saygılarımla...
Türklider...
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Sitede gerçekten güzel olan tek bölüm. En azından şu anda.

Ã?ncelikle yukarıdaki söz bırak saygısızlığı; diğer kullanıcılara hakarettir. En azından ben öyle alıyorum; ben en basitinden bir rp mesajını bile atarken sonsuz özen gösterirken birinin kalkıp oturduğu yerden -hiç birşey yapmadığı halde- sitede girilebilecek tek bölüm cilveli keçi demesi sinirmi bozuyor.
Her þey bir yana Fingolfin! Bunu kiþisel bir saldýrý olarak algýlamak zorundayým. Belkide sitede istenmeme gibi bir durum söz konusudur. Diyer site yönetiminde bulunan arkadaþlar ne düþünüyorlar bilmem ama senin düþüncelerini öðrendiðime sevindim.

Kişisel saldırı mı? Seninle kişisel olarak bir problemim olmadığına emin olabilirsin Gorath. Benim tepkim harakete. Bu şekilde düşünen kim varsa benim için sitede fazlalıktır. Ayrıca site yönetimiyle bu mesajı işkillendirmen ilgin. Dikkatlı bakarsan orada 'şahsi kanaatim' diye bir laf var, hatta italik olarak yazılmış.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Arkadaşlar... Sanırım tartışma istenmeyen noktalara gelmiş. Ben sadece şunu söyleyeyim. Sanırım Gorath epey uzunca bir süre boyunca sitenin çok değişik yerlerine katkıda bulunmuşş bir arkadaş.. Buraya kadar hem fikiriz sanırım. şimdi gelelim öbür meseleye.. Bazen insan ciddi meseleler hakkında konuşmak istemiyor. Nedenini sormayın işte istemiyor. Sadece istemiyor. O zaman da sitenin diğer bölümlerinden önce buralar kafasını boşaltabileceği yerler oluyor birden... Tabii bunu yapan başka siteler olabilir. Ama özellikle bu sitede kurulan onca dostluktan sonra geyiği bile burada yapmak istediği için bence insanlar suçlanmamalılar.
Gelelim seviyeye.. Tüm mesajları okuduğumu söyleyemem ama en azından benim okuduklarımda seviye gayet iyi idi. (geyik olarak bile) Hatta bu bölüm genelde saçma sapan konulardan çok (ki benim gördüğüm diğer yerlerde geyik genelde böyle) frp dışı hayaller (tamam biraz komik olanlar) üzerine... Yani frp yi bir çeşit hayal kurma olarak sayarsak bu bölüm bile bunu hizmet ediyor aslında...
Ben hala ve hala bu bölümün kaldırılmasının ciddi bir hata olduğunu düşünüyorum. Hele bu bölümü seven ve giren insanları kaybetmek bence bundan da büyük bir hata...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Post Reply