Dediğim gibi Ankaradaysan eğer verebilirim sana.. Onun dışında yorumunu bekliyorum.
Bu arada kitabı benden başka okuyan yok . Her halde herkes neeerdeee???
Ödünç kitaplar başlığı
Ã?yle ise duyuralım.... Zaten bu site biraz da bu tip haberleşmeler için yok mu? Yoksa onca kitap içinde güzel olanını nasıl seçeceğiz değil mi?
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Abi sorun şu birbirimizle konuşmayınca.. FR DL LOTR gibi diyarlara kapanıyoruz. Hayal gücünü en fazla geliştirmesi gereken edebiyatı okuyan bizler bu şekilde hayal gücümüzü sınırlıyoruz. Ama bunun dışına çıkabilmek için de birbirimize tavsiyelerde bulunmalıyız di mi ama??
HARBE GİDEN
Çok güzel kitaplar var aralarında... mesela karıncalar diye bir kitap var Arion kitapevinin tek kelime ile muhteşem bak cilveli keçide onun içindeki bir soruyu soracağım.. : )) Ama bilenler söylemesin
Ama sorun şu ki iyi olan kitapları bulmak bazen çok zor oluyor cidden... Fantastik kurgu bu açıdan düzenli bir dünya takibi sağlıyor. Ancak tabii ki yine de fantastik kurgunun içinde bile tek bir dünya ile yetinmemeliyiz. Bu arada içlerinde sıkıcı olanlar olsa da klasiklerin de bir ölümü çok güzel. Ã?rneğin Notre Dame ın kamburunu kesinlikle öneririm. Kesinlikle muhteşem kitap...
Ama sorun şu ki iyi olan kitapları bulmak bazen çok zor oluyor cidden... Fantastik kurgu bu açıdan düzenli bir dünya takibi sağlıyor. Ancak tabii ki yine de fantastik kurgunun içinde bile tek bir dünya ile yetinmemeliyiz. Bu arada içlerinde sıkıcı olanlar olsa da klasiklerin de bir ölümü çok güzel. Ã?rneğin Notre Dame ın kamburunu kesinlikle öneririm. Kesinlikle muhteşem kitap...
HARBE GİDEN
-
fingolfin
- Seçilmiş Savaşçı
Arkadaşlar konu biraz saptığından bölüp yeni bir başlık açtım bu şekilde. Bir aile olduğumuzu düşünürsek, aynı şehirde olan arkadaşların buluşmalarda birbirlerine ödünç kitap vermesi çok doğal diye düşünüyorum. O sebepten böyle bir başlık açtım. Dolaylı olsa da böyle bir başlığa (ki ihtiyacımız olan bir başlıktı sanırım) sebep olduğunuz için ikinize de teşekkür ederim 
Peki ben başlayayım. Ankaradayım elimde semerkant tılsımı ve Sessiz Kılıç var. Daha da olabilir bakınca yine yazarım. İsteyen olursa belirtsin..
HARBE GİDEN