Ödünç kitaplar başlığı

Kitaplar hakkındaki her türlü eleştirileriniz için…
Post Reply
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Dediğim gibi Ankaradaysan eğer verebilirim sana.. Onun dışında yorumunu bekliyorum.

Bu arada kitabı benden başka okuyan yok . Her halde herkes neeerdeee???
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Hayır, İstanbul'da oyuruyorum, ama gene de saol. Abi herkes senin gibi meraklı değilki.. şaka bi yana çok duyulmamış bir kitap olmasından olabilir..
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ã?yle ise duyuralım.... Zaten bu site biraz da bu tip haberleşmeler için yok mu? Yoksa onca kitap içinde güzel olanını nasıl seçeceğiz değil mi?
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Tabiki bunun için. özellikle Jean Rabe gibi iyi potansiyeli olan diyarları batırmakta üstün olan yazarlara karşı uyarmak için milleti.. Neyse zaten boş zaman az, böylece en iyileri okumamız gerektiği sonucuna varabiliriz..
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Abi sorun şu birbirimizle konuşmayınca.. FR DL LOTR gibi diyarlara kapanıyoruz. Hayal gücünü en fazla geliştirmesi gereken edebiyatı okuyan bizler bu şekilde hayal gücümüzü sınırlıyoruz. Ama bunun dışına çıkabilmek için de birbirimize tavsiyelerde bulunmalıyız di mi ama??
HARBE GİDEN
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Evet haklsın, bi de şu var sırf fantastik kurgu okumamak gerek, türk ve dünya edebiyatında da okunması gerekn çok önemli kitaplar var; bazıları ne kadar sıkıcı olsa da baya bi yararlı; en azından bilgi dağarcığını geliştiriyor, olaylara bakış açını değiştiriyor...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Çok güzel kitaplar var aralarında... mesela karıncalar diye bir kitap var Arion kitapevinin tek kelime ile muhteşem bak cilveli keçide onun içindeki bir soruyu soracağım.. : )) Ama bilenler söylemesin

Ama sorun şu ki iyi olan kitapları bulmak bazen çok zor oluyor cidden... Fantastik kurgu bu açıdan düzenli bir dünya takibi sağlıyor. Ancak tabii ki yine de fantastik kurgunun içinde bile tek bir dünya ile yetinmemeliyiz. Bu arada içlerinde sıkıcı olanlar olsa da klasiklerin de bir ölümü çok güzel. Ã?rneğin Notre Dame ın kamburunu kesinlikle öneririm. Kesinlikle muhteşem kitap...
HARBE GİDEN
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Arkadaşlar konu biraz saptığından bölüp yeni bir başlık açtım bu şekilde. Bir aile olduğumuzu düşünürsek, aynı şehirde olan arkadaşların buluşmalarda birbirlerine ödünç kitap vermesi çok doğal diye düşünüyorum. O sebepten böyle bir başlık açtım. Dolaylı olsa da böyle bir başlığa (ki ihtiyacımız olan bir başlıktı sanırım) sebep olduğunuz için ikinize de teşekkür ederim :)
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Peki ben başlayayım. Ankaradayım elimde semerkant tılsımı ve Sessiz Kılıç var. Daha da olabilir bakınca yine yazarım. İsteyen olursa belirtsin..
HARBE GİDEN
Post Reply