RP'ye özen
RP'ye özen
Arkadaşlar forumlarda yapılan rp lere biraz dikkat ediniz.İlk kez girdiğiniz forumlarda lütfen kendi dış görünüşünüzü detaylı olarak anlatın ki nasıl birisiyle konuştuğumuzu hayal edebilelim.Ayrıca karakterlerinizin sınıf isim ve ırklarını da imza kısmına eklerseniz daha bi şahane olur.Bulunduğunuz mekanda rpniz bitene kadar forumu sık takip ediniz ki siz ortalıkta dolaşırken birisi size bir şey söylerse havada kalmasın.
Her şey daha iyi rp için.
Her şey daha iyi rp için.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Evet arkadaşlar yakında herkes karakterlerini yaratacak sizden ricam stadlarda power play'e meydan vermemeniz, yani demek istediğim.. 3 karizma 18 güç ile dolaşan karakterler olmasın çevrede, yinede 3 karizmam olsun diyorsanız.. bu derece iğrenç görünen bir karakterin RP'sini yapın lütfen.. herşey daha iyi rp için..
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
-
Eldarin
vay Thlyrotel...Thlyrotel wrote:Evet arkadaşlar yakında herkes karakterlerini yaratacak sizden ricam stadlarda power play'e meydan vermemeniz, yani demek istediğim.. 3 karizma 18 güç ile dolaşan karakterler olmasın çevrede, yinede 3 karizmam olsun diyorsanız.. bu derece iğrenç görünen bir karakterin RP'sini yapın lütfen.. herşey daha iyi rp için..
süper yazmışın da teknik konuları admin ler halleder bence yazmana gerek yoktu bana göre böyle bir yazıyı...
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

Evet CHANGES katılıtorum rp ye lütfen özen gösterilim bazılrı konuları olayların gelişimlerini bilmeden ne olduğunu açıklamadan lap diye rp dalıyolar nedir ne değildir bilemiyoruz VE herzaman herşeyi adminlerden beklemek doğru olmaz bazı şeyleri kendimizde dile getirmemizin gerektiğini düşünüyorum yanlışmıyım eldarin(usta) Rp yek tılacak arkadaşlar katılmadan önce Changes kardeşin dediği gibi karater adlarınızı sınıfınızı ırkınızı imza kısmına yazın ve gireceğiniz rp hakkında bilgi edinin olayların gidaştını öğrendikten sonra yazı yazınız lütfen.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
-
fingolfin
- Seçilmiş Savaşçı
Benim de ufak iki ricam olacak. Birincisi yazmadan önce okumak (mesela Dulbırakan'ın Hancısı sağır ve dilsizdi ama dikktsiz birkaç arkdaş onunla konuştu
). İkinci ricam da atılan mesajlara biraz özen göstermek; yürüdüm, sağıma baktım, merhaba dedim, kılıcımı çektim, tarzı mesajlar gerçekten basit oluyor. Onları çeşitli tasvirlerle renklendirirsek daha hoş olur gibime geliyor, tabi pokunu da çıkarmamak lazım