RP'ye özen

Genel olarak Fantastik Edebiyatla ilgili tartışmalar için…
Post Reply
CHANGES
Başbüyücü

RP'ye özen

Post by CHANGES »

Arkadaşlar forumlarda yapılan rp lere biraz dikkat ediniz.İlk kez girdiğiniz forumlarda lütfen kendi dış görünüşünüzü detaylı olarak anlatın ki nasıl birisiyle konuştuğumuzu hayal edebilelim.Ayrıca karakterlerinizin sınıf isim ve ırklarını da imza kısmına eklerseniz daha bi şahane olur.Bulunduğunuz mekanda rpniz bitene kadar forumu sık takip ediniz ki siz ortalıkta dolaşırken birisi size bir şey söylerse havada kalmasın.
Her şey daha iyi rp için.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Evet arkadaşlar yakında herkes karakterlerini yaratacak sizden ricam stadlarda power play'e meydan vermemeniz, yani demek istediğim.. 3 karizma 18 güç ile dolaşan karakterler olmasın çevrede, yinede 3 karizmam olsun diyorsanız.. bu derece iğrenç görünen bir karakterin RP'sini yapın lütfen.. herşey daha iyi rp için..
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
Eldarin

Post by Eldarin »

Thlyrotel wrote:Evet arkadaşlar yakında herkes karakterlerini yaratacak sizden ricam stadlarda power play'e meydan vermemeniz, yani demek istediğim.. 3 karizma 18 güç ile dolaşan karakterler olmasın çevrede, yinede 3 karizmam olsun diyorsanız.. bu derece iğrenç görünen bir karakterin RP'sini yapın lütfen.. herşey daha iyi rp için..
vay Thlyrotel...
süper yazmışın da teknik konuları admin ler halleder bence yazmana gerek yoktu bana göre böyle bir yazıyı...
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

Evet CHANGES katılıtorum rp ye lütfen özen gösterilim bazılrı konuları olayların gelişimlerini bilmeden ne olduğunu açıklamadan lap diye rp dalıyolar nedir ne değildir bilemiyoruz VE herzaman herşeyi adminlerden beklemek doğru olmaz bazı şeyleri kendimizde dile getirmemizin gerektiğini düşünüyorum yanlışmıyım eldarin(usta) Rp yek tılacak arkadaşlar katılmadan önce Changes kardeşin dediği gibi karater adlarınızı sınıfınızı ırkınızı imza kısmına yazın ve gireceğiniz rp hakkında bilgi edinin olayların gidaştını öğrendikten sonra yazı yazınız lütfen.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
paladine
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by paladine »

bence yapılan rpnin kalitesi kadar önemli bir diğer konuda karşımızdaki kişiye saygı göstermemiz en az rp kadar önemli
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Benim de ufak iki ricam olacak. Birincisi yazmadan önce okumak (mesela Dulbırakan'ın Hancısı sağır ve dilsizdi ama dikktsiz birkaç arkdaş onunla konuştu :)). İkinci ricam da atılan mesajlara biraz özen göstermek; yürüdüm, sağıma baktım, merhaba dedim, kılıcımı çektim, tarzı mesajlar gerçekten basit oluyor. Onları çeşitli tasvirlerle renklendirirsek daha hoş olur gibime geliyor, tabi pokunu da çıkarmamak lazım :)
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

doğru fingolfin.. adam "kılıcımı çekiyorum" diyecek beş satır cümle yazmış. ulan ne kılıçmış.. :lol: çek çıkar işte 1 - 2 cümleyle de anlat olsun bitsin :D
Only God can Judge me!
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Bu konuda size katılmıyorum laf kalabalığı olmadığı sürekli aynı şeyleri yazmadığı sürece herşeyi tasvir etmesi gayet iyidir güzeldir bence.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Abi siz benim mesajı bir tekrar okuyun en iyisi :)
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Changes inan bana 5 satır yazıdan oluşan bir tasvir abartı olur. hem okuyanı sıkar hem de tasvir anlamını yitirir..
Only God can Judge me!
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Hepimiz aynı şeyi söylüoyoruz ki; suyu çımadığı sürece tasvir iyidir, gereklidir. :)
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

bence roman kadar ayrıntılı anlatılmasının bir sakıncası yok. Kitap tadında oluyor art arda yapılmış güzel rpleri okumak.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Post Reply