site içi savaş

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Post Reply
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

evet sanırım lafta asıp kesmek kolay oluyor. arkadaşım cehennemin tamamı ve dünya da gerçek bilgeliğe ulaşmış, gücün dünyanın karanlık köşelerinde olduğunu fark etmiş kişiler ve yaratıklar inan seni ve yandaşlarını yerle bir edip gücün amaç olduğu ve geri kalan her şeyin araç olduğu düzenimizi kuracaklardır. ve şunu unutma o karanlık dediğin ordunun çoğu sadece yanında görünüyor. onlar gerektiği zaman nerfeye geçeceklerini bilirler. :evil: :evil: :evil: :evil: umarım savaşta karşıma çıkmazsın çünkü buı senin sonun olur.
ben yine de son çağrımı yapayım." let us be not slaves but masters" :evil: :evil:
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

birdenbire ortaya cikip etrafa tehditler savuruyorsun tanrilarin ordusuna meydan okuyup bilgelik tasliyorsun soylesene kemik buyucu kimsin sen. Neyine bu kadar guveniyorsun. Butun hepimizi nasil yeniceksin...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

savaş mı ? savaş mı? quel, yeminer savaş başlamadan bağlantıya geçin de taraflar hakkında bilgi verin daha çömez bile değilim çünkü
:oops: :cry:
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Uzaktan bakınca nasıl gözüküyoosunuz biliyomusunuz?şavaş oyunu oynayan ufaklıklara.Sanki herşey laflarla olacakmış gibi herkes söyleyebildiği kadar laf söylüyo.Susun da savaş alanında konuşmanın vakti gelsin artık.Sözlerin hükmü kapasın!
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Aaaaaaa demek sonunda ne tarafta olacağını söyledin yeminer... Tanrıların ordusuna karşı senin bir şeyler yapmaya "çalışmanı" izlemek o kadar komik olacakki... Kordun sembolünü göklere çizdiğimde parçalanan büyülü bedenine bakarken kahkahalar atacağım. Bir undead, Tanrılara mı meydan okuyor ne kadar acıklı... Sen ancak onlardan saklanabilirsin günahkar ruh...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
legacy_user_4

Post by legacy_user_4 »

Site içi savaş laf atma devrelerini geçince gerçek savaş muhakkaktır ki başlayacak. Karşılıklı laflaşmalar bitime yaklaştığında ben araya hikayeleştirmelerle girmeye başlayacağım. Bu hikayelerde kimin hangi tarafta olduğunu ve neler olmakta olduğunu oldukça açık bir şekilde belirtmeyi düşünüyorum. Bu sürede isteyenler durumu net bir şekilde görebilirler.
Büyük savaş başladığında ise herkesten neler yapacaklarını -ne önlem alacaklarını, nasıl saldıracaklarını vs- bana özel mesajla yollamalarını isteyeceğim ve birbirinden habersiz yapılan bu taktik hamlelerin nasıl geliştiğini ve etkileştiğini belirleyerek söyleyeceğim.
Savaşınız kutlu ola.
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Tabii ki taktikler belirlenmeli, kuvvetler belirlenmeli, asker sayası, nereler savunulacak...bunları iki tarafta bitirdikten sonra savaşı kazanan 'tarafsız' adminler tarafından belirlenir...anca böyle olur benim kanımca...o yüzden bunu düzene koymaya çalışacağım...
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
yeorda
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeorda »

Ben ve bağlı bulunduğum tapınağın yüze varan rahibi ile yirmi paladini ve bir de bize sadık yirmi korucu ile yanında savaşacağız.. Başka bölgelerdeki mieliki tapınakları ve müttefik tanrılardan da yardım isteyeceğim.... (cevabı malowana bırakıyorum artık bu da roleplay olsun)
atla 3 aylık mesafede bulunan 10 mielikki 35 latender 8 helm 3 eldath ve 14 tymora tapınağından yardım istedik (telepatik yolla) cevaplarını ve yapabileceklerini bekliyoruz ayrıca aynı mesafedeki yüzlerce korucuyada doğadaki hayvan dostlarımız yardımı ile yardım yollandı.. şimdilik diyebileceklerim bu Ben ve tapınak emrindeyiz cesur şovalye miellikinin kutsaması senin ve tapınağın üzerinde olsun....
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Hala Tanrıların hükmünü göremedik. Onlardan bir işaret (bize) gelmedikçe savaşmayacağız. Tabiki bizi açık açık tehdit eden olursa o ayrı.

Tanrılar konuşsun artık. Ölümlüler suskun dillerine hüküm gelsin.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Doğruluk ve adalet için dünyayı kana bulamak zorunda mıyım? Sözlerimin gücüne hiç kimse mi kulak vermiyor acaba...
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

Benim konumum da sanırım belli gib on kasabanın komutanı izin verirse savaş sırasında on kasabada kalmak istiyorum ancak savaşa aktif olarak katılamam ve yalnızca savaşamayacak olanları yine izin verilirse kasabalardan çıkarmak ya da en azından kasabada güven altına almak istiyorum. çünkü yapabileceğim tek şey bu.... Kendini savunamayacak olanlara zarar gemesini önlemek... Tabii izin verilirse.... (Buçukluk cüce komutanın önünde diz çöker...) Kararınızı bekliyorum....
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

O komutan önce benimle bir düello yapacak... Hayatta kalırsa istediğiniz soruyu sorarsınız...
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

Buçukluk arkasını döner ve barbara bakar. On kasabanın komuta odasında istilacı ordunun kumandanı durmaktadır, titremeye başlar.... Sonra tekrar cüceye döner ve bu adamla mı dövüşeceksiniz diye sorar peki kaybederseniz on kasaba ne olacak???
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

(Beyler öncelikle bir yanlış anlamayı değil benim unutkanlığımı açıklamama izin verin. Evet buraya cüce kimliği ile geldim; ama sanırım bunu değiştirmek gerekiyor. Neden o şekilde geldim, karakterim kimlik bunalmındaydı :) napıyım başka yolu yok. Lütfen maruz görünüz)

şöavlye karşında duran buçukluğa:

"Savaşa katılman tabii gerekmiyor. Biz burada kendimizi savunuyoruz zaten değerli arkadaşım o yüzden burada güvende olabileceğini düşünebilirsin. Burda kalman tabii olasıdır. Bize dostça elini açan asla geri çevrilemez...böyle bir ihtimal yoktur. Lütfen rahatına bak ne kadar rahat olabilrisen artık." yüzünden belli belirsiz bir gülmeseme oluşur şövalyenin. Duraksar ve devam eder.

"Yalnız senden eğer yapabilirsen tek bir isteğim olacak, yapmak gibi bir yükümlülüğünüz de yok, sadece savaş esnasında yaralılarımıza bakmanızı talep ediyorum, bu fazla değilse...
Evet o adamla dövüşeceğim. Bana okunan meydanı geri çevirmem olası değildir ucunda ölüm olsa bile. Korkmayınız arkadaşım benim yokluğumda eminim kent halkı kendine layıkıyla bir yönetici bulacaktır. Rafah ve huzur içinde yaşamalarını sağlayacak bir kişi olacaktır eminim bu. İstilaya kalmışmayacak birisi olacaktır. Barış, huzur sever biri. Bunu yapabilirler sanırım, öyle değil mi. Merak etmeyiniz ama benim yokluğum diye birşey olmayacaktır" bakışlarını karşısında duran barbara çevirir "düşmanım kendine güveniyor, bende öyle." şövalyenin gözleri tehlikeli bir biçimde parıldar sanki...
"Merak etmeyiniz, herşey olacağına varır. şimdi izninizle gitmem gerekiyor" şöavlye her ikisinide selamladıktan sonra odadan çıkar...
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

yeorda wrote:Ben ve bağlı bulunduğum tapınağın yüze varan rahibi ile yirmi paladini ve bir de bize sadık yirmi korucu ile yanında savaşacağız.. Başka bölgelerdeki mieliki tapınakları ve müttefik tanrılardan da yardım isteyeceğim.... (cevabı malowana bırakıyorum artık bu da roleplay olsun)
atla 3 aylık mesafede bulunan 10 mielikki 35 latender 8 helm 3 eldath ve 14 tymora tapınağından yardım istedik (telepatik yolla) cevaplarını ve yapabileceklerini bekliyoruz ayrıca aynı mesafedeki yüzlerce korucuyada doğadaki hayvan dostlarımız yardımı ile yardım yollandı.. şimdilik diyebileceklerim bu Ben ve tapınak emrindeyiz cesur şovalye miellikinin kutsaması senin ve tapınağın üzerinde olsun....
Teşekkürlerimi sunmama izin ver Kutsal Yeorda haklı savunmamızda bizleri yalnız bırakmadığınız için. Göreceksiniz herşey olacağına varcak ve bu istilacı orduyu defedeceğiz topraklarımızdan. Kutsal Güneş'in de yardımları ile. Kötülüğün bu bulutunu dağıtmamızda güneşin ışığının yanında olmanız sevindirici benim için. Yanımızda yeriniz büyüktür.... Hoş geldiniz!
Kendinizi evinizde gibi hissedin.
Post Reply