KARANLIğA DİRENİş <<<RP>>> HAKKI
Sevgili oyuncular, lütfen karakterlerinizi parça parça göndermeyin. İnsan parça parça doğmaz. Bütünü ile düşünüp hazırlayıp o şekilde yollayın karakterinizi.
Benim öncelikle istediğim şey karakterinizin sayısal istatistikleri. Bu konuda işleri kolaylaştırmak için Redblade 3.5e programını öneriyorum sizlere.
Son olarak karakterinizin bilgilerini hem bana hem de Oren e göndereceksiniz.
Benim öncelikle istediğim şey karakterinizin sayısal istatistikleri. Bu konuda işleri kolaylaştırmak için Redblade 3.5e programını öneriyorum sizlere.
Son olarak karakterinizin bilgilerini hem bana hem de Oren e göndereceksiniz.
"Lovefull Evil"
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Aynı saatlerde sitede toplanırsak Rp nin daha hızlı gideceğini sanıyorum. Bir de birbirimize birbirimizin karakterlerinin en azından duygularını tasvir ettirmeliyiz. Neyse hadi bakalım ilk dileğimi söyledi. İfrit ne yapacak.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Logan
- Kullanıcı

güzel bir sözdü bence oren kolay kolay carpıtamaz bence ama güzel bir istekti kutluyorum seni ozan dostum 
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Eldarin
Abicim burada bir sürü Oren inanı var. Onlara söylesene .. Hani ben konuşabilsem onlara ulan Oren hani savaş tanrısıydı. Bana daha çok soğuk hava tanrısı gibi geldi derdim.
şaka bir yana özellikle Lord Orenin Paladinlerinin burada çok büyük güçleri olmalı burası onların tanrılarının neredeyse özü sayılabilecek bir yer. Bana soğuğu bile halledebilirler gibi gleiyor ama .. Hadi bakalım. Ne kadar paladinlermiş göreceğiz.
şaka bir yana özellikle Lord Orenin Paladinlerinin burada çok büyük güçleri olmalı burası onların tanrılarının neredeyse özü sayılabilecek bir yer. Bana soğuğu bile halledebilirler gibi gleiyor ama .. Hadi bakalım. Ne kadar paladinlermiş göreceğiz.
HARBE GİDEN
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

şimdi paladinlerimin ve sözcümün benim boytumdaki + ları
1- soğuğa dirençliler( sizden daha az üşiycekler yani)
2- ölülere hükmedebilirler..(rebuke undead)
onun dışında benim boyutum olduğunu anında anlamaları gibi bişe beklenemez.. firble inanç rp sini acık abartmış.. paladinler normal paladin. sezse sezse seçilmişim sezebilir benim varlığımı...
1- soğuğa dirençliler( sizden daha az üşiycekler yani)
2- ölülere hükmedebilirler..(rebuke undead)
onun dışında benim boyutum olduğunu anında anlamaları gibi bişe beklenemez.. firble inanç rp sini acık abartmış.. paladinler normal paladin. sezse sezse seçilmişim sezebilir benim varlığımı...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Ulan ben de paladin deyince ne düşünürdüm.. Biraz hayal kırıklığına uğradım. Neyse boyuttan sizi çıkartmayacağım. Viltas yangını söndürecek mi bakalım.
HARBE GİDEN
-
Logan
- Kullanıcı

[quote="Eldarin"]logan sende tapınak şövalyesi olmuşsun kutlarım helal olsun.bizde erethan la bi lvl atlayabisek süper olacak ama...[/quote]
saol
burası iiyi ya tnarıma yakınım burada kalbilirmiym ben oren
şaka şaka
saol
burası iiyi ya tnarıma yakınım burada kalbilirmiym ben oren
şaka şaka
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
ya tamam orenin boyutu falan ama belli bir süre sonra sıkmaz mı burası....
yani ne bileyim hiç düşmanlarla savaşmak yok tanrımız adına bi görev yok(yani normalde yoksa şimdi görevimiz var)....
Yani bence logan eğer bir paladinsen(ki öylesin) ve tanrının yolunda herşeyi yapmak istiyorsan sana cehennem yaramaz...
yani ne bileyim hiç düşmanlarla savaşmak yok tanrımız adına bi görev yok(yani normalde yoksa şimdi görevimiz var)....
Yani bence logan eğer bir paladinsen(ki öylesin) ve tanrının yolunda herşeyi yapmak istiyorsan sana cehennem yaramaz...