KARANLIğA DİRENİş <<<RP>>> HAKKI

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Abi ikinci dileği de diledim. Bakalım dilek ne kadar işe yarayacak eğer işe yararsa hiçbir sorun olmadan işe yararsa üçüncü dileğim süpriz olacak. Tabii tavsiyeleri alabilirim.

Yok işe yaramazsa o zaman muhtemelen benzer bir şeyler dileyeceğim.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

arkadaşlar berbat die seçenler de ii die seçenlerde neden öle seçtiklerini yazarlarsa ben de endimi geliştirebilirim..
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Bence iyi...

Nedenleri:
1- Benim ilk rp.. Ayrıca diyardaki durumu direk etkileyen bir rp..
2- Her ne kadar benim rp iyi olmasa da horcoel, firble gibi iyi rp yapanlarla olmam benim rpmi de geliştiriyor..
3- Oren senin de olayları çok iyi örüyorsun, yani ne bileyim ifritin saptırmaları v.b.

Ama her zaman kötü diyenlere de saygılıyım nedeni onnların görüşüdür onlara uymamıştır...

Neyse, saygılarımla.....
Eldarin

Post by Eldarin »

-24 dereceye düştük yangın mı kalır burada arkadaşlar biraz daha dikkatli düşünün vebanında ortadan kalkmış olması lazım tahminimce...

oren in sorusuna cevap verelim.
öncelikle ben eh işte idare eder demiştim.bunda kesinlikle oren senin bir yanlışın yok.zaman sürecinin bir bakıma önemi var diyebiliriz.oyumu kullandığım zamanlarda grup acaip dağınık yavaş ve tam manasıyla _basiretsiz_di(ki hala öyle sayılabiliriz)şimdi biraz daha aktif rp ve okumaya değer diyebilirim.
oyum şimdilik biraz daha olumluya kaymış durumda.tabi rp nin aktif bir hal alması bunun sebeplerinden en önemlisi.
bu arada firble bulunduğumuz yer oren in cehennemi,seni bilmem ama firble ben oren in inananı olsam bundan bir fayda sağlamayı ummamakla birlikte onun cehennemine hapsedildiğim için intahar bile edebilirdim.paladinim ne de olsa,oren in bir kutsanmışı.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

[quote="Eldarin"]-24 dereceye düştük yangın mı kalır burada arkadaşlar biraz daha dikkatli düşünün vebanında ortadan kalkmış olması lazım tahminimce...

oren in sorusuna cevap verelim.
öncelikle ben eh işte idare eder demiştim.bunda kesinlikle oren senin bir yanlışın yok.zaman sürecinin bir bakıma önemi var diyebiliriz.oyumu kullandığım zamanlarda grup acaip dağınık yavaş ve tam manasıyla _basiretsiz_di(ki hala öyle sayılabiliriz)şimdi biraz daha aktif rp ve okumaya değer diyebilirim.
oyum şimdilik biraz daha olumluya kaymış durumda.tabi rp nin aktif bir hal alması bunun sebeplerinden en önemlisi.
bu arada firble bulunduğumuz yer oren in cehennemi,seni bilmem ama firble ben oren in inananı olsam bundan bir fayda sağlamayı ummamakla birlikte onun cehennemine hapsedildiğim için intahar bile edebilirdim.paladinim ne de olsa,oren in bir kutsanmışı.[/quote]

abi biz -20 derecede kamp ateşi yaktııza göre demeki yangında olabilir dimi ??? dragon fire diyilmiydi ???
:D
frible bua arda orenin inananı degil ki _??? yada ölemi ????

bu arda veba kalmadı
yangın var :D
biraz saçam olur yangını olmaması...
sonuçta önceden cıkmış bir şey :D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

[quote="high_elf"]Bence iyi...

Nedenleri:
1- Benim ilk rp.. Ayrıca diyardaki durumu direk etkileyen bir rp..
2- Her ne kadar benim rp iyi olmasa da horcoel, firble gibi iyi rp yapanlarla olmam benim rpmi de geliştiriyor..
3- Oren senin de olayları çok iyi örüyorsun, yani ne bileyim ifritin saptırmaları v.b.

Neyse, saygılarımla.....[/quote]

:(
yorumsuz
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Eldarin

Post by Eldarin »

logan -20 derecede ateş yakabilirsiniz ona bişey demiyorumda o ateşi nasıl yakar vaziyette idare ettirirsiniz ondan şüpheliyim.ve -20 derecede rüzgar hiç sana vurdu mu bilmem ama ateş gibi adamsın seni bile söndürür yani.
bu arada firble 9. seviye büyüler boşuna gitmiş yazık oldu vallahi.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

abi, bir cukur açıyosun sorna o cukurda dışarı bir yol yapıyorsuni rüzgar girip ateşi harlasın ardında ateşini yakıyorsun sonra bir güzel ısınıyorsun tabi kalın giyinmeyi unutma

:D
izciyiz dogruyuz dürstüz :D
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

huhaha tecrübe knouşuyo. Ama haklı sanırım. Bu konuda biraz acımasız olunmalı.. İyi rp kolay elde edilmiyo. Zaten Raistline sorarsan. İyi rp yapmayanın/yapamayanın yaşama şansı yok. Mantıksız da değil yani.

Çok iyi takip ettiğimi söyleyemem o yüzden haksızlık yapmak istemem ama ben de daha heyecanlı birşeyler bekliyordum.
Sloganımız şu olsun:"
Monoton kalmayın, İlginçleştirin :) Bedeli ne olursa olsun :D"
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

arkadaşlar orda yngın yok abicim siz yakan
soğuk hani çok sğuk olunca insan yanarya öyle bir durum
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Bu arada oyunla ilgili şunu söylemek isterim karanlık yani biz sizi daha içimize almadan siz grup olark sistemsiz haraket lerinizle kendinizi bitirdiniz daha dikkatli oynayın bence
firble bizim yağıcağımız işi bitirdi sağolsun çocukların hepsi öldü...
logan kalen hayırlı olsun aslanım kaptım seni bu oyunda
freya kendini daha iyibelli etmen ve gücünü kullanman lazım

şimdilik bu kadar
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Arkadaşlar; "İNANAN" kelimesi FRP diyarları için sakıncalı bir kelime... Zira, somut halde bulunan tanrılara inanmamak gibi bir seçeneğiniz yok. "TAPAN, TAPINAN" kelimeleri daha uygun olacaktır. Ã?ünkü firble'ın düştüğü bir hata da bu idi. Bütün 10 towns'un tümden cehenneme gitmesi de bu anlama geliyor...

Ne yaptığımızı bilelim, bildirelim :):)

Saygılarımla...
Türklider...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Turkleader wrote:Arkadaşlar; "İNANAN" kelimesi FRP diyarları için sakıncalı bir kelime... Zira, somut halde bulunan tanrılara inanmamak gibi bir seçeneğiniz yok. "TAPAN, TAPINAN" kelimeleri daha uygun olacaktır. Ã?ünkü firble'ın düştüğü bir hata da bu idi. Bütün 10 towns'un tümden cehenneme gitmesi de bu anlama geliyor...

Ne yaptığımızı bilelim, bildirelim :):)

Saygılarımla...
aynen katılıyorum arkadaşlar
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

ya beyler sağlunda heralde bir aynın ve delikli, kayanın yardımın ihitiyacımız yok dimi ??
şaka bir yanadadaabi kasaba yanıyor bu bir
2.-1208321093721093812083 derecede ateş yanar

en iiyis orene soralım ore ateş yanıyor mu ????
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

size ne yatdım edicem be size oren yardım etsin o bile etmezse ben yapamam
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Locked