İCE WİND DALE II
İCE WİND DALE II
Beyler bu oyunun tam çözümü olan gören olursa lütfen bana haber versin
Ben görmüştüm bir yerlerde ama ne yapcaksın ki tamçözümünü. Aç güzel güzel oyna işte
Zaten süper bir oyun. Tam çözümle içine etmeye gerek yok bence...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

http://www.trgamer.com/yazi.asp?id=1228
Alınız bakınız oynayınız,zevk alabilirseniz alınız.Ki pekte iyi bir oyun değil.Yerine oynanacak BG,BG2,NWN gibi oyunlar varken...
Alınız bakınız oynayınız,zevk alabilirseniz alınız.Ki pekte iyi bir oyun değil.Yerine oynanacak BG,BG2,NWN gibi oyunlar varken...
Jacta alea est.
-
necroyunus
- Kullanıcı

Harika bir oyun çok zevkli belki tam frpyi yaşatmıyor ama yinede çok zevkli...
Hack&slashte deil ama o kadar da deil abartmayın...
Oyunu defalarca bitirdim yine bitiriyorum şu aralar.
Tam çözüm istersen "www.dlh.net"e bir bak.. Tabi ingilizcen varsa.
Onun dışında levelin bir/iki sayısında vardı sanki(oyun uzun bir sayıda hepsini veremezler) ama hatırlamıyorum.
Hack&slashte deil ama o kadar da deil abartmayın...
Oyunu defalarca bitirdim yine bitiriyorum şu aralar.
Tam çözüm istersen "www.dlh.net"e bir bak.. Tabi ingilizcen varsa.
Onun dışında levelin bir/iki sayısında vardı sanki(oyun uzun bir sayıda hepsini veremezler) ama hatırlamıyorum.
IWD oyunnarı, BG oyunnarından sonra çıkıp, aynı motoru kullanan -ki bu az emek harcamak demek oluyo- ve dümdüz bi senaryo izleyen -ki bu, daha da az emek harcamak demek oluyo- oyunnardır. Tamamen, BGden etkilenen oyuncuların IWDleri de alması ve böylece para kazanmak üzerine yapılmış oyunnardır. Bu nedennen çok da fazla bişiy beklememek gerekir bu serilerden.
yannız, hala annamam neden icewind dale, sword coast north ve underdark'tan başka yerde geçen bi oyun çıkarmazlar. Özellikle evil ağırlıklı yörelerde geçecek oyunnar, bence çook çok zewkli olabilir. Thay, hemen aklıma gelen yer mesela. Ya da ne biliim, masaüstünde FR'ın en çok kullanılar yörelerinden biri olan Cormyr'de geçen bi oyun da yapılabilir, güzel de olur. Bence tabi...
yannız, hala annamam neden icewind dale, sword coast north ve underdark'tan başka yerde geçen bi oyun çıkarmazlar. Özellikle evil ağırlıklı yörelerde geçecek oyunnar, bence çook çok zewkli olabilir. Thay, hemen aklıma gelen yer mesela. Ya da ne biliim, masaüstünde FR'ın en çok kullanılar yörelerinden biri olan Cormyr'de geçen bi oyun da yapılabilir, güzel de olur. Bence tabi...
War, war never changes...
-
Zortezurtek
- Kullanıcı