"Theìmâ'Assan : Cinler ve İfritler" üz

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Post Reply
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

"Theìmâ'Assan : Cinler ve İfritler" üz

Post by Gorath »

Bir varoluş hikayesini gerçekten ilginç bir dille anlatmışsın. Sürükleyicilik var anlatımında ama bir bağdan yoksunlukta var. Mitolojik bir yaratım hikayesi anlatmışsın ama yaratımdan sonrasını, çok çok sonrasını gözler önüne belirgin bir gözle sermemişsin. Bir ozanın dili ile anlatmışsın desem daha mantıklı olur sanırım.

Yeni hikâyeler yazdığınıda görmek isterim doğrusu...

Saygılarımla...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Ben de ilginç buldum ya da farklı da diyebilirim. Sürekli bir döngü söz konusu. Varoluş, hiçlik , reddediş ve öğrenme yetisi..
Genel olarak hoş fakat anlaşılabilirlik üzerinde biraz daha uğraşılırsa daha iyi olacağı kanısındayım.
Devamını bekliyoruz..
Only God can Judge me!
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FreyaImplorer »

Gayet ilginç..Bir diyarın yaratılışı hakkında değişik bakış açıları..Ama devamı gelecekmi gerçekten merak ediyorum,yaratılış gayet iyi düşünülmüş,yazıda tasvirler ve diğer kullanılabilecek birçok şey kullanılmış..Bravo,devamı gelir umarım..
Jacta alea est.
Dareth
Başbüyücü

Post by Dareth »

Eleştirileriniz için teşekkürler.

Bunu bir hikayeden çok bir irfan kitabının giriş yazısı olarak düşündüm yazarken , ya da gorath'ın belirttiği gibi dilden dile aktarılmış bir irfan tekerlemesi. Bu yüzden biraz arkaik bir anlatım kullandım , ki sanırım anlaşılırlık sorunu uyarısı da buradan kaynaklandı.

Bu yazı daha ileride diyara bağlamayı düşündüğüm bir hikayeye temel teşkil edecek. Farklı görüşlerinizin devamı dileğiyle...
lil'grin'brin'
Eldarin

Post by Eldarin »

Hoca sende bu kadar güzel yazıyon çızıyon bizim karizmayı bak affetmem sonra :P .

İşin ciddi kısmına gelirsek gerçekten güzel yazmışsın Dareth ve anlaşılması güç demektense farklı anlamları birarada barındıran ve birden çok şey düşündüren diyesim geliyor.

Bir irfan kitabının baş sayfası olması uygundur;
birde devamını getirsen daha uygun olur(irfan kitabı da tek bir girizgahtan oluşmaz değil mi? :wink: )
Post Reply