Ejderhalar
DL
Amerika dan Monster Manual getirttim ve baktım en güçlü ve büyüğü altındır o kadar dio kitap. Tabii küçük bir altın büyük bir kırmızıya hiçbirşey yapamaz nokta
hala soruma cevap gelmedi

ayrıca kızıl veya kırmızı ejder ne yer ne içer, kim neden sever şunu , neden kötülerin en güçlüsüdür, ayrıca iyi ejder kötü ejder diye bişey var mıdır ???????yanlış hatırlamıyorsam siyaha büyü işlemiyordu altın ise büyüyü sahibine yansıtıyordu .
yanılıyorsam yazın!!!!
MelkorTR
Defender of GAİA
Defender of GAİA
-
Eldarin
evet vardır iyi ejderler element ismi taşır (bakır,bronz,altın,gümüş taş, odun kömür çamur? neyse:P) kötü ejderlerde renk isimleri almıştır(siyah mor kırmızı pembe eflatun yeşil neyse:P) iyi ve kötü ejderler o kadar ayrımcıdırki tanrıları bile ayrıdır(baksen) Bahamut ve Tiamat (biri iyilerin[valla hangisi hangisiydi unuttum] biride kötülerin ejderha tanrısıdır) ve işin ilginci Tiamat dişidir ve Bahamutla evlidir (ying yang hesabı ehe ^^) ama tabiki Prismatic Dragon hepsini yer yutar ve alligmenti Nötr olan tek ejderdir!!
Bence gümüş ejderha en iyisi..Görünüş bakımından en heybetli ve karizmatik. Altın ejder statlar bakımından en güçlü olsa da şekli çok kötü bence. Kelebek gibi bişey. Diğer ejderhalara gelince...Siyah, Kırmızı, Yeşil...kötü ejderhaları sevmediğim için bular bana pek cazip gelmiyor. EjderhaMızrağı kötü ejderhalardan nefret etmem için gereken için elinden geleni yaptı. Ve başarılı oldu. Özellike Kitiara'nın mavi ejderhası Skie' den nefret ediyorum. Sturm'u öldürürken o ejderhaya biniyordu. Metal renkli ejderhaları daha çok seviyorum yani.
-
Aarashian
- Kullanıcı

Aynı yaş grubunda en güçlüsü altın ejderhadır. Ha sever miyim, sevmem. İyi ejderha dedin mi Gümüş -şövalye endamları var-, kötü dedin mi Kırmızı. Bakırları da severim gerçi, geyik olurlar
. Beyaza karşı da low intelligence'lı olduğundan dolayı sağlam antipatim var.
Ilfirin Osta Tel'quessir
----------------------------
Inde Ferunt, Totidem Qui Vivere Debeat Annos,
Corpore de Patrio Parvum Phoenica Renasci
----------------------------
Inde Ferunt, Totidem Qui Vivere Debeat Annos,
Corpore de Patrio Parvum Phoenica Renasci