ayrıca melkorun savaşçı kişiliği yoktur bir elfle kavgasında dahi yenememiştir. o iyi bir lider, yönetici, hükmedicidir, ayrıca şanssız bir komutandır. ayrıca yaradılışta diğerlerinden tek farkı müzik zevkidir.
Raist or Malys
şimdi olay düello şeklinde mi olacak yoksa biri birine mi saldıracak bu çok önemli bence ilk saldıranın kazanma şansı çok yüksek
ayrıca melkorun savaşçı kişiliği yoktur bir elfle kavgasında dahi yenememiştir. o iyi bir lider, yönetici, hükmedicidir, ayrıca şanssız bir komutandır. ayrıca yaradılışta diğerlerinden tek farkı müzik zevkidir.
MelkorTR
Defender of GAİA
Defender of GAİA
arkadaşlar sap ile samanı karıştırmayın, bir ikinci lig a kategorisi takımı olan raistlin isimli margaret weis pompalı sünepeyi malys gibi bir ejderin karşısına kıyas olarak çıkarmak malys'e başlı başına bir hakarettir. her şeyden önce bazı gerçekleri ele alalım, raistlin her ne kadar saçma derecede güçlü olsa dahi o bir krynn büyücüsüdür, sırtında kara cüppeyi taşır. bu ne demek? curse of the magi raistlin'i de etkiler, peki bu ne demek? yaptığı her güçlü büyü onu biraz daha zayıflatır, parantez içinde raistlinin constitution scorunun benden düşük olduğunu belirtme ihtiyacı duyuyorum...
öte tarafta kim var? krynn'in gördüğü en büyük en güçlü ejderha malys. bu ne demek? tanrıların, hatta tüm tanrıların gücüne sahip olan takhisis'in bile yüzleşmeye korktuğu, tek başına yenemediği, uşağı mina'nın yardımı ile üst üste 3 kez 20 atma balını göstererek öldürdüğü bir ejderha. peki bu ne demek? gücü, büyü gücü sınırsız demek. peki bu ne demek? raistlin'in yaptığı tüm büyüleri çeşit çeşit koruma büyüleri, olmadı eşşekengiz spellresistance'ı ile masa tenisi raketi gibi sektirip raistlin'e geri yollaması demek.
yani ben ne dedim şimdi?
raistlin'in malys karşısında hiç şansı yok...olası tek akıllıca hareket malys'i görür görmez onu bulunduğu ortama mıhlayacak bir büyü yapmadan kendini palanthas kulesine teleport edip orda yaralarını yalaması olur.
öte tarafta kim var? krynn'in gördüğü en büyük en güçlü ejderha malys. bu ne demek? tanrıların, hatta tüm tanrıların gücüne sahip olan takhisis'in bile yüzleşmeye korktuğu, tek başına yenemediği, uşağı mina'nın yardımı ile üst üste 3 kez 20 atma balını göstererek öldürdüğü bir ejderha. peki bu ne demek? gücü, büyü gücü sınırsız demek. peki bu ne demek? raistlin'in yaptığı tüm büyüleri çeşit çeşit koruma büyüleri, olmadı eşşekengiz spellresistance'ı ile masa tenisi raketi gibi sektirip raistlin'e geri yollaması demek.
yani ben ne dedim şimdi?
raistlin'in malys karşısında hiç şansı yok...olası tek akıllıca hareket malys'i görür görmez onu bulunduğu ortama mıhlayacak bir büyü yapmadan kendini palanthas kulesine teleport edip orda yaralarını yalaması olur.
<div>-sıkıldım-</div><br>
-
Eldarin
birşey daha.her ne kadar raistlin in gönlümüzde ayrı bir yeri olsa da ,onu her platformda savunsakta onun diğer bütün tanrıların nasıl üstesinden gelebildiği merak konusu.kitaplarda sadece ''altetti'' diye geçen raistlin tanrılara ne büyü atıyor ,tanrılar hiç mi save atamıyor,hiç mi resistance ları immunity leri yok vs vs vs...
ayrıca raistlin her ne kadar delikanlılığını kanıtlamış olsa da ikizlerin kitaplarında pek bi büyüsünü de göremedim ben açıkçası.bi dalamar ın göğsünü karışlıyor bir de sınav gereği köyün tekini ateşe boğuyor_ki bu onun bütün gücünü kullanarak yaptığı birşeydi_.
peki bütün bunlar sizce Malys e karşı ne derece etkili olur?
bilen birinin buraya cevap yazmasını bekliyorum.
ayrıca raistlin her ne kadar delikanlılığını kanıtlamış olsa da ikizlerin kitaplarında pek bi büyüsünü de göremedim ben açıkçası.bi dalamar ın göğsünü karışlıyor bir de sınav gereği köyün tekini ateşe boğuyor_ki bu onun bütün gücünü kullanarak yaptığı birşeydi_.
peki bütün bunlar sizce Malys e karşı ne derece etkili olur?
bilen birinin buraya cevap yazmasını bekliyorum.
-
fingolfin
- Seçilmiş Savaşçı
Edebiyatla, RP'yi karıştırmamak lazım. Bir kitap yazılırken bunlar düşünülmemeli bence. Raist'in tüm tanrıları alt etmesine gelince, daha önce bir başlıkta belirttiğim gibi ben bunun sadece olası rahatsızlığı engellemek -belki de Takhisis'in (kesin yanlış yazdım yine) Dünya'ya geçmesini önlemek amacıyla- için Paladine tarafından Caramon'un ve Tas'ın zihnine yerleştirilmiş bir imgelem olduğunu düşünüyorum. Belki de Raist'i sevmediğimden bu böyle ama; her halükarda olası bir teoriraistlin tanrýlara ne büyü atýyor ,tanrýlar hiç mi save atamýyor,hiç mi resistance larý immunity leri yok vs vs vs...
Malys hakkında bir bilgim yok ve bu tarz karşılaştırmalardan pek hoşlanmam açıkçası
-
Eldarin
aha!!!fingolfin wrote: Edebiyatla, RP'yi karıştırmamak lazım. Bir kitap yazılırken bunlar düşünülmemeli bence. Raist'in tüm tanrıları alt etmesine gelince, daha önce bir başlıkta belirttiğim gibi ben bunun sadece olası rahatsızlığı engellemek -belki de Takhisis'in (kesin yanlış yazdım yine) Dünya'ya geçmesini önlemek amacıyla- için Paladine tarafından Caramon'un ve Tas'ın zihnine yerleştirilmiş bir imgelem olduğunu düşünüyorum. Belki de Raist'i sevmediğimden bu böyle ama; her halükarda olası bir teori.
Tabiiki de edebiyatla rp karşılaştırılmamalı.bu durumda 'Raistlin bütün tanrıları alt etti Malys i mi alt edemeyecek' gibi bir düşünce de tamamen yanlışlığın keskin pençesine düşmek olur.yazarlar ne istiyorlarsa,veya şartlar neyi uygun gösteriyorsa onu yaparlar.Kral Azoun un ölümü bunun bariz örneklerinden...
velhasılkelam kral azoun ölmese işte o zaman kitapta bir margaret weis, bir r.a. salvatore havası eserdi, güzelim kitap çöpe giderdi. azoun'un savaştığı ejderhada tabir-i caiz ise FR dünyasının malys'idir, nalavara'dır, cormyr'in antik düşmanıdır, ohadır çüştür 
hatta olayı zar-kural açısından düşünürsek azoun'un ölürken beraberinde nalavara'yı da öldürmesi tamamen üç kez 20 atması, luck zarına 20 atması ve DM'in süper kıyak geçmesi değildir de nedir?

ancak dediğinde haklısın, kitaplar kural olarak incelenmemelidir. hatta bizzat margaret weis ilk dragonlance oyunlarında yol arkadaşlarının Xak Tsorth(doğru mu yazdım?) şehrinde kuyudan siyah ejder çıktığında öldüğü için o günden sonra kitapları oyunlardan bağımsız yazmaya karar verdiğini söyler.
hatta olayı zar-kural açısından düşünürsek azoun'un ölürken beraberinde nalavara'yı da öldürmesi tamamen üç kez 20 atması, luck zarına 20 atması ve DM'in süper kıyak geçmesi değildir de nedir?
ancak dediğinde haklısın, kitaplar kural olarak incelenmemelidir. hatta bizzat margaret weis ilk dragonlance oyunlarında yol arkadaşlarının Xak Tsorth(doğru mu yazdım?) şehrinde kuyudan siyah ejder çıktığında öldüğü için o günden sonra kitapları oyunlardan bağımsız yazmaya karar verdiğini söyler.
<div>-sıkıldım-</div><br>
Valla Malys vs. Raistlin savaşını Raistlin ezer sonra malys i diriltip bi daha ezer taa ki canı sıkılıncaya kadar
Bu arada sauronu çok abartmayın dayımın tüm gücü yüzükten ibaret raistlin yüzüğü aldı mı elinden sauronu ağlatır
sauronu nası yener dersenizde her şey güçten ibaret deildir (sauronun numenorean ları raist inde fistandaltilusu yoketme şekli) ama bu savaşı görmek isterdim
Bu arada sauronu çok abartmayın dayımın tüm gücü yüzükten ibaret raistlin yüzüğü aldı mı elinden sauronu ağlatır
To Live is To Die!
Artık bıkmdınız böle saçma şeylerden. Lütfen bırakın artık şu Power Gamer olayını. Yok Gandalf mı döver rasit mi yok hede höde. Frp camiasında en lamer konulardan birdir bunlar. Gandalf'ın karekter kağıdını istemek gibi bişey bu. Alın benim karekterim. immunite all spells,powers,weapons.İmmortal ve 3000 metre boyunda.
Hadi rasit mi kalır, Gandalf mı yoksa başkasımı?
Farklı iki dünyadaki karekterleri kapıştırmak kadar şaçma birşey birşey yok.
Hadi rasit mi kalır, Gandalf mı yoksa başkasımı?
Farklı iki dünyadaki karekterleri kapıştırmak kadar şaçma birşey birşey yok.
Sen kitabı bidaha oku.Saurona sadece yüzükten ibaret demek konu hakkında bir bilgin yok demektir.FaRaSTu wrote:Valla Malys vs. Raistlin savaşını Raistlin ezer sonra malys i diriltip bi daha ezer taa ki canı sıkılıncaya kadar
Bu arada sauronu çok abartmayın dayımın tüm gücü yüzükten ibaret raistlin yüzüğü aldı mı elinden sauronu ağlatırsauronu nası yener dersenizde her şey güçten ibaret deildir (sauronun numenorean ları raist inde fistandaltilusu yoketme şekli) ama bu savaşı görmek isterdim
Ehe birincisini söyleyeyim;
Raistlin Malys' i havada karada yener..
Raistlin malys' i yeneceği gibi, hatta hiç kasmadan sauron' u yener..
Arkadaşlar sauron bir maiar yapmayın lütfen..Hem raistli tanrılara kafa tutacak kadar güçlü biri.Balroglarda bir maiar ve onlardan ordular yapılıyor..Sauron sadece onlardan biraz daha güçlü birşey..
Raistlin Malys' i havada karada yener..
Raistlin malys' i yeneceği gibi, hatta hiç kasmadan sauron' u yener..
Arkadaşlar sauron bir maiar yapmayın lütfen..Hem raistli tanrılara kafa tutacak kadar güçlü biri.Balroglarda bir maiar ve onlardan ordular yapılıyor..Sauron sadece onlardan biraz daha güçlü birşey..
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Hocam haklısın sauronu birazcık hafife aldım biraz da geyiğe kaçmışım tabi ki pof die ölecek hali yok koskoca bi maia o... ama sende biliyosun ki iradesinin çoğu yüzüğün içinde yüzüksüz de yeterince güçlü olabilir ama onun tamamlayıcısı yüzük... kitabı bi daha okumam konusunda bana haksızlık ediyosun gibime geliyor sonuçta herkesin kendi düşüncesi farkı olabilirVanwaElen wrote:Sen kitabı bidaha oku.Saurona sadece yüzükten ibaret demek konu hakkında bir bilgin yok demektir.FaRaSTu wrote:Valla Malys vs. Raistlin savaşını Raistlin ezer sonra malys i diriltip bi daha ezer taa ki canı sıkılıncaya kadar
Bu arada sauronu çok abartmayın dayımın tüm gücü yüzükten ibaret raistlin yüzüğü aldı mı elinden sauronu ağlatırsauronu nası yener dersenizde her şey güçten ibaret deildir (sauronun numenorean ları raist inde fistandaltilusu yoketme şekli) ama bu savaşı görmek isterdim
Teşekkürler...
To Live is To Die!