Logan ın hayatı için!!!
-
Logan
- Kullanıcı

logan adam yaklaştıkca içinde bir korku hakim oluyordu ,sorna kendine geldi...
ben oren inanıyım orenin yok etiği bir şeyden neden korkıyımı ki,ama bir savaş lordu ile savaşmak akılıca değil... o zaman hiç bir şekilde dediklerim hiç birini yapamam
logan kafasını kaldırdırdı dikleşti adamın karşında korkuyu üstünden atmaya çalıştı...
''bilmeceyi sorun Lord Or..'' dedi ve yarıda kaldı lafı loganın .....
ben oren inanıyım orenin yok etiği bir şeyden neden korkıyımı ki,ama bir savaş lordu ile savaşmak akılıca değil... o zaman hiç bir şekilde dediklerim hiç birini yapamam
logan kafasını kaldırdırdı dikleşti adamın karşında korkuyu üstünden atmaya çalıştı...
''bilmeceyi sorun Lord Or..'' dedi ve yarıda kaldı lafı loganın .....
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Oren... ahh evet adım bu Lord Oren....
al sana bilmece , bakalım sevecekmisin..
Tükettiğimi yemem, sindirmem
bir öpücükte bulunurum, bakış ya da kalp.
Evim güneş.yağmur beni öldürür..
Ben ışığım, ben karayım, vahşi doğada hayatım..
sehirde ölümüm.
Yapıcıyım yıkıcıyım
neyim ben???
al sana bilmece , bakalım sevecekmisin..
Tükettiğimi yemem, sindirmem
bir öpücükte bulunurum, bakış ya da kalp.
Evim güneş.yağmur beni öldürür..
Ben ışığım, ben karayım, vahşi doğada hayatım..
sehirde ölümüm.
Yapıcıyım yıkıcıyım
neyim ben???
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
-
Horcoel_Baator
- Seçilmiş Savaşçı
Horcoel tahtı ve tahta yaklaşan Logan ı süzmeye başladı geriden..Tahttaki adamın sesini duydugunda şok geçirmişti..Lordunun hep kalbinde yankılanan sesine benziyordu bu ses..Loganı uyarmak için elini kaldırsada çok geçti..Logan adamın yanına gitmişti bile..
Etrafındaki acı çeken insanlara baktı Horcoel..Logan bu kaosun işi demişti..Doğrumuydu..Loganla adamın konuşmalarını geriden dinleyen paladin bir yandan dinlerken bir yandanda etrafındaki insanlara bakıyordu..Acı çekiyorlardı..Kaosun işimiydi bu gerçekten..Onlara yardım etmeliydi..Ama nasıl..Ama nasıl...Bu arada adamın söyledikleri..
''Oren..Oren benim Lord Oren..''demişti tahttaki adam..
Horcoel affallayarak bakmaya başladı..Ve ardından Logan a bir bilmece sormuştu..Logan kararsızdı galiba..
Ve kafasını Logan ile adam ın durduğu yöne doğru çevirdi..
''Sen Lordumun içindeki hastalıksın..Onun içine bir mikrop gibi yayıldın ve kaosunla onun gözünü kör etmeye çalıştın..Ancak başaramadın..Lord Oren seni yendi ve buraya hapsetti''diye hırladı adama doğru..
''Ve sende buradaki ruhlara acı çektiriyorsun ha..Geriye kalan gücün onlara yettiği için..''
''Unholyy''diye seslendi paladin..
''İşte Unholy..Bu hale düşmen için suçladıgın Lordun Oren..Kaosun ve savaşın Lordu..Adalet tarafından yenilen Kaos Lordu..İşte burada kendin bakabilirsin..Seni kullanan ve buraya hapseden kaos lordu..''
Horcoel bir hışımla geri tahttaki adama doğru döndü..
''Ne ölümden korkumuz vardır..Nede işkenceden..Ne savaştan korkumuz vardır..Ne savaşandan..şu anda en büyük kozun sözlerin..Gerçekliği çarpıtan ve olmadıgı gibi gösteren sözlerin..Ancak onunda cevabı var..''
Ellerini iki yana açtı ve seslendi..
''Cevabım yanlışsa kaos lordu..Bana istediğin her türlü işkenceyi yapabilirsin..Ancak Logan ın geçmesine izin vericeksin..Ve buradaki insanların ruhunu özgürlüğe kavuşturtacaksın..Ölümlü oldugum için beni küçümseme kaos lordu..İçimdeki saf ışığın gücünü tahmin bile edemessin..Lord Oren e..Adaletin Lordu Oren e diye düzeltti.''İnancım ve güvenim sonsuzdur..Onun bir inananına ihanet etmen..Hemde onun kendi boyutunda..Onunla bir kez daha yüzleşmene neden olacaktır..Hemde bu güçsüz halinde..Ve onunla bir kez daha karşılaşırsan bu son kez karşılaşısın olacaktır çünkü adalet in gücünü busefer tam manasıyla hissetmiş olacaksın..Seni bu zayıf konumuna düşüren gücü..''
''Cevabım..''dedi paladin..
''Cevabım ateş..''
Etrafındaki acı çeken insanlara baktı Horcoel..Logan bu kaosun işi demişti..Doğrumuydu..Loganla adamın konuşmalarını geriden dinleyen paladin bir yandan dinlerken bir yandanda etrafındaki insanlara bakıyordu..Acı çekiyorlardı..Kaosun işimiydi bu gerçekten..Onlara yardım etmeliydi..Ama nasıl..Ama nasıl...Bu arada adamın söyledikleri..
''Oren..Oren benim Lord Oren..''demişti tahttaki adam..
Horcoel affallayarak bakmaya başladı..Ve ardından Logan a bir bilmece sormuştu..Logan kararsızdı galiba..
Ve kafasını Logan ile adam ın durduğu yöne doğru çevirdi..
''Sen Lordumun içindeki hastalıksın..Onun içine bir mikrop gibi yayıldın ve kaosunla onun gözünü kör etmeye çalıştın..Ancak başaramadın..Lord Oren seni yendi ve buraya hapsetti''diye hırladı adama doğru..
''Ve sende buradaki ruhlara acı çektiriyorsun ha..Geriye kalan gücün onlara yettiği için..''
''Unholyy''diye seslendi paladin..
''İşte Unholy..Bu hale düşmen için suçladıgın Lordun Oren..Kaosun ve savaşın Lordu..Adalet tarafından yenilen Kaos Lordu..İşte burada kendin bakabilirsin..Seni kullanan ve buraya hapseden kaos lordu..''
Horcoel bir hışımla geri tahttaki adama doğru döndü..
''Ne ölümden korkumuz vardır..Nede işkenceden..Ne savaştan korkumuz vardır..Ne savaşandan..şu anda en büyük kozun sözlerin..Gerçekliği çarpıtan ve olmadıgı gibi gösteren sözlerin..Ancak onunda cevabı var..''
Ellerini iki yana açtı ve seslendi..
''Cevabım yanlışsa kaos lordu..Bana istediğin her türlü işkenceyi yapabilirsin..Ancak Logan ın geçmesine izin vericeksin..Ve buradaki insanların ruhunu özgürlüğe kavuşturtacaksın..Ölümlü oldugum için beni küçümseme kaos lordu..İçimdeki saf ışığın gücünü tahmin bile edemessin..Lord Oren e..Adaletin Lordu Oren e diye düzeltti.''İnancım ve güvenim sonsuzdur..Onun bir inananına ihanet etmen..Hemde onun kendi boyutunda..Onunla bir kez daha yüzleşmene neden olacaktır..Hemde bu güçsüz halinde..Ve onunla bir kez daha karşılaşırsan bu son kez karşılaşısın olacaktır çünkü adalet in gücünü busefer tam manasıyla hissetmiş olacaksın..Seni bu zayıf konumuna düşüren gücü..''
''Cevabım..''dedi paladin..
''Cevabım ateş..''
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

"Cevabı bildin şovalye... ben fikrimi değiştirmeden burdan tozol...."
Tath parçalandı ve içinden göğe doğru yükselen merdiveneler çıktı....
İlk katı geçecek kadar yetenekliymişsiniz...ama burası son başarınız olacak.....
Ahh son birşey şovalye, gücünün yetmiyceği durumlarda senden güçlülere meydan okumaya kalkma.. o zaman kaybedersiniz.. ayrıca ben kalayım Logan geçsin gibi komik bir isteği kimse kabul etmez.. zaten onu kabul etsede bu sonunuz olur. çünkü bu görevin her adımında birbirinize ihtiyacınız var..
Tath parçalandı ve içinden göğe doğru yükselen merdiveneler çıktı....
İlk katı geçecek kadar yetenekliymişsiniz...ama burası son başarınız olacak.....
Ahh son birşey şovalye, gücünün yetmiyceği durumlarda senden güçlülere meydan okumaya kalkma.. o zaman kaybedersiniz.. ayrıca ben kalayım Logan geçsin gibi komik bir isteği kimse kabul etmez.. zaten onu kabul etsede bu sonunuz olur. çünkü bu görevin her adımında birbirinize ihtiyacınız var..
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
Logan
- Kullanıcı

logan
Horcoel e baktı
''ayrıca ben kalayım Logan geçsin gibi komik bir isteği kimse kabul etmez.. zaten onu kabul etsede bu sonunuz olur. çünkü bu görevin her adımında birbirinize ihtiyacınız var..'' sözlerinde sonra
ve ardında ewet sakın beni yanlzı bırakma şovalye... dedi dostum sakın bir daha böle bir şey teklif etme ...
Dedi ve ardında unholy ardından merdivenleri çıkmaya başladı...
....
unholy ye bakarak...
kafa salladı
'' artık sana düşman değilim,gerekirse yardım da ederim ''
ve yürümey dewam eti logan..
Horcoel e baktı
''ayrıca ben kalayım Logan geçsin gibi komik bir isteği kimse kabul etmez.. zaten onu kabul etsede bu sonunuz olur. çünkü bu görevin her adımında birbirinize ihtiyacınız var..'' sözlerinde sonra
ve ardında ewet sakın beni yanlzı bırakma şovalye... dedi dostum sakın bir daha böle bir şey teklif etme ...
Dedi ve ardında unholy ardından merdivenleri çıkmaya başladı...
....
unholy ye bakarak...
kafa salladı
'' artık sana düşman değilim,gerekirse yardım da ederim ''
ve yürümey dewam eti logan..
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Horcoel_Baator
- Seçilmiş Savaşçı
''Gücümün yetmeyeceği durumlarda pes edecek olsaydım tanrımın paladin çağrısına cevap vermezdim Kaos lordu..Bazen doğru olanı yapmak için fedakarlık yapmak gerekir..Ama ben bunu kime anlatıyorumki..''
Horcoel Logan ile Unholy nin merdivenlerden uzaklaştıgını ve Logan ın ona seslenişini işitti..
Aklında hala Unholy nin son sözleri vardı..
''Bir gün..''diye hırıldadı şovalye..''Bir gün birileri bu karanlığa ve kaosa karşı çıkacak..''
Horcoel Logan ile Unholy nin merdivenlerden uzaklaştıgını ve Logan ın ona seslenişini işitti..
Aklında hala Unholy nin son sözleri vardı..
Horcoel sert bir ifade ile ile kaos lordunu süzdükten sonra arkasını dönerek merdivenlere doğru ilerlemeye başladı..Bir yandanda kendi kendisine hırıldanıyordu şovalye..''onunla burada başa çıkamam... kendi mekanında olmaz''
''Bir gün..''diye hırıldadı şovalye..''Bir gün birileri bu karanlığa ve kaosa karşı çıkacak..''
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

"Ahh tabii şovalye tabiii.. ben de o gün birilerini yoketmenin zevkine varacağım..."
gurup merdivenlerden çıktı... ve bir yapının içindeydiler.. içerisi oldukça loştu ve pis kokuyordu...
derinlerden gelen bir ağlama sesi vardı..enselerindeki tüyler diken diken olmuştu, sanki her an arkalarında birisi bekliyordu...
önlerinde uzanan koridora uzun uzun baktılar...
gurup merdivenlerden çıktı... ve bir yapının içindeydiler.. içerisi oldukça loştu ve pis kokuyordu...
derinlerden gelen bir ağlama sesi vardı..enselerindeki tüyler diken diken olmuştu, sanki her an arkalarında birisi bekliyordu...
önlerinde uzanan koridora uzun uzun baktılar...
-
Logan
- Kullanıcı

logan etrafına baktı ağlama sesini duydu
''cehemlemde ne cok acı çeken varmış''
logan sonra ileri doğu bi kaç adım atı
'' tek yolumuz bu heralde..''
dedi ve logan ağır adımlarla ilerlemey başladı ...
pis koku dayanılmaz bir şeydi...
bir ara yere eyildi logan ,elini yere sürdü...
sağdece yerin neden yapıldını yada uerde bir şey olup olmadını anlamak istiyordu...
''cehemlemde ne cok acı çeken varmış''
logan sonra ileri doğu bi kaç adım atı
'' tek yolumuz bu heralde..''
dedi ve logan ağır adımlarla ilerlemey başladı ...
pis koku dayanılmaz bir şeydi...
bir ara yere eyildi logan ,elini yere sürdü...
sağdece yerin neden yapıldını yada uerde bir şey olup olmadını anlamak istiyordu...
-
Horcoel_Baator
- Seçilmiş Savaşçı
Horcoel gözlerini kısarak koridoru süzmeye başladı..Oldukça iç karartıcı bir havası ve ürkütücü görünümü olan bir koridor..Hem o ağlama sesi de neydi öyle..Horcoel temkinli bir şekilde Logan ile Unholy nin yanına iki adım attı..Korkunç bir yerdi belki..Ama Horcoel i korkutacak kadar değil..Zihnen ve fiziken katlanabileceği tüm acıları ve işkenceleri kabullenebilecek birisini ne korkutabilirdiki..Ölüm ise..Ölüm ona bahşedilen bir hediye idi Lordununda söylemiş oldugu gibi..
Logan eliyle yeri yoklarken Horcoel Unholy e dönerek sorusunu sordu..
''Evet Sir Unholy..Bu yer hakkında bir bilginiz varmı..''
Logan eliyle yeri yoklarken Horcoel Unholy e dönerek sorusunu sordu..
''Evet Sir Unholy..Bu yer hakkında bir bilginiz varmı..''
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
Logan
- Kullanıcı

logan yerdekinin kurumuş kan oldunu görünce
kılıcnını kavzasını tut,boynundaki kutsal işarertini avucuna aldı,
arkasını dönerek
logan kan kosundan irenmezdi savaşcıydı çünkü ama kurumuş kan
'''yerde kan var,dikkatli olun baylar '''
dedi kılıcına her an çekecekmiş gibi kavradı
kılıcnını kavzasını tut,boynundaki kutsal işarertini avucuna aldı,
arkasını dönerek
logan kan kosundan irenmezdi savaşcıydı çünkü ama kurumuş kan
'''yerde kan var,dikkatli olun baylar '''
dedi kılıcına her an çekecekmiş gibi kavradı
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
Horcoel_Baator
- Seçilmiş Savaşçı
Horcoel burnunu çekerek mırıldandı..
''Bu koku..Sanki..Kan..''
Ardından Unholy e çevirdi bakışlarını şovalye..
''Bir şovalyenin hiçbirşeyden korkusu yoktur Sir Unholy..Sizinde bilmiş oldugunuz gibi..Korkunun varlığını çocukken unuttum..Paladin oldugumda ise umut dağıtmaya başladım etrafıma..Artık cesaretimi başkaları ile de paylaşabiliyordum..''
''Her neyse..'' diye fısıldadı Horcoel..Ve en önden ilerlemeye başladı yavaş ve emin adımlarla..
Bir süre ilerledikten sonra durdu ve bir eliyle gurubu işaretledi paladin..
''Madam korku ile sınanacağız kardeşlerim..Korkunun hiçbir belirtisi gözükmesin yüzümüzde..Gözükmesin ki kutsanalım Oren in Adaletiyle..Adaletin Lordu adalet adına kutsa bizi..''
(Bless)
''Çok zor durumda kalırsanız gözlerinizi kapatın..''dedi paladin ve ilerleyişine devam etti arkasından geldiklerini varsayarak..
''Bu koku..Sanki..Kan..''
Ardından Unholy e çevirdi bakışlarını şovalye..
''Bir şovalyenin hiçbirşeyden korkusu yoktur Sir Unholy..Sizinde bilmiş oldugunuz gibi..Korkunun varlığını çocukken unuttum..Paladin oldugumda ise umut dağıtmaya başladım etrafıma..Artık cesaretimi başkaları ile de paylaşabiliyordum..''
''Her neyse..'' diye fısıldadı Horcoel..Ve en önden ilerlemeye başladı yavaş ve emin adımlarla..
Bir süre ilerledikten sonra durdu ve bir eliyle gurubu işaretledi paladin..
''Madam korku ile sınanacağız kardeşlerim..Korkunun hiçbir belirtisi gözükmesin yüzümüzde..Gözükmesin ki kutsanalım Oren in Adaletiyle..Adaletin Lordu adalet adına kutsa bizi..''
(Bless)
''Çok zor durumda kalırsanız gözlerinizi kapatın..''dedi paladin ve ilerleyişine devam etti arkasından geldiklerini varsayarak..