GLADYATÖR ARENASI KAYIT (RP)
GLADYATÖR ARENASI KAYIT (RP)
Diyar kasabalarının kuzeyinde dağların ötesindeki dev kolezyumda geçecek bir RP'dir.
Karakterinizin ölme tehlikesi yoktur (en kötü ihtimalle sakat kalabilir, bu da diyar tapınaklarında çözümlenebilir)
Ã?nkayıt yaptıran:
Gorath
Lysana
tifileray
Starfall
Turkleader
Kentaky
Dragonfire
Hükümlü
Changes
Lloth
Esen
Andero
bana karakter kağıtlarını attıktan sonra derhal RP'ye katılabilirler. Bir hafta içerisinde karakter kağıdını yollayıp RP'ye katılmayanların yerine yedekler alınacaktır.
Yedek listesine girmek isteyenler buraya karakterlerini tanıtan bir mesaj atıp bana da mail ile karakter kağıtlarını atmak zorundadırlar.
Mail adresim: neturk@hotmail.com
dur.
ANA KARAKTER KATILMA ZORUNLULUğU KALDIRILMIşTIR.
EN FAZLA 16, EN AZ 10 Kİşİ RP'YE KATILABİLİR.
DÃ?VÃ?ş KURRALARI DM TARAFINDAN Ã?EKİLİR.
AKSİYONLAR RP OLARAK ANLATILMALI VE TASVİR EDİLMELİDİR.
KOLEZYUMDAKİ SEYİRCİNİN MORAL BONUSU VARDIR.
SEYİRCİNİN REAKSİYONUNU RP'NİN KALİTESİNE VE HAREKETİN ANLATIMINDAKİ BAşARIYA GÃ?RE DM BELİRLER.
GEREKLİ EKİPMANLAR RP İÃ?ERİSİNDE VERİLECEKTİR.
RP'DE DİğERİNE Ã?LDÃ?RÃ?CÃ? DARBE İNDİRMEK YASAKTIR VE SİLAHLAR DA Ã?LDÃ?RMEYECEK şEKİLDE TASARLANMIşTIR.
BÃ?YÃ?CÃ?LER HASAR VEREN VEYA şOVU ENGELEYECEK TARZDA BÃ?YÃ?LER YAPAMAZLAR (Fireball, stun, paralyze... vs) SUMMON BÃ?YÃ?LERİ LEGALDİR
Karakterinizin ölme tehlikesi yoktur (en kötü ihtimalle sakat kalabilir, bu da diyar tapınaklarında çözümlenebilir)
Ã?nkayıt yaptıran:
Gorath
Lysana
tifileray
Starfall
Turkleader
Kentaky
Dragonfire
Hükümlü
Changes
Lloth
Esen
Andero
bana karakter kağıtlarını attıktan sonra derhal RP'ye katılabilirler. Bir hafta içerisinde karakter kağıdını yollayıp RP'ye katılmayanların yerine yedekler alınacaktır.
Yedek listesine girmek isteyenler buraya karakterlerini tanıtan bir mesaj atıp bana da mail ile karakter kağıtlarını atmak zorundadırlar.
Mail adresim: neturk@hotmail.com
dur.
ANA KARAKTER KATILMA ZORUNLULUğU KALDIRILMIşTIR.
EN FAZLA 16, EN AZ 10 Kİşİ RP'YE KATILABİLİR.
DÃ?VÃ?ş KURRALARI DM TARAFINDAN Ã?EKİLİR.
AKSİYONLAR RP OLARAK ANLATILMALI VE TASVİR EDİLMELİDİR.
KOLEZYUMDAKİ SEYİRCİNİN MORAL BONUSU VARDIR.
SEYİRCİNİN REAKSİYONUNU RP'NİN KALİTESİNE VE HAREKETİN ANLATIMINDAKİ BAşARIYA GÃ?RE DM BELİRLER.
GEREKLİ EKİPMANLAR RP İÃ?ERİSİNDE VERİLECEKTİR.
RP'DE DİğERİNE Ã?LDÃ?RÃ?CÃ? DARBE İNDİRMEK YASAKTIR VE SİLAHLAR DA Ã?LDÃ?RMEYECEK şEKİLDE TASARLANMIşTIR.
BÃ?YÃ?CÃ?LER HASAR VEREN VEYA şOVU ENGELEYECEK TARZDA BÃ?YÃ?LER YAPAMAZLAR (Fireball, stun, paralyze... vs) SUMMON BÃ?YÃ?LERİ LEGALDİR
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Gönderdiğin karakter kağıdı hatalıblack272 wrote:Bende atılmak istiyorum Oren'inde söylediği gibi esas karakteriyle katılmayanların durumunuda açıklarmısın?
Redblade'de "32 point buy sistemiyle" yaratmalısın karakterini...
That which doesn't kill you, makes you stronger
-
Logan
- Kullanıcı

açık kontenjan varsa bedne girmek istiyorum..
gönderim ...
san karekterimi..
gönderim ...
san karekterimi..
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF