Stonehedge'de Görüşme
Ghorha karıştırdığı çantalarda pislikten başka bir şey bulamamıştı. Baya kirli olan bir kuru yemek paketi vardı sadece ve böcayının yemeye korkacağından daha pis gözükmüyordu...
Gnorha yavaş yavaş gerileyip yeniden geri dönüp aşağı inmeye hazırlanırken diğer böcayılar önlerindeki alanı kolluyorlar ve tepenin arkasından gelecek bir saldırıya karşı hazır bekliyorlardı. Ghorna tepelikten aşağı inerken kafasında daha kuzeyden bir geçit olup olmadığıyla ilgili ihtimalleri düşünüyordu.
Tepelikten aşağı inerken arkadasından gelen bir hırıltıyla irkildi.. Bacağına kuvvetle sarılan bir şey onu kafa üstü yere düşürdü ve gözleri bir anlığına karardı. Korkuyla arkasına baktığında bulanık dev bir yaratığın garip uzantılarından biriyle onu yakalamış olduğunu farketti. Bir çok başka uzantısı da ona vurmak için hızla yüzüne doğru yaklaşıyordu...
Gnorha yavaş yavaş gerileyip yeniden geri dönüp aşağı inmeye hazırlanırken diğer böcayılar önlerindeki alanı kolluyorlar ve tepenin arkasından gelecek bir saldırıya karşı hazır bekliyorlardı. Ghorna tepelikten aşağı inerken kafasında daha kuzeyden bir geçit olup olmadığıyla ilgili ihtimalleri düşünüyordu.
Tepelikten aşağı inerken arkadasından gelen bir hırıltıyla irkildi.. Bacağına kuvvetle sarılan bir şey onu kafa üstü yere düşürdü ve gözleri bir anlığına karardı. Korkuyla arkasına baktığında bulanık dev bir yaratığın garip uzantılarından biriyle onu yakalamış olduğunu farketti. Bir çok başka uzantısı da ona vurmak için hızla yüzüne doğru yaklaşıyordu...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
RP DIşI: İleri gitmek için taş dökülme seslerinin geldiği 5-6 metrelik bir tepeyi aşmanız gerektiğini ya da yeni bir yol aramak için geride kalan yeni tırmanmış olduğunuz 8 metrelik uçurumu yeniden inmeniz gerektiğini belirtmiştim.
Bu nedenle yeni bir yol aradığınızı belirtince aşağı indiğinizi varsaydım. Sanırım burada flashback yapmanın pek bir anlamı olmaz... Olayı daha rahat anlatabilmek için aşağıdaki resmi koydum... şu anda konumunuzu yazdıklarınızdan yol açıkarak yerleştirdim.

Aldığınız hasarları - bilmemkaç canınız var filan diye belirtmeyeceğim tasvir ederek anlatacağım. Ona göre dikkatli olmanızı öneririm
Bu nedenle yeni bir yol aradığınızı belirtince aşağı indiğinizi varsaydım. Sanırım burada flashback yapmanın pek bir anlamı olmaz... Olayı daha rahat anlatabilmek için aşağıdaki resmi koydum... şu anda konumunuzu yazdıklarınızdan yol açıkarak yerleştirdim.
Aldığınız hasarları - bilmemkaç canınız var filan diye belirtmeyeceğim tasvir ederek anlatacağım. Ona göre dikkatli olmanızı öneririm
That which doesn't kill you, makes you stronger
-
Shevarash
- Seçilmiş Savaşçı
Urgonosh bagirisi duyduktan sonra hemen Gnorha nin oldugu yere dogru bir kac adim atti ve dikkatlice etrafa bakmaya basladi. Yaratigin hatlarini tam anlayamasa da tek bir böcayi icin tehlikeli birsey olabiliecegini düsündü. Etrafta bunlardan baska olup olmadigini anlamak icin iyice etrafa bakindi ve yüksek sesle bagirdi.
"Drejjesh, Ghuzz saldirinnnnnnn!"
İki kudretli böcayinin hareketlenidigini farkedince kendinden emin adimlarla tepeden asagiya dogru yürümeye basladi. Cok geregi olmadikca güclerini kullanmayacakti. "Birak ta sunu parcalayip vahsiliklerini doyursunlar, hem kendileri güvenleri yerine gelir" diye düsündü. Kendi sirasi da gelecekti...
"Drejjesh, Ghuzz saldirinnnnnnn!"
İki kudretli böcayinin hareketlenidigini farkedince kendinden emin adimlarla tepeden asagiya dogru yürümeye basladi. Cok geregi olmadikca güclerini kullanmayacakti. "Birak ta sunu parcalayip vahsiliklerini doyursunlar, hem kendileri güvenleri yerine gelir" diye düsündü. Kendi sirasi da gelecekti...
-
Türklider
- Seçilmiş Savaşçı
Rp Dışı: Hangi büyüleri hazırladığımı unuttum Raistlin, bana özel mesajdan yollayabilir misin? Kaydettiğim dosyayı kaybettim"Sadece öldürmek için öldürülmüş bir yığın..." diye düşündü. "Sadist bir canlıyla kaşrı karşıyayız. Büyük ihtimalle de gayet akıllı..." tam da bu düşüncesini yoldaşlarına açacaktı ki arkasından Gnorha'nın çığlığını duydu... "Bir dakika sorun çıkartmayın!" diye hırladı geriye doğru...
Elindeki taşı sesin geldiği yana, yığının arka tarafına attıktan sonra tepenin aşağısına doğru baktı. "Ghuzz, Drejjesh, Ugonosh'un dediğini yapın.. Arkayı ben kollarım!" dedi kinayeli bir ifade ile. Adamantin seheryıldızını ceset yığınına sertçe vurup bir kaç et parçasının üzerine yapışmasını sağladı; Bu dehşetengiz silahı çok seviyordu... Belki de hayatta sevdiği sayılı şeylerden biriydi... Hepsi de ölümcül olan sayılı şeylerden...
Saygılarımla...
Türklider...
-
Raynor_Duvall
- Kullanıcı

Yüksek bir sesle: 'işte zamanı hadi Ghuzz!'
Tam olarak seçemediği sadece bir bulanıklık olarak görünen yaratığa doğru tırpanı hazır biçimde koşar. Koşmaya başlarken gayet neşeli görünmekteydi. Uzun zamandır mutlu göründüğü tek an buydu. 'Dişlerinden kardeşime kolye yapacağım HAAAAA!'
Tam olarak seçemediği sadece bir bulanıklık olarak görünen yaratığa doğru tırpanı hazır biçimde koşar. Koşmaya başlarken gayet neşeli görünmekteydi. Uzun zamandır mutlu göründüğü tek an buydu. 'Dişlerinden kardeşime kolye yapacağım HAAAAA!'
-Abi sen tuvalete gittiğinde biz ne yaptık biliyor musun? Hanı soyduk, sonra yaktık, içindekilere de işkence ettik... Ölenleri de namevt olarak kaldırdık... (DM yokken yapıyolar yalnız)
-
Shevarash
- Seçilmiş Savaşçı
Urgonosh yaratıgın vücuduna darbeyi indirmeden önce öldüreceğini biliyordu o yüzden darbesi indiği anda dikkatini Ghuzz un üstündeki yaratığa odakladı.
Yaratığın altı bacağı ona büyük bir denge sağlıyor olmalıydı onu Ghuzzun üstünden sökebilirdi ama bu böcayının fazla yaralanmasına neden olacaktı o yüzden güçlü keşiş yoldaşlarının yaralarından emin olamadığı için müthiş bir tempo ile koşmaya başladı. Basacağı yerleri tam olarak biliyordu ve bacaklarının bütün gücü ile yükselip yaratığa doğru uçan tekme ile ilerledi. Hedefini bulacaktı...
(şarj edince bi feat vardı benim Raistlin unutma
)
Yaratığın altı bacağı ona büyük bir denge sağlıyor olmalıydı onu Ghuzzun üstünden sökebilirdi ama bu böcayının fazla yaralanmasına neden olacaktı o yüzden güçlü keşiş yoldaşlarının yaralarından emin olamadığı için müthiş bir tempo ile koşmaya başladı. Basacağı yerleri tam olarak biliyordu ve bacaklarının bütün gücü ile yükselip yaratığa doğru uçan tekme ile ilerledi. Hedefini bulacaktı...
(şarj edince bi feat vardı benim Raistlin unutma
Yerde yatarken bir süre boş boş gökyüzüne baktı Ghuzz. Ã?ığlıkları, ete giren metal seslerini, böğürtüleri dinledi. Yoldaşları iyi iş çıkarıyor olmalıydı. Başını yavaşça kardeşine doğru çevirdi. Drejjesh sanki kontrolden çıkmış gibiydi. Düşmanına körü körüne dalışa geçmişti. Bu gidişin iyi olmadığını düşündü Ghuzz. Savaşta kontrolsüz hareketler çok riskliydi. Ufak bir hata bir çok kötü sonuçlar doğurabilirdi. Ama bu dalıştan kardeşini kurtarmak için çok geçti. İş işten geçmişti. Birşeyler yapmalıyım dedi Ghuzz..
İri gövdesinden beklenmeyecek bir hızla ayağa kalktı. Kılıcını sımsıkı kavradı. Drejjesh'in saldırdığı yaratığa hücum etti. Arkasından yükselen toz toprak yığını Ghuzz'ın bu sefer hiç acımayacağının göstergesiydi sanki..
İri gövdesinden beklenmeyecek bir hızla ayağa kalktı. Kılıcını sımsıkı kavradı. Drejjesh'in saldırdığı yaratığa hücum etti. Arkasından yükselen toz toprak yığını Ghuzz'ın bu sefer hiç acımayacağının göstergesiydi sanki..
İnsanlara istediğini yaptırmak çok basit. Onlara sadece duymak istedikleri şeyleri söyle.