Ejderha Mızrağı serisinin en torpilli karakteri kim
Ejderha Mızrağı serisinin en torpilli karakteri kim
Hepsinin tanrılardan ya da büyük ustalardan torpili var ama acaba en torpilli kim???
Bu sorunun sonucu burada belli olacak!!! (gazzzz)
Bu sorunun sonucu burada belli olacak!!! (gazzzz)
-
gandalfoftheday
- Kullanıcı

Torpil yüksek yerden
Herkese merhaba,
Hikaye içinde torpilli görünen Raist, evet; ama raist roleplay'i sonucu campaign'i reğiştirmiş bir karakter. Oyun genelinde kanımca en torpilli karakter Tanis Half-elven'dir. Yazık ki bu kadar renkli bir background üzerine gevşek roleplay yüzünden grup liderliğinden sıradan bir karaktere dönüştü. Bu arada sonunda açıklıyorum: DL dünyasında gönlümün kahramanı her zaman Tas olmuştur.
Hikaye içinde torpilli görünen Raist, evet; ama raist roleplay'i sonucu campaign'i reğiştirmiş bir karakter. Oyun genelinde kanımca en torpilli karakter Tanis Half-elven'dir. Yazık ki bu kadar renkli bir background üzerine gevşek roleplay yüzünden grup liderliğinden sıradan bir karaktere dönüştü. Bu arada sonunda açıklıyorum: DL dünyasında gönlümün kahramanı her zaman Tas olmuştur.
Ben Giderim,Adım Kalır<br>Dostlar Beni Hatırlasın...
Yalnız tasslehoff'un en çok yaşayan karakter olduğunu ya da
Palin'in çocuk yaşta cehenneme girip çıktığını
Raistlin'in sopasına sahip olduğunu
Kaos'u dünyadan kovacak büyünün ona verilmesini de torpil olarak saymıyorsanız ayıp bence
Raistlin'e torpil yapıldı ama karşılığında çok şey alındı.
Raistlin'in son halinin delirmiş aç bir köpek gibi gezinen doğru düzgün konuşamayan bir dilenci olduğunu da biliyorsunuzdur sanırım. şimdiiii....
Sizce hala en torpilli o mu
En çok acıyı çeken (kendi vücudundan harcadı arkadaş) o olduğuna göre belki de "o kadar da torpilli" değildir. Belkide zekası da biraz yardım etmiştir. Fikirlerinizi bekliyorum
Palin'in çocuk yaşta cehenneme girip çıktığını
Raistlin'in sopasına sahip olduğunu
Kaos'u dünyadan kovacak büyünün ona verilmesini de torpil olarak saymıyorsanız ayıp bence
Raistlin'e torpil yapıldı ama karşılığında çok şey alındı.
Raistlin'in son halinin delirmiş aç bir köpek gibi gezinen doğru düzgün konuşamayan bir dilenci olduğunu da biliyorsunuzdur sanırım. şimdiiii....
Sizce hala en torpilli o mu
En çok acıyı çeken (kendi vücudundan harcadı arkadaş) o olduğuna göre belki de "o kadar da torpilli" değildir. Belkide zekası da biraz yardım etmiştir. Fikirlerinizi bekliyorum
-
Quel-Shin
- Kullanıcı

Bence en torpilli olan kender arkadaşımız. Oda az şey görmedi. Cehenneme girip çıktı,geleceğe, geçmişe yolculuk etti. En önemliside bunları tatile çıkmış bi turistinki gibi tasasız keyfini çıkar çıkara yaptı..Mesela rastlin gibi geçmişe gideyimd Fisti öldüreyim gibi dertleri yoktu Sadece gitti ve eylendi nereye giderse gitsin.
evet aslında olabilir en az sizin kadar karanlıktayım ve sizden çook daha ii saklanabiliyorum emin olun birde canlı olmassam ve birkaç özelliğe daha ihtiyacım olacaktır neden olmasın ya gel luskana ben seni kesin bulurum nede olsa yabancı yüzler hırsızlardan kaçmaz ki benim gibi shadow dancer olan seçilmişlerin şehre giren sinekten bile haberi olur ee lonca bu naparsın