Kara Bilgenin Takipçileri(Rp ekranı Kıyamet rpg si)
-
Sturm_Ardeth
- Kullanıcı

"Haklısın Dostum " dedi "Ã?Antanı yüklen ve peşime düş o zaman " dedi gülerken soğuk ama neşeli bir gündü..
Yürümeye başladığında şarkıda söylüyordu ve etrafını gözlüyordu sürekli..
"Koca oğlan Strumne diosun bakalım bu işe Tapınaktaki Sıcak yataklarımızdan Soğuk başka bir boyuta geçtik. Bana kalırsa burası Oren in Boyutu Onun şampiyonu açtığına göre bu canlandı kafamda " dedi
Yürümeye başladığında şarkıda söylüyordu ve etrafını gözlüyordu sürekli..
"Koca oğlan Strumne diosun bakalım bu işe Tapınaktaki Sıcak yataklarımızdan Soğuk başka bir boyuta geçtik. Bana kalırsa burası Oren in Boyutu Onun şampiyonu açtığına göre bu canlandı kafamda " dedi
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
-
Sturm_Ardeth
- Kullanıcı

Gülümsedi belkide uzun zaman sonra bu şekilde bir ifade yer almıştı suratında! " Belkide haklısındır Dragluin. Ancak sıcak yatağımı özledim diemem ve Efendi Yeminer için dünyanın en soğuk yerine bile gidebilirim.. Ve seninde gene bu yolda yanımda olacağından eminim dostum! " arkalarında ki Mirahan ' a baktı ve " bedenine dikkat et dostum kar dondurucu. Bizden uzaklaşmadan yürümeye çalış! "
" Let My Heart Go "
-
mefistofeles
- Kullanıcı

inan bana savaşçı göndereceğim bekçi bütün gece hatta günlerce peşinden hiç durmadan gidebilir benden başka malesef kimse göremez.Büyümün kuvvetine gelince zamanı geldiğinde göreceğiz hep beraber.....
GErçekten eğlenceli bir gündü.Büyücü için zeki olup büyücü olmayanlar nadir bulunur bir şey.Pelerini başında elinde yürüme asası bata çıkmaya devam etti en azından eğleniyordu....
GErçekten eğlenceli bir gündü.Büyücü için zeki olup büyücü olmayanlar nadir bulunur bir şey.Pelerini başında elinde yürüme asası bata çıkmaya devam etti en azından eğleniyordu....
"Vay be büyücü korkutuyosun beni " dedi biraz sustu önüne döndü ve dil çıkardı kendi kendine... Dili sanki donacaktı .
"Sturum seninle Yeminer için Cehennemin en dibine kadar gelirim " dedi ve yoluna devam etti
"Sturum seninle Yeminer için Cehennemin en dibine kadar gelirim " dedi ve yoluna devam etti
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

izler bir ayınınkini andırıyordu ama tanıdığı hiçbir ayı bu kadar ağır değildi..ve tanıdığı hiçbir ayı bu kadar büyük pençelere sahip değildi....
İzleri takip ettiler soğuk parmaklarını ayaklarını dondurmuş ve pelerinlerinin içine işlemişti...
uzun bir takip sürüyordu, buz tutmuş bir göletin yanından geçtiler. ve sonunda karların arasından bir mağra gördüler, oldukça geniş bir mağra!!
İzleri takip ettiler soğuk parmaklarını ayaklarını dondurmuş ve pelerinlerinin içine işlemişti...
uzun bir takip sürüyordu, buz tutmuş bir göletin yanından geçtiler. ve sonunda karların arasından bir mağra gördüler, oldukça geniş bir mağra!!
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
-
Sturm_Ardeth
- Kullanıcı

Mağara uzaktan bakınca savaşçının içine bir anda rahatlık verdi ancak bu kadar geniş bir mağara ve takip ettikleri izlerin ne olduğuna daha karar verememelerinden ötürü karar verebilmiş değildi.
" büyücü işte sana bize gücünden bi parça gösterebilceğin bir fırsat.. İçerde ne var ne yok bize söleyebilirmisin ? " Sturm büyücünün gerçekten kendine güvendiği kadar iyi olmasını umuyordu!
" büyücü işte sana bize gücünden bi parça gösterebilceğin bir fırsat.. İçerde ne var ne yok bize söleyebilirmisin ? " Sturm büyücünün gerçekten kendine güvendiği kadar iyi olmasını umuyordu!
" Let My Heart Go "
-
mefistofeles
- Kullanıcı

Büyücü gülümsedi.Bu mudur istediğiniz.Ben daha zorlayıcı bir şeyler bekliyordum açıkcası peki o zaman istediğiniz gibi olsun ama unutmayın sizin süper güçleriniz beni etkileyebilmek için neler yapacak sabırsızlıkla bekleyeceğim.
Eğlence bu kadar.Büyücü elindeki yürüme asasını yere bıraktı keselerinden birinden kristal e benzeyen bir taş çıkardı.Büyüye başlamadan önce vücudunu denetim altına almak için gözlerini kapattı nefesini düzene soktu kendini bünyevi dünyadan soyutladı.
tek gözünü açtı.Elinde tuttuğu kristali gözünün üzerine koydu.Bütün dikattini kristal göz üzerine çevirdi ardından büyünün sözleri ağzından dökülmeye başladı gittikçe kuvvetlendi kuvvetlendikçe ölüm büyücüsünün vücudu çoşkuyla doldu ve kristaldeki görüntü değişmeye başladı..........
Eğlence bu kadar.Büyücü elindeki yürüme asasını yere bıraktı keselerinden birinden kristal e benzeyen bir taş çıkardı.Büyüye başlamadan önce vücudunu denetim altına almak için gözlerini kapattı nefesini düzene soktu kendini bünyevi dünyadan soyutladı.
tek gözünü açtı.Elinde tuttuğu kristali gözünün üzerine koydu.Bütün dikattini kristal göz üzerine çevirdi ardından büyünün sözleri ağzından dökülmeye başladı gittikçe kuvvetlendi kuvvetlendikçe ölüm büyücüsünün vücudu çoşkuyla doldu ve kristaldeki görüntü değişmeye başladı..........
"Lanet olsun Bir büyücüyü beklemek ölümü beklemekten daha zor geliyor" diye geçirdi içinden "Hadi büyücü lanet parmak ve kıçını hepimiz burda soğukta donmadan kullan " diye mırıldandı...
Parmaklarını sürekli hareketli tutuyordu daha fazla soğuğun işlemesini engellemek için ama fazla vakitleri olduğunu düşünmüyordu.
Elini Göğüsünün üstünde bulunan Lord Yeminer'in Sembolüne Götürdü ve onu avuçlarının arasına aldı "Lordum Kudretinizi Bilginizi ve Bağışlamanızı benden ve Dostlarımdan eksik etmeyin " dedi ve gözlerini yumdu..
Başka bir lisanda dualar okumaya başladı..
Dekotta Gelmemişti ve yanlarında başka Sturum dan başka inançlarına güvenen birisi kalmamıştı. Gözleri hala kapalı ve derin bir düşünceye dalmış dikkatli bir şekilde düşünüyor ve dualar ediyordu... Yapabilecek pek bir şeyi yoktu ona göre ama Lominer için Strum la Dağların diplerinden en yüksek tepeler gitmeye razıydı....
Parmaklarını sürekli hareketli tutuyordu daha fazla soğuğun işlemesini engellemek için ama fazla vakitleri olduğunu düşünmüyordu.
Elini Göğüsünün üstünde bulunan Lord Yeminer'in Sembolüne Götürdü ve onu avuçlarının arasına aldı "Lordum Kudretinizi Bilginizi ve Bağışlamanızı benden ve Dostlarımdan eksik etmeyin " dedi ve gözlerini yumdu..
Başka bir lisanda dualar okumaya başladı..
Dekotta Gelmemişti ve yanlarında başka Sturum dan başka inançlarına güvenen birisi kalmamıştı. Gözleri hala kapalı ve derin bir düşünceye dalmış dikkatli bir şekilde düşünüyor ve dualar ediyordu... Yapabilecek pek bir şeyi yoktu ona göre ama Lominer için Strum la Dağların diplerinden en yüksek tepeler gitmeye razıydı....
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

kristal parladı ve üzerindeki görüntü değişmeye başladı. renkler gittikçe karardı ve koş bir ortam oratay çıktı. Görülen o ki içeride oldukça iri bir hayvan kıvrılmış yatmaktaydı, ancak ortamın loşluğundan neye benzediği tam olarak kestirilemiyordu..
yaratığın üst kısmı nefes alış verişleriyle yükselip yükselip iniyordu...
yaratığın üst kısmı nefes alış verişleriyle yükselip yükselip iniyordu...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
-
mefistofeles
- Kullanıcı

Büyünün son sözleriyle beraber görüntü ortaya çıktı.İçeride büyük bir hayvan uyukluyordu.Büyücü emin olmak için biraz daha bakındı sonunda kristali keselerinden birine geri koydu.Fİndor la Sturm a dönerek
-görülen o ki bu izlerin sahibi içeride uyukluyor yalnız gibi görünüyor ama karanlığın içinde benim göremediğim musibetler çıkarsa şaşırmam.Ben görevimi yaptım Sıra sizde ...
kukuletasını başına geçirdi Yerden yolculuk peleriniyle yürüyüş asasını aldı.Soğuk içine işliyordu.Karanlıkta kimsenin olmamasını diledi ve beklemeye başladı beklerken içeride işine yarabilecek büyünün sözlerini hatırlamaya çalıştı.........
-görülen o ki bu izlerin sahibi içeride uyukluyor yalnız gibi görünüyor ama karanlığın içinde benim göremediğim musibetler çıkarsa şaşırmam.Ben görevimi yaptım Sıra sizde ...
kukuletasını başına geçirdi Yerden yolculuk peleriniyle yürüyüş asasını aldı.Soğuk içine işliyordu.Karanlıkta kimsenin olmamasını diledi ve beklemeye başladı beklerken içeride işine yarabilecek büyünün sözlerini hatırlamaya çalıştı.........
"Strum " dedi Sessizce...
"Büyücünün sözleri açık ve net.. İçerde bizi bekleyen Bi Yabancı var ki bu biz onun evine gireceğimizi ve izinsiz olacağımızı düşünürsek Dostça karşılamayacaktır. Fikrin nedir Dostum " dedi...
"Büyücünün sözleri açık ve net.. İçerde bizi bekleyen Bi Yabancı var ki bu biz onun evine gireceğimizi ve izinsiz olacağımızı düşünürsek Dostça karşılamayacaktır. Fikrin nedir Dostum " dedi...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
Not : Strum un bilgisayarı sorunlu olduğundan İnternet Exproler sayfalarını açamıyo bana Msn den gönderdi Rp sini ben yapıştırıyorum
Sturum_Adert
Sturm büyücüyü dikkatle dinledi ve ardından Dragluin Dinledi ve Bir süre Sessiz kaldı.. Ardından Dragluin in Gözlerinin içine bakarak.
"bunuda öğrenmeye cesaretimiz yok ise soğukta donacak kadar cesaretimiz var demektir.. dostum. Ne olursa olsun şansımızı denemeliyiz"
dedi ve ortamı inceledi bir süre...
Not şimdi Benim Rp
Findor
"İşte benim cesur dostum korkusuz yoldaşım " dedi ve güldü Strum a Bakarak.. "Büyücü Arkamızda kal yada bişeyler yap işte biz içeri giriyoruz " dedi
Ã?Stündeki yükleri dengeledi ve savaş pozisyonuna geçti Kılıcı ve ekipmanları kolayca ulaşabileceği bir noktada temkinli bir şekilde mağaranın girişine ilerlemeye başladı..
"Büyücü içerde ışığa ihtiyacımız olucak " dedi...
Her ihtimale karşı meşalesini belinin sol tarafına hızlı çekebileceği bi yere koydu mağaranın girişine yaklaşmaya başladı.
Etrafı süzüyordu dikkatle bir tuzak yada başka bir şey ihtimaline karşı izcilik becerilerini kullanmaya çalışıyordu.
Arkasına baktığında büyücü orda idi Sturum hafif açıktan geliyordu aynı hizada ilerliyorlardı..
Sturum_Adert
Sturm büyücüyü dikkatle dinledi ve ardından Dragluin Dinledi ve Bir süre Sessiz kaldı.. Ardından Dragluin in Gözlerinin içine bakarak.
"bunuda öğrenmeye cesaretimiz yok ise soğukta donacak kadar cesaretimiz var demektir.. dostum. Ne olursa olsun şansımızı denemeliyiz"
dedi ve ortamı inceledi bir süre...
Not şimdi Benim Rp
Findor
"İşte benim cesur dostum korkusuz yoldaşım " dedi ve güldü Strum a Bakarak.. "Büyücü Arkamızda kal yada bişeyler yap işte biz içeri giriyoruz " dedi
Ã?Stündeki yükleri dengeledi ve savaş pozisyonuna geçti Kılıcı ve ekipmanları kolayca ulaşabileceği bir noktada temkinli bir şekilde mağaranın girişine ilerlemeye başladı..
"Büyücü içerde ışığa ihtiyacımız olucak " dedi...
Her ihtimale karşı meşalesini belinin sol tarafına hızlı çekebileceği bi yere koydu mağaranın girişine yaklaşmaya başladı.
Etrafı süzüyordu dikkatle bir tuzak yada başka bir şey ihtimaline karşı izcilik becerilerini kullanmaya çalışıyordu.
Arkasına baktığında büyücü orda idi Sturum hafif açıktan geliyordu aynı hizada ilerliyorlardı..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
-
mefistofeles
- Kullanıcı

ışık çokda iyi bir fikir olmayabilir findor içeride o hayvandan başka şeyler varsa direkt üzerimize gelecektir onun yerine karanlıkta görmeni sağlayabilecek bir numaram var.Bence daha yararlı olacaktır eüer savaşöak zorunda kalırsak işte o zaman ışık problemimiz olamayacaktır.Ama Sadece birinize bunu sağlayabilirim .Büyücünün elleri keselerinden birine kaydı.Büyü için gereken malzemeyi almak için ama gözlerini savaşçıdan ayırmadı hangisi isteyecekti acaba bu işdaha da zevkli olmaya başıyordu keseden bir parça ezilmiş havuç çıkardı.Evet baylar hanginiz ............