FRın en romantik çifti
-
Par-Salian
- Kullanıcı

açıkçası malice ve zak'ın ilişkisinin romantik bulunması biraz garip geldi açıkçası bana , ikiside benim bildiğim kadarıyla birbirlerine karşı hiç iyi birşey hissetmiyorlar..
bana göre en romantik çift ise,sonları hiç bir zaman iyi olmayacak olması ve dile getirilmeyen çok duygular olması ile Drizzt ve Cattie...
Fikir ve saygılarımla....
bana göre en romantik çift ise,sonları hiç bir zaman iyi olmayacak olması ve dile getirilmeyen çok duygular olması ile Drizzt ve Cattie...
Fikir ve saygılarımla....
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
ben Liriel le Fyodor u çok sevmiştim. başlarda liriel in örümcek öldüren fyodor u cezalandırmaya çalışması, fyodor un liriel e kolye alışı ve liriel in "bu nası bi büyü!?" şeklinde tepki vermesi baya komikti
ve Elaine Cunningham seksi bile gayet lirik anlatmıştı, ki baya hoş bi tarzı var zaten. en güzel yanı da orjinal bir şekilde ikisinin ayrılabilmesi. yani aman bunlar evlensin, çoluk çocukla mutlu olsun muhabbeti yok. hatta seriyi orjinal bulmamın nedenlerindendir bu..
By the turnstile beckons a damsel fair..
The face of melinda neath blackened hair..
No joy would flicker in her eyes..
Brooding sadness came to a rise..

Romantik derken, romantik kavramını açmak lazım biraz. Bence ne olursa olsun bir tarafın ötekini rahatça kurban ettiği bir ilişki romantik sayılamaz. ama hoş bir ilişkileri var ikisinin, böyle ne seninle ne sensiz modunda, aralarındaki şehvet kaynaklı mı, aşk kaynaklı mı bilinmez, -drowlarda aşk nedir o da bilinmez- çekim, etkileşim onları oldukça orjinal ve hoş yapıyor. hatta malice i zavallı olarak nitelememe neden olmuştur bu ikisi.
By the turnstile beckons a damsel fair..

-
mefistofeles
- Kullanıcı

-
BrokenBlade
- Süresiz Banlanmıştır
-
Sturm_Ardeth
- Kullanıcı