Işığın ulu koruyucuları!

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Post Reply
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Senin saflarımıza alınmana resmen karar verilmedi Yeminer. Unutmayınız ki bu kuvvetlerin komutanı benim, biraz kaba olsada söylemek gerekecek, Yeorda değil. Rica ediyorum Yeorda bir dahaki sefere kararlarını bana ve diğerlerine sormadan uygulamaya geçirme.
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

benim saflarınıza katılmak istediğimi nereden çıkardınız anlamadım. ben sadece 10 kasabanın corax ın eline düşmesini istemediğimden 10 kasabalılara yardım ediyordum ki bu kişiler yanlızca ışığın yanındakiler değil karanlığa hizmet edenler ve diğerleridir. sizinle muhattap olmamın tek nedeni oradaki düzenli tek kyurumun siz olmanızdı. benim sizin yanınıza geçtiğim günü siz rüyalarınızda bile göremezsiniz komutan. ve sen istesen de istemesen de ben istediğimi elde ettim ve ben ama cımı yeorda ya da söylemiştim. lütfen yanlış değerlendirmeyin hamleleri
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

10 towns un etrafındaki müttefik halkaları tek tek kırılıyor.. durumunuz kötü....
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Peki neden kötülüklerde yoğrulmuş, kötülüğü kendi isteği ile kabul etmiş biri insanların iyiliğini istesin?
Ã?ıkarın nedir Yeminer? Savaştan sonra neler olacak? Veya savaş esnasında?
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

bu sorunu cevaplamamı mı bekliyorsun yoksa başka bir amacın mı var komutan. çıkarlarım beni ilgilendirir seni değil. dediğim gibi ben istediğimi aldım ve son birkaç işimi hallettikten sonra buradan uzaklaşırım. bu arada saçma fikirlere kapılıp kudretimi küçümsemeyi(bana saldırmayı denemek gibi) denemeyin çok acı bir sonla karşılaşırsınız. yeorda ile bir anlaşma yapmıştık ve burada söylüyorum anlaşma bitmiştir.
güç amacın, k
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Tempus Cleric'i Cervantes Gibraltar: "Tanrılara inancını yitirmiş lanetli ruhlara güvenmek çok büyük bir hataymış komutan. Her hatanın bir bedeli vardır ama Tempus hak edenenin kazanmasına yardım edecektir."
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

hak eden diye bir şey yoktur corax kazanan demek hak eden demektir.
güç amacın, k
ValantheLiadon
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ValantheLiadon »

Herkese Merhaba,
Işığın ordusuna katılmak için BENİM nereye başvurmam gerekiyor? :wink:

(Not: Merhaba, tamamen oyuniçi mesajlardedi Gandalf bana o yüzden böyle bir giriş yaptım.Buralarda yeniyim de, bu savaşı hangi başlıktan takip edebilirim veya öncesini öğenebilirim?Hatta briniz bana kısa bir özetini gönderirse çok mutlu olurum.)
I'm the LAW!
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

Buçukluk kasabanın girişindeki büyücüye bakar. şu anda tapınakta barış görüşülüyor efendim der isterseniz sizi oraya götürebilirim.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

yeminer wrote:hak eden diye bir şey yoktur corax kazanan demek hak eden demektir.
Kazanan kişi hak ettiği için kazanır, Tanrım bunu sağlar.
yeorda
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeorda »

Yeorda büyücüyü kasabaların kapılarında karşılar . Hoşgeldin büyücü.. Aramıza katılma isteğin hepimizi sevindirdi. Ancak son alınan karara göre müttefiklik talebini kabul etme yetkisi yöneticimiz hükümlünündür ki kendisi en kısa zamanda döneceği bir yolculuğa çıktı. Yöneticimiz gelene kadar kasabalarımızda ve eğer isterseniz tapınağımızda konaklamanız bizi sevindirecektir.
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

ve bu arada yeminer'in sesi büyücünün kafasında oluşur. "selam yolcu, aradığın şeyi bulmak istiyorsan benimle görüş dostunu düşmanını ayıramayanlar la değil. cevabını bekliyorum."
güç amacın, k
ValantheLiadon
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ValantheLiadon »

Yeminer, dilini ağzında tut eğer hep orada kalmasını istiyorsan. Benim yolum ve inancm kesin ve belirlidr. Yüe komutan hükümlüye bağlılığımı ve hizmetlerimi sunuyorum. Karşılığıunda... Kanunun ve düzenin egemenliği altında, huzur dlu topraklar benim en büyük ödülüm OLACAKTIR...

Saygıyla eğilir ve asasını sunar...
I'm the LAW!
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

eğer bir dilim olsaydı bile emin ol kesecek kadar uzun süre yaşamazdın bu hareketinden sonra ki bu senin için sonsuza kadar yaşamak anlamına gelir.
fikrimden vaz geçtim. toprak kazanmak gibi basit bir amaç için çalışan basit bir adam için boşuna yorulmam. sürüne iyi bak çoban çünkü toprakla anaca çoban olunur :twisted:
güç amacın, k
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

ValantheLiadon wrote:Yeminer, dilini ağzında tut eğer hep orada kalmasını istiyorsan. Benim yolum ve inancm kesin ve belirlidr. Yüe komutan hükümlüye bağlılığımı ve hizmetlerimi sunuyorum. Karşılığıunda... Kanunun ve düzenin egemenliği altında, huzur dlu topraklar benim en büyük ödülüm OLACAKTIR...

Saygıyla eğilir ve asasını sunar...
Valanthe bu gördüğün lich arkadaş 10 Town'sın müttefiğidir. Bizzat cleric Yeorda ile anlaşıp cehennemdeki iblisleri dünyaya getirip insanlara yardım etmeyi amaçlıyor bence onunla iyi geçinmeye başlasan iyi olur sonuçta o da senin müttefiğin artık.
"Işığın ordusu"a girdiğini düşündüğüne göre bunu sana belirteyim dedim.
Post Reply