Işığın ulu koruyucuları!
Senin saflarımıza alınmana resmen karar verilmedi Yeminer. Unutmayınız ki bu kuvvetlerin komutanı benim, biraz kaba olsada söylemek gerekecek, Yeorda değil. Rica ediyorum Yeorda bir dahaki sefere kararlarını bana ve diğerlerine sormadan uygulamaya geçirme.
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
benim saflarınıza katılmak istediğimi nereden çıkardınız anlamadım. ben sadece 10 kasabanın corax ın eline düşmesini istemediğimden 10 kasabalılara yardım ediyordum ki bu kişiler yanlızca ışığın yanındakiler değil karanlığa hizmet edenler ve diğerleridir. sizinle muhattap olmamın tek nedeni oradaki düzenli tek kyurumun siz olmanızdı. benim sizin yanınıza geçtiğim günü siz rüyalarınızda bile göremezsiniz komutan. ve sen istesen de istemesen de ben istediğimi elde ettim ve ben ama cımı yeorda ya da söylemiştim. lütfen yanlış değerlendirmeyin hamleleri
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

bu sorunu cevaplamamı mı bekliyorsun yoksa başka bir amacın mı var komutan. çıkarlarım beni ilgilendirir seni değil. dediğim gibi ben istediğimi aldım ve son birkaç işimi hallettikten sonra buradan uzaklaşırım. bu arada saçma fikirlere kapılıp kudretimi küçümsemeyi(bana saldırmayı denemek gibi) denemeyin çok acı bir sonla karşılaşırsınız. yeorda ile bir anlaşma yapmıştık ve burada söylüyorum anlaşma bitmiştir.
güç amacın, k
güç amacın, k
- ValantheLiadon
- Kullanıcı

Herkese Merhaba,
Işığın ordusuna katılmak için BENİM nereye başvurmam gerekiyor?
(Not: Merhaba, tamamen oyuniçi mesajlardedi Gandalf bana o yüzden böyle bir giriş yaptım.Buralarda yeniyim de, bu savaşı hangi başlıktan takip edebilirim veya öncesini öğenebilirim?Hatta briniz bana kısa bir özetini gönderirse çok mutlu olurum.)
Işığın ordusuna katılmak için BENİM nereye başvurmam gerekiyor?
(Not: Merhaba, tamamen oyuniçi mesajlardedi Gandalf bana o yüzden böyle bir giriş yaptım.Buralarda yeniyim de, bu savaşı hangi başlıktan takip edebilirim veya öncesini öğenebilirim?Hatta briniz bana kısa bir özetini gönderirse çok mutlu olurum.)
I'm the LAW!
Yeorda büyücüyü kasabaların kapılarında karşılar . Hoşgeldin büyücü.. Aramıza katılma isteğin hepimizi sevindirdi. Ancak son alınan karara göre müttefiklik talebini kabul etme yetkisi yöneticimiz hükümlünündür ki kendisi en kısa zamanda döneceği bir yolculuğa çıktı. Yöneticimiz gelene kadar kasabalarımızda ve eğer isterseniz tapınağımızda konaklamanız bizi sevindirecektir.
- ValantheLiadon
- Kullanıcı

Yeminer, dilini ağzında tut eğer hep orada kalmasını istiyorsan. Benim yolum ve inancm kesin ve belirlidr. Yüe komutan hükümlüye bağlılığımı ve hizmetlerimi sunuyorum. Karşılığıunda... Kanunun ve düzenin egemenliği altında, huzur dlu topraklar benim en büyük ödülüm OLACAKTIR...
Saygıyla eğilir ve asasını sunar...
I'm the LAW!
eğer bir dilim olsaydı bile emin ol kesecek kadar uzun süre yaşamazdın bu hareketinden sonra ki bu senin için sonsuza kadar yaşamak anlamına gelir.
fikrimden vaz geçtim. toprak kazanmak gibi basit bir amaç için çalışan basit bir adam için boşuna yorulmam. sürüne iyi bak çoban çünkü toprakla anaca çoban olunur
fikrimden vaz geçtim. toprak kazanmak gibi basit bir amaç için çalışan basit bir adam için boşuna yorulmam. sürüne iyi bak çoban çünkü toprakla anaca çoban olunur
güç amacın, k
güç amacın, k
Valanthe bu gördüğün lich arkadaş 10 Town'sın müttefiğidir. Bizzat cleric Yeorda ile anlaşıp cehennemdeki iblisleri dünyaya getirip insanlara yardım etmeyi amaçlıyor bence onunla iyi geçinmeye başlasan iyi olur sonuçta o da senin müttefiğin artık.ValantheLiadon wrote:Yeminer, dilini ağzında tut eğer hep orada kalmasını istiyorsan. Benim yolum ve inancm kesin ve belirlidr. Yüe komutan hükümlüye bağlılığımı ve hizmetlerimi sunuyorum. Karşılığıunda... Kanunun ve düzenin egemenliği altında, huzur dlu topraklar benim en büyük ödülüm OLACAKTIR...
"Işığın ordusu"a girdiğini düşündüğüne göre bunu sana belirteyim dedim.
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power