yalnız kalınca ilk neyi dusunursunuz
içimdeki hayalperest mutlaka bir yerlerde bir macereya atılır
çoğunlukla eski mısırda yaşadığımı hayal ederim... gerisi gelir
çoğunlukla eski mısırda yaşadığımı hayal ederim... gerisi gelir
Do you really want to see something from your worst dreams? I'll take you into the land of the dead, where you should never go alone and where the past has a frightening habit of repeating itself-for ever!
Yalnız kalınca:
Ã?nce harbiden yalnız mıyım diye düşünürüm,ruh yada onun gibi abuk subuk bişey ararım.
Eğer yalnızsam, hayal kurarım,genelde... drizztin yerinde olsam herkesi keser, vicdan azabı duymazdım,malicei de dinini de keser rahatlar,sonra da kendi drow ordumu kurardım, sonra ver elini yeryüzü... şeklindedir.varsayımlarla boğuşur rahatlarım.
Hayal kuramıyosam, yatıp zıbarırım, şayet uyuyamıyosam, Oks, okul ve ülke sistemi üçgenine küfür eder, rahatlar öyle uyurum.
Ã?nce harbiden yalnız mıyım diye düşünürüm,ruh yada onun gibi abuk subuk bişey ararım.
Eğer yalnızsam, hayal kurarım,genelde... drizztin yerinde olsam herkesi keser, vicdan azabı duymazdım,malicei de dinini de keser rahatlar,sonra da kendi drow ordumu kurardım, sonra ver elini yeryüzü... şeklindedir.varsayımlarla boğuşur rahatlarım.
Hayal kuramıyosam, yatıp zıbarırım, şayet uyuyamıyosam, Oks, okul ve ülke sistemi üçgenine küfür eder, rahatlar öyle uyurum.
''Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha, thalra elghinn dal l' alust...''
Kimler ki arkasını kollar, ölüm onları önden bulur...
drow atasözü
Kimler ki arkasını kollar, ölüm onları önden bulur...
drow atasözü
-
celephael
- Kullanıcı

Hayatın aslında ne kadar çabuk geçtiğini,
Daha Düne kadar üniversitede arkadaşlarımla frp oynadığımı
şimdi ise askerliğini bitirip evini barkını kurmaya hazırlanan bir adam olduğumu,
Genel seçim sonrası doların yükselişinin Demir-Ã?elik piyasası üzerindeki etkisini
vb...........
Daha Düne kadar üniversitede arkadaşlarımla frp oynadığımı
şimdi ise askerliğini bitirip evini barkını kurmaya hazırlanan bir adam olduğumu,
Genel seçim sonrası doların yükselişinin Demir-Ã?elik piyasası üzerindeki etkisini
vb...........
Nothing Can Be Explained.
offff acayip hayal kurarım sonra hayata dair planlar yaparım finallerde almam gereken notları hesaplarım günün nasıl geçtiğini ya da benim onu nasıl geçirdiğimi düşünürüm sonra gökyüzünü seyretmek beni mutlu (eğer korktuysam yanlız olmadığımı gökyüzüne bakarak teyit ederim) oo bu uzar gider kendimi dinlemeyi severim hayal kurmayı da
:ayyyy!: :ayyyy!:
:ayyyy!: :ayyyy!:
Erdem kendi kendisiyle yetinir; ne kurallara başvurur, ne laflara, ne gösterişe....ANTİSHENES
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

sevdiğim kızın, ailemin ve arkadaşlarımın beni sevdiğinden emin bir şekilde yalnızlığın tadını çıkartırım; karanlıkta öylece otururum.. gündüzleri kimse yoksa bile yalnızlığım aklıma gelmez
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
- AhmetBilal
- Kullanıcı