KARANLIğA DİRENİş <<<RP>>> HAKKI

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Soğuk un büyülü olduğunu bilmiyordum. Ã?yle ise odada ateş yakamayız. On kasaba konusunda cevabım açık. Onkasaba Orenin cehenneminde kalamaz bu durumda.
Bu arada abi ben sonuçta eski bir rahibim ve insanları kendi inancıma çekme güdüsünü hala taşıyorum. : ))
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Eldarin

Post by Eldarin »

high_elf wrote:Eldarin cevabını sabırsızlıkla bekliyorum rpde...
EMİNİM BÃ?YLE BİR CEVAP BEKLEMİYORDUN :!: :!: :!:
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Evet beklemezedim senden böyle bir cevap.. :?
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Findor öldü ama ruhuna ne oldu bilinmez yeminer in elinde isyanını sürdürüyor ve şekilleceği günü bekliyor şekillendiğinde geri gelicek o zaman ne yapacaksınız direk kasabalıları bırakmak istedi erethan galiba

erethan bizim tapınağımızdan oraya gitmiştin biliyorsun geri geliceksin bu nasıl olur bilemiyorum...

aferin devam edin iyi gidiyorsunuz hepiniz donarak ölücek gibisiniz zevkle bekliyorum ben öldüm ama elimden tek alınan bedenimdi oda yeniden şekillenecek
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FreyaImplorer »

Findor yani o kadar küçümseyici konuşuyorsun ki.Sanki biz basit birer böcekmişiz gibi.Neyse.
Jacta alea est.
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

sana öyle gelmiş abicim....
böcek olduğunuzu hissetsem sölerim böceksiniz die
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Orenin inananları donmuyo onlar ölmeyecek. Ben Freya Hisskar Chug Luck ve Eldarin öleceğiz. Tabii büyücüler büyü yapmayı akıl edebilirler. Senin sadece bedenin alındı doğru Fİndor Ruhunu çok önceden Yeminere hediye etmiştin. İki en sadık inanına birbirini öldürten tanrıya hala inanmayı sürdürdüğüne göre.... Benim için zaten senin karanlığı yaymanı önlemek için seni öldürmek değil. Seni aydınlatmak gerekir. Sonuçta Ölüm tanrısını onca zaman karşıma aldıktan sonra ölümün son olmadığını biliyorum.
Ancak unutma ki aynısı bizim en azından Orenin muhtemelen yeniden canlandıracağı Oren inanları için de geçerli.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Firble wrote:Orenin inananları donmuyo onlar ölmeyecek. Ben Freya Hisskar Chug Luck ve Eldarin öleceğiz. Tabii büyücüler büyü yapmayı akıl edebilirler. Senin sadece bedenin alındı doğru Fİndor Ruhunu çok önceden Yeminere hediye etmiştin. İki en sadık inanına birbirini öldürten tanrıya hala inanmayı sürdürdüğüne göre.... Benim için zaten senin karanlığı yaymanı önlemek için seni öldürmek değil. Seni aydınlatmak gerekir. Sonuçta Ölüm tanrısını onca zaman karşıma aldıktan sonra ölümün son olmadığını biliyorum.
Ancak unutma ki aynısı bizim en azından Orenin muhtemelen yeniden canlandıracağı Oren inanları için de geçerli.
Evet sadece bedenim alındı ruhlarımız lorda verilmişti zaten yeminer birbirimizi öldürmemizi istedi ilk defa lorduma karşı gelerek onun dediğini yapmadım ve kılıcımı kendime sapladım...
oren in inanaları ile oraya ayı amaç uğruna hayatlarınızı tehlikeye atarak gittiniz böle bir ayrım yapılması yanlış bence OREN
Bende ve Komutanımda sadakatın sınırı yoktur bu yok olma da olsa öyledir. ama geri dönersem işte o zaman işlerime devam edicem
karanlık hep vardı ve hep olucak güneş her battığında karanlıklar çıkar ortaya unutmayınız...
zaten bildiğiniz yada anlayabileceğiniz gibi beni öldürmeniz mümkün değildir ruhum lordum dadır bedenimi yakarsınız parçalarınız ama geri gelirim...
Kaçabilir ama Saklanamazsınız...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Evet Findor aynı şey senin içinde geçerli kaçabilir ama saklanamazsın. Ã?yle ise kararın ne savaşmak mı yoksa anlaşmanın bir yolunu aramak mı?? Ben zorunlu olmadığım sürece savaşmayacağım... Saklanmayacağım da.... Işığı veya size hiç bir zararı dokunmamışları yok etmediğiniz sürece izleyeceğim. Yeminer yakın zamanda yaptığı gibi diyarlardaki tüm ışığı yok etmek isterse o zaman savaşacağım.
Ufak bir ayrıntı Oren ayrım yapıyor. Ya da Oren yerine onun iradesinin ürünü olan cehennem bunu yapıyor da denebilir. şu anda cehennemde Oren inanları soğuğu hissetmiyorlar. Yani onlar ölmeyecekler. Hevesini kaçırdıysam üzgünüm. Bilmiyorum benim ve birkaç arkadaşın ölecek olması sana teselli olur mu?
Tabii Orenin çağırdığı bu insanların Orenin varlığının özünden oluşan bir boyutta ölmesi de ironik olacak. şu anda Yeminere değil Orene karşı mücadele ediyoruz denebilir. Soğukla mücadele ederken.
HARBE GİDEN
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Biraz Orhan Veli Özentisi bir şiir yazdım tabii iyi olmadı o kadar. Ama bakalım : )
HARBE GİDEN
Eldarin

Post by Eldarin »

ibliste ne desek olumlu karşılıyo bakalım nereye kadar.
erethan malhavoc un ismini öğrenemeyecez galiba,gerçi onun ismiyle çağıracağımız büyüye de erişebileceğimizi pek sanmıyorum ama...
(bkz gate :twisted: )
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

niyet ismi ile onun üzerinde güç sahibi olmaktı zati
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
Eldarin

Post by Eldarin »

Oren puanlamayı bitirdiğini yazmış.karanlığa direniş sona mı erdi yoksa???
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Raistlin stili ;)
Bu arada benim garibim hancı arabasını toplayıp kaldı öyle merdivenlerin dibinde garibime kimse yardım etmedi. Oysaki erzak da vardı :(
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Locked