WAHşİ BATI. .(oyun)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Code: Select all

"Oynamak isterdim ama..." duraklar piposunu barın tezgahına bırakır. "Burada ne yaparsınız bilmiyorum ama Teksas'ta hilebazlarla oynadığımız tek oyun vardır onda da bol bol katran ve tüy bulunur." Dik dik hile yapan adam bakmaktadır, bir problem çıkarsa silahına asılacağı bellidir. "Kolunun yenine bakarsanız zulaladığı kağıtları bulacağınızdan eminim."
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Edmond parayı duyunca, hafifçe gözlerini açtı.

"Yeter ki siz isteyin!"

Sonra durakladı.

"İsterseniz, hemen yola çıkayım!"

Kapıya yöneldi.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Kid ihtiyar adama bakarak gülümser. "Tabii ki bayım! Zor durumda olan birine yardım etmezsek nasıl insanlar oluruz?"
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Aline biraz düşündükten sonra yapabileceği en iyi şeye karar verdi. Kamp yapmak onu geciktirirdi, meşale yakmak ise yerini Alvarez'e uzaktan belli edebileceği kadar haydutlara da belli edebilirdi.

Atından aşağı inerek onu yedeğine aldı ve tek eli ile de peacemaker ini çekti. İzleri yavaşça takip ederek yularından çektiği atıyla yürümeye başladı. Böylece hem mesafe kat edecekti, hem izlerti kaybetmesi pek zor olmatyacaktı. Hem de belki Alvarez hızlı gelirse, ki bundan emin değildi, kendisini yakalayabilecekti.

Belki o zaman iki kişi olmanun verdiği güvenle meşale yakabilirlerdi.

Aklında ise başka bir plan daha vardı, ama bu plan için Alvarez'e ihtiyacı olacaktı...
Image
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Edmond

.

Edmond’un posta arabası yolunu izlediği Utah yolculuğu at sırtında 10 gün sürer. (yolculuk masrafı:20$)

Sonunda Utah kasabasına varmıştır. (Utah’ın krokisi ilk sayfada var.)
.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Edmond, düşmanı hakkında bilgi edinmek için, ilk önce Market'e gitti.Adama şöyle söyleyecekti:

"Dostum, buralarda Isaac Nobel denilen bir usta varmış.Ben kendisini bilime adamaya karar vermiş bir adamım.Ondan öğrenebileceğim çok şey olduğunu düşünüyorum.Sanırım o da benim gibileri yetiştiriyormuş.Bana onun adresini verebilir misin?"

İşe yaramasını ümid ederken, sorun çıkmasını ummaktan başka çaresi olmadığını farketmişti.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Devrimk

.

Utah’a kadar bir sorun çıkmadan yollarına devam ederler. Profesör Nobel buradaki bir şirket için kimyasal deneyler yapmak amacıyla gelmiştir Utah’a. Profesör ve Kid otelde yan yana odalarda (15,16) kalmaktadırlar. Gündünleri ise Profesör rıhtımın yanındaki depoların içinde ufak bir laboratuvarda kimya deneyleri yapmaktadır. Kid de Profesörü korumak amaçlı oralarda mümkün olduğunca yakınlarında durur. Profesör Isaac Nobel’in şirketi Kid’e haftada 40$+masraflar ödemektedir. Ayrıca Kid’in attan düşüp çatlattığı kaburgalarının iyileşmesi için doktor masraflarını da karşılamışlar ve Kid’in bir haftada sağlığı tamamen düzelmiştir.

Bir gün yine Profesör Depo’daki laboratuvarda çalışırken Kid’e sorar: “Kid saldırıdan bu yana 15 gün oldu. Morbid hala yakalanmadığına göre acaba bana yine saldırır mı diye korkuyorum. Formüllerimi hiç yanımdan ayırmıyorum. Gerçi sen yanımdan pek ayrılmıyorsun ama bir işin çıkar da uzaklaşırsan ve tam o anda birileri bana saldırırsa ne yapmalıyım?” Cebinden Derringer marka iki kurşun alan minik bir tabanca çıkarıp gösterir. “İnan bana bu mereti kullanabileceğimden kuşkuluyum. Acaba laboratuvarın kıyısına köşesine tek hareketle çalıştırabileceğimiz bubi tuzakları filan yerleştirsek mi?” der.
.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Tersyuz

.

Kumarbaz hiddetle ayağa kalkar, bu arada sinirden kolu masaya çarpar ve masadaki bardaklar devrilir, wiskiler dökülür, kağıtlar saçılır. “Bu ne münasebetsizlik! Benim gibi namuslu adama iftira atmaya utanmıyor musun?” diye bağırır. Sinirden morarmıştır adeta. 

Fakat Ã?ifte Jack çifteli tüfeğini eline alarak  ayağa kalkar ve adama “ceketinin kollarını görelim o zaman!” der.

Kumarbaz şok olmuştur. “Ne yani bu yalancının dediklerine mi inanacaksınız?” der.

Jack ciddileşir, tüfeğini adama doğrultur. “Göster dedim, yoksa fena olacak!”

Kumarbaz çaresiz kollarını sıyırır. Hiçbir kağıt vs yoktur adamda. Yandaki 3.oyuncu Kumarbaz’ın ceplerini arar ama şüphelenecek bir şey bulamaz. 

“şimdi tatmin oldunuz mu?” diye fırça atar Kumarbaz. Jack silahını indirir ve herkes şimdi Douglas Mortimer’in yüzüne pis pis bakmaktadır.
.
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Douglas piposunu geri alıp tüttürmeye başlar. "Gücenmeye gerek yok yanlış görmüşüm demek ki. Jack bu arada bahsedildiği kadar eline hızlıymışsın, ilgilenirsen buralarda dolanan bir kanun kaçağını yakalamak istiyorum."
Yan gözle hilebaza da bakarken Jack'in cevabını bekliyordu.
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Illyra

.

Ally meşale bile yakmamıştır gafil avlanmamak için ama karanlıkta iz sürmek zordur.
Karanlıkta iz sürme:-50, sürü takip etme:+50, dürbün:(karanlıkta işlemez)
İz sürme(30)=68 başarısız.
Nitekim kaybetmiştir izleri.
Ally karanlıkta iz sürmeye çalışırken, farkında olmadan dik bir yarın kenarına gelir. Ayağı kayar.
Tutunma(71)=başarılı
Ancak son anda tutunarak aşağıya düşmekten kurtulur. (aşağısı karanlıktan gözükmüyor)
.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Darkgnome

.

Rodrigez uzakta bir kamp ateşi görür ve tedbir olarak kendi meşalesini hemen söndürür. Işığa doğru bir müddet yürüdüğünde bunların sığır sürüsünü çalan Bob Troble ve arkadaşları olduğunu anlar. Haydutlardan ikisi ateşin başında oturmaktadır. Üçüncü haydut ise elinde tüfekle kampın etrafında tur atarak nöbet tutmaktadır.
.

Image
.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

"Profesör emin olun o tip tuzakları kurma konusunda hiç bir bilgim yok. Ben yakınınızdayken tereddüt etmeyin, bu silahları iyi kullanırım." Gülümseyerek tabancalarını çekti çevirip tekrar kılıflarına soktu.

"Peki bu Morbid'i şerife bildirsek elimizde yazdığı kağıtta var nasıl olsa, yakalamazlar mı?"
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Edmond

.

Marketçi, “Isaac Nobel... Haa, kasabaya yeni gelen şu kimya profesörünü diyorsun. O ve bir de koruması olan silahşör, geceleri otelde kalıyorlar ama gündüzleri rıhtımın yanındaki ‘Depo’ binasında deneyler yapıyor sanırım. şimdi de orada olmalı,” der marketçi. Bu arada Edmond’un yüzüne iyice bakar. “Demek kendini bilime adadın, ne güzel, akıllı insanların hali bir başka canım!”
.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Tersyuz

.

(Douglas’ın Kentucky'de karizması:-1)

Jack şaşkındı! “Yabancı sen de bir gariplik var; önce ortalığı karıştırıp, oyunumuzu bozdun, şimdi de hiçbir şey olmamış gibi iş mi teklif ediyorsun? Kanun kaçağı mı?..”

Kumarbaz araya girer: “Terbiyesize bak! Ã?nce bana iftira attın, milletin önünde saygınlığımı zedeledin, şimdi de rahat rahat geçmiş, arkadaşıma iş teklif ediyorsun! Konuyu nasıl da değiştiriyor gördünüz mü? Baksana buraya sen; oyunumuzu bozdun bu bir, bana iftira ettin bu iki; bak senin yüzünden içkilerimiz de döküldü. şimdi sen bana attığın iftiranın tazminatı olarak 30$ vereceksin, ayrıca herkese de içki ısmarlayacaksın!..”

Kumarbazın son sözleri üzerine çevre masalardan en az on kişi tezahürat yapar. (Salonda 25 müşteri var)

Alkışlar dinince kumarbaz devam eder. “Aksi takdirde şerefimi temizlemek için seni dışarıda tabancayla düello yapmaya davet etmek zorunda kalırım.”
.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

edmond gülümseyerek (saf görünmeye çalışarak) adama baktı.

*İltifatınız için teşekkür ederim.Ne yapıyorsak, devletimiz için!*

Sonra çıktı içeriden.Eline bıçağını almış, depoya doğru yola çıkmıştı.Mümkün ise önce kapıdan görünmeden bakacaktı.Sessizce elindeki bıçağını silahşöre fırlatıp, hemen silahına davranacaktı.Eğer silahşör ölürse, bilim adamına bakacaktı, sonra adamın ellerini havaya kaldırdıp, arkasına geçip, adamı bayıltıp, öldürmeyi düşünüyordu.

Eğer silahşör ölmezse, hemen silahına davranıp, hem silahşörün hem bilim adamının kafaya mermileri gömecekti.

-Freddie Mercury
Post Reply