Baslayalım hadi Alenthas uydur biseyler devamı gelir yazmaya baslayalım artık acıklama yapılcak pek bi sey kalmadı heralde.Bizim ekip birlik olarak mı baslayacak birbirimizi ne kadar süredir tanıyoruz mesela ?
Vallahi eğer kendime güvensem katılırdım. Ama bir türlü hayatımı düzene sokamadığım için benim ne olacağım belli olmaz... Ama elimden geldiğince okurum hikayeyi.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
AlenthasLeasess wrote:Beni değil, possessed ve dura'yı sıkıştırın Herkes karakterini yollamadan başlatamam, ben de çok istekliyim ama bekliyorum kaç gündür.
Ã?ykü için karakterler mi bekleniyor? Özür diliyorum gecikme için. şimdi hazırlıyorum o zaman. Zaten kafamda hazır, kağıda dökmek var.
Bu arada Firble seni de bekleriz, katılsan tam süper olurdu Başka gelecek var mı?
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
AlenthasLeasess wrote:Beni değil, possessed ve dura'yı sıkıştırın Herkes karakterini yollamadan başlatamam, ben de çok istekliyim ama bekliyorum kaç gündür.
Ã?ykü için karakterler mi bekleniyor? Özür diliyorum gecikme için. şimdi hazırlıyorum o zaman. Zaten kafamda hazır, kağıda dökmek var.
Bu arada Firble seni de bekleriz, katılsan tam süper olurdu Başka gelecek var mı?
alenthas aşırı gizemli konuşuyor, ben de bazı şeyleri idrak edemediğimden bir yığın soru sorup sinir ediyorum ama hala anlamadığım noktalar var neyse ortak öykü başladığında artık her şey oturmuş olur...