Ocakbaşı Nostaljileri (Tanıtım - Yorumlar - Öne
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

.
Artemis ile ropörtajı da zevkle okudum, elinize sağlık.
Artemis benim için önemli bir insandır, sanki kader yollarımızı kesiştirdi
Ben hep oyun programcısı olmak isterdim, bana bunun yolunu yordamını göstererek önümde bir ufuk açılmasını sağlamıştır.
Hep derdim, "çocuğa bak amma şair ruhlu, sanatçı mıdır nedir?"
şiirleri geç, resimleri, öyküleri bile şair ruhunun yansıması. şimdi oyunlarına bakıyorum, flash oyunlarda bile o şair ruhu görebiliyorum. 
.
Artemis ile ropörtajı da zevkle okudum, elinize sağlık.
Artemis benim için önemli bir insandır, sanki kader yollarımızı kesiştirdi
Hep derdim, "çocuğa bak amma şair ruhlu, sanatçı mıdır nedir?"
.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Catbot ve Batı'yı tebrik ediyorum ve her ikisine de teşekkür ediyorum. Merakla beklediğim bir reportajdı. Artemis'i neden eskisi kadar yazarken göremedğimizi de öğrenmiş olduk.
Ama sanatçı kişiliğinin harcanmayacağı bir alana gitmiş. Hem görsel, hem kurgusal olarak. Ayrıca bilgisayarcılar arasında "kod şiirdir" (code is poetry) diye bir laf vardır. Artemiste daha da gerçek olur belki =)
Ben de özenmişimdir oyun geliştirmeye ama pek o konuya eğildiğim söylenemez. Geç de olsa belki bir gün...
Bu arada catboy'un önerisiyle Batı'dan Döküntüler sınırlı süreliğine yapışkan (sticky). Herkes okusun diye... =)
http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... pic&t=6377
Ama sanatçı kişiliğinin harcanmayacağı bir alana gitmiş. Hem görsel, hem kurgusal olarak. Ayrıca bilgisayarcılar arasında "kod şiirdir" (code is poetry) diye bir laf vardır. Artemiste daha da gerçek olur belki =)
Ben de özenmişimdir oyun geliştirmeye ama pek o konuya eğildiğim söylenemez. Geç de olsa belki bir gün...
Bu arada catboy'un önerisiyle Batı'dan Döküntüler sınırlı süreliğine yapışkan (sticky). Herkes okusun diye... =)
http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... pic&t=6377
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.