--işaretli yollardan geçen kervanlara saldırı düznleyeceğiz. Saldırda tanınmamak çok önemli ve bunun için silahlarn bulunduğu odada yüz maskeleri bulunmaktadır.Saldırırlacak kervanın tek başına olmasına dikkat edilmeli ve iyice gözlenip saldırırlmalıdır, yanında koruyucuların olduğu kervanlara saldırı düzenlenmeyecektir, korumasız olanlar bizim için ilk sıradadır. Saldırı pusuya yatma şeklinde olacaktır, bir kez daha vurguluyorum gizlilik çok önemlidir, belki iyi birinin rolünü oynayıp da kervana saldırabiliriz çok masum gözüküp yok edebiliriz, her şey o anki duruma bağlı ve bunu biz belirleyeceğiz eğer durum uygunsa uygulayacağız. İlk saldırıryı kuzeydeki yollardan başlatacağız her 1km de bir pusuya yatacağız. Oraya ulaşmamız bize tam 2 güne mal olacaktır, gidişte bile gizlilik çok önemlidir ve gidişte hiç bir olaya karışılmamalıdır, gerekirse çok iyi ve yardımsever gözükülmelidir. Vardıktan sonra pusu mekanları belirlenecektir, şafakla birlikte saldırıya geçeceğiz, saldırı gün boyu sürecektir, gün bitiminde hemen karargaha ger dönülecektir.
ayrıntılara gelince:
--Saldırılan kervanlardaki çocuklara bir şey yapılmayacak, yetişkinlere he türlü işkence yapmak serbesttir, ama öldürülmeyecekler, kervandaki değerli şeylere el konulacak, çocuklar rehine olarak alınacaktır. Araba çekici hayvanlara kurbanlarn kanlarıyla "GELİYORUZ" diye yazılmasını planladım işkence edilen kurbanlara da göğsüne "GELİYORUZ" ' kazayacağız, kervan arabalarına kurbanların kanlarıyla "GELİYORUZ" yazılacak. Bunlar çocuklara gösterilecek dikkatle görmeleri sağlanacak.
Hışımla ellerini masaya vurdu.
--Tüm bu yapılanlar Lord Oren'i gururlandırmak içindir, kaosun tohumları her yere ekilmelidir.
--Sorusu olan ve bir şeyler eklemek isteyenler?...
rp dışı: karargaha sağsalim dönüldükten sonra saldırıyı bal likörü salonunda yayımlayacağız ama saldırı gizli olduğundan bizim avatarımız görünse bile rp yapanların bunu hoş karşılayacağı düşünüyorum... bizi tanımamaları gerekiyor...