KARANLIğA DİRENİş <<<RP>>> HAKKI

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

ewet beyler heralde rp biti bir başka rp e buluşmak dile ilie hoşça kalın iiy kalın :D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Rp bitti beyler.. kasabayı kurmaya yardım edermisiniz
etmezmisiniz size kaldı.....katılan herkese teşekkür ederim.. başka bir rp açtığımda görüşmek üzere....
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

güzel gruptu arkadaşlar:)en azından dağılmamayı başardık
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

Ewet açıkcası benim oynadığım en iyi ikinci rp'di Oren umarım her seferinde böyle iyi RP ler yaparsın benide aldığın için saol herkeze hoşcakalın ben hep aynı yerdeğim kuledeyim sizleri beklerim...
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

bence olabileceği performansın çok altında bir rp idi çok daha zevkli olabilirdi diye düşünüyorum. masaüstü yapabilseydik müzikler görsellik vb mimikler .. coşardık ama napalım..
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Eldarin

Post by Eldarin »

eh rp nin bitmesine üzüldüm diyerbilirim.aslını söylemek gerekirse hiçbirşey başaramadık.
yazık diyorum başka birşey demiyorum.başka bir rp de bi kez daha buluşmak dileğiyle.

Bembeyaz pelerini esen rüzgarda delicesine dalgalanırken Eldarin ortadan kaybolur...
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Bence gayet güzel bi rp idi inşallah daha iyisinde de bulusurz bu sırada biz kasabayı yenıden insa edecegız katılanları bekleriz..
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Belki daha farklı gelişebilirdi bazı şeyler ama grup olarak yeterince birlik kuramamız bir yana. Karanlık da öle çok bi varlık da gösteremedi gibi... Gerçek bir birlik karşısına çıktığında demek hemen dağılıyormuş bu karanlık. Ya da onu hazırlıksız yakaladık ve geri çekildi.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Bana kalırsa şans eseri karanlık en güçlü iki adamını yitirdi ve bu şansla kazandınız... Eğer gerçekten bir şeyler olmuş olsaydı, iş şansa kalmasaydı o zaman gerçek bir birlik olup olamadığınız ortaya çıkardı...

Saygılarımla...
Türklider...
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Horcoel_Baator Tarih: Pts Arl 13, 2004 1:30 am Mesaj konusu:

--------------------------------------------------------------------------------

Bence gayet güzel bi rp idi inşallah daha iyisinde de bulusurz bu sırada biz kasabayı yenıden insa edecegız katılanları bekleriz..
Evet özellikle dragonfire tapınağından yardım gelmesini umut ediyorum..
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

beyler hoş güzel bitirdik rp yide ya siz inşaat işcisimisiniz neyine yardım edeceksiniz sonuçta 10 kasabanın içinde oduncuda var ev yapnada hancıda yemek yapanda Horcoel_Baator sende tapınaga gel sen adelet savaşcısısın inşaat işçisi degil....
burda kesin bir polamik yaratım ama neyse....
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Evet Logan çok güzel mantık.. Peki sence evlerin yeniden inşaa edilmesi ne kadar sürer. Gecekondu mantığı ile düşünme o binaları inşşa edinmeden önce bazen bir hafta insanlar gerekli malzemeleri biriktiriyor. Ki söz konusu binaların da dayanıksız oldukları biliniyor.

Sonuç olarak kasabaların inşaa edilmesi.. Gerekli duvarları falan saymasak bile en azından bir hafta sürer ki bu bir hafta için de arkadaşlar her türlü saldırıya açık olacaklar.. Gerekli silahlrı olmadan ve bitki biliminden de yoksun olduklarından yiyecek konusunda da ayrıca sorun yaşayacaklar.. İşte bu konularda tapınaklar arkadaşlara yardım edecektir. Horcel ve senin seçiminiz size ait ama ben kasabalıları bu süreçte yalnız bırakmayacağım.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FreyaImplorer »

Dragonfire ve Orenin inananları ile kasabayı yeniden kurmak daha mantıklı.Hem on kasabada eskisi kadar fazla insan kaldığını sanmıyorum bizim yardımımızla hızlı bir şekilde ataklara meydan vermeden kasabaları kurabiliriz.Her ne kadar düşmanımızın gücü biraz azalsada ve bize "şu an için" karşı koyamayacak durumda olsada bizim yardım etmemizin gerektiği gerçeğini değiştirmiyor.

-freyaresmimode off
Jacta alea est.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

[quote="Firble"]Evet Logan çok güzel mantık.. Peki sence evlerin yeniden inşaa edilmesi ne kadar sürer. Gecekondu mantığı ile düşünme o binaları inşşa edinmeden önce bazen bir hafta insanlar gerekli malzemeleri biriktiriyor. Ki söz konusu binaların da dayanıksız oldukları biliniyor.

Sonuç olarak kasabaların inşaa edilmesi.. Gerekli duvarları falan saymasak bile en azından bir hafta sürer ki bu bir hafta için de arkadaşlar her türlü saldırıya açık olacaklar.. Gerekli silahlrı olmadan ve bitki biliminden de yoksun olduklarından yiyecek konusunda da ayrıca sorun yaşayacaklar.. İşte bu konularda tapınaklar arkadaşlara yardım edecektir. Horcel ve senin seçiminiz size ait ama ben kasabalıları bu süreçte yalnız bırakmayacağım.[/quote]

abi şaçmalıuyorsun ya bu kasbanın hiç bi gurd ı yok hiç mi savaşcısı var adı üstünde kasaba abi ka-sa-ba yani korunan bir yer normalde de...

bazen tek tafalı düşünüyorsunuz sayın ozan
saygılarımla....
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FreyaImplorer »

Logan ortamı germeye gerek yok ki.Yardım etmek istiyoruz,ederiz.Bunun ne zararı var.Elimize mi yapışır.Olsada olmasada kasabada guard,gider bize bi el atarız..
Jacta alea est.
Locked