---Yeminer'in Gizli Laboratuvarı(RP Ekranı)---

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Eldarin

Post by Eldarin »

RP dışı not:Sözü olan yoksa dışarıda bu işlerimizi halledelim.
Meşale,çakmaktaşı,
Gizlilik kiti(linu için)
Gri bir cüppe (ereshin kabul ederse iki olur)
Ayna,ip,koç başı(eheheh bu olmadı galiba neyse :) )
bunları alalım varsa eklenecek ekleyin...
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

Son bir kez hana göz attı;ölümün çığlıkları yankılanmasa dahi heran yankılanacakmış hissi veren bir yer...
İçini çekerek gördüklerini sindirmeye çalıştı,efsanevi bir yolculuktu bu evet!
Hanın kapısından çıktıklarında herkezin üzerindeki karanlık dağılıyormuş gibi geldi Linuya yada sadece öyle hayal etmişti.
İçten içe elf görüntüsünü gizlemeyi gururuna yediremesede değişimle neye benzeyeceklerini merak ediyordu,ve değişimin getireceği yeni kişiliğini..
"Evet dostum Eldarin sanırım kılık değiştirmemiz gerek,neye benzeyeceğim merak ediyorum doğrusu!Sanırım kulaklarım ve saçlarımla başlayacağız.."
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Dareth
Başbüyücü

Post by Dareth »

Sytche'ın karanlık aurasına dönerek son bir kere düşüncelerini ona yöneltti Dareth. Söylediklerimi duydunuz , unutmayacaksınız.

Hana girişte olduğu gibi çıkarken de sonuncu olarak dışarıya adım attı. Üzerindeki rahatlama ve duyularının geri dönüşü ona bir şeyler fısıldıyordu. Ama bir sürü düşünceyi takip etmekten yorulmuş zihni bunu duyacak halde değildi.

Dışarı çıkınca elf ozanın kılık değiştirmekten bahsettiğini duydu. Elfin hiç de hoşlanmadığı bu durumdan neşeli bir sesle bahsetmeye çalıştığı duyabiliyordu. Darethin dudakları gerildi , ve acısıyla katılaşmış yüz hatları hoş bir gülümsemeyle gevşedi.

"Sanırım bu konuda size yardımcı olabilirim," dedi. Geniş ve biçimsiz cüppesinin derinliklerine uzandı. Eli küçük bir çantanın üzerine kapanmış olarak geri döndü. "Bazı deneyimlerim var," dedi gülümseyen bir sesle.
"Bunları," diyerek yüzündeki rünlere dokundu , "saklamayı öğrenmeliydim."
lil'grin'brin'
Eldarin

Post by Eldarin »

RP Dışı not:
Dışarı çıktık yeminer.dışarı çıktığımızda neler görüyoruz?etraf bildiğimiz kasaba ortamı mı yoksa aradıklarımızı bulmak için başka bir yere mi gitmemiz gerek?
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Handan dışarı çıktınız. Etraf çayırlık, boş bir alan fakat ileride bir kasaba olduğunu ve bu kasabanın büyük bir kasaba olduğunu biliyorsunuz. Etrafta insan yok, zaten köylüler Kara Toprağa yaklaşmamaya özellikle dikkat ederler. Burada şimdiye kadar hiç olay olmasa da herkes Kara Toprakta ki potansiyel tehlike ile ilgili oldukça renkli hikayeler duymuştur.

Kara topraktan ayrılıp kasabaya doğruy giden yola girebilir ve kasabaya gidebilirsiniz. (Gittiğinizi varsayıyorum)

Kasaba normal kasabalardan biraz daha geniş bir yer. Yaklaşık 1500 kişi yaşıyor bu kasabada diye tahmin yürütüyorsunuz. Kasaba bir meydan etrafında toplanmış birçok sokak ve birkaç cadde ve bunların çevrelerindeki evlerden oluşuyor. Kasabada kaliteli evlerin yanısıra döküntü evlerde dikkat çekiyor. Kasabanın sizin tarafınızda olan kapısından girdikten sonra zorlanmadan kasaba meydanını bulabiliyorsunuz. Kasaba meydanında küçük çapta koşuşturmacalar, etrafa bişeyler taşıyan köylüler görüyorsunuz. Etrafta dikkat çekici bir han, iki meyhane(birisi oldukça izbe görünüyor, diğeri ise normal görünüşlü bir yer) ve de birkaç dükkan görüyorsunuz. Dükkanlar tek birşey değil birkaç şey birden satıyor.

Meydanda dolaşırken dükkatinizi çeken çok önemli bir olay olmuyor. Ufak bir hırsız size yaklaşmaya çalışıyor fakat Galadlirim'in bizzat kendisine baktığını görünce birkaç adım geri gidiyor. Bu bakışlara Erethan'ın sert bakışları da eklenince arkasını dönüp uzaklaşıyor. Etrafta şimdiye kadar 3 savaşçı gördünüz. Bunlar hayatlarını macera ile kazanmaya alışan kişiler fakat bu işte ne kadar başarılı oldukları tartışılabilir. Kasabada dini merkez göremediniz fakat güneş tapınağının iki rahibini gördünüz. Etrafta dolaşan bir karanlık kişi gördünüz. Sizinle ilgilenmiyor gibiydi fakat yine de hareketleri şüphe uyandırıcı idi. Sanki birisini izliyordu fakat bunun sizin gurbunuz olmadığı açıktı.

Yaklaşık ikindin vakti vardığınız kasaba kendi halinde bir yer. Yapılar genelde ahşap ya da kerpiçten. Meydana yakın birkaç tane taş bina var ve bu binalarda nispeten zengin kişilerin oturdukları bariz.
------------
meydanda dikkate değer şeyler bunlar.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Eldarin

Post by Eldarin »

Eldarin etrafı büyük bir merakla seyretmekteydi.
Kendilerine yaklaşan huzursuzluk uyandırıcı adamaönce Linu nun ardından Erethan ın fırlattığı sert bakışı yakaladı.yüzündeki tebessümü gizleyemedi.
Meydana yaklaştıklarında araya girdi.

"Arkadaşlar uygun gördüğümüz ilk dükkana girelim.ne de olsa dükkanların hemen hepsi birbirine benzer eşyalar satıyor_en azından öyle gözüküyor.burada araştırılması gereken çok şey olduğuna inansamda vakit kaybı bizi amacımızdan uzaklaştırır."

Ardından etrafa göz gezdirmeye başladı.diğerlerinin cevabını bekliyordu...
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Erethan hırsız'dan sonra etrafı artan bir dikkatle inceliyordu...şu tuhaf şahıs'da işin tuzu biberi olmuştu...Dostlarının'da aynı duygular içinde olduğunu tahmin ediyordu...

"Evet dostum herhangi bir dükkan işimizi görür"
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

Kasabanın görünümünde ona göre olağandışı birşey yoktu..İnsan kasabasında hep olan şeyler..binalar,dükkanlar,insanlar..soylu,fakir hırsız yada karanlık..şu insanlar çeşit çeşit ve çok benzerdiler..Aradıkları şeyler ona nedense bir savaş için yapılan hazırlığı anımsattı..Savunma farklıydı..bu bir savunmaydı..zırhla değil boyayla ve büyüyle!Elflerin uğradığı saldırı ve katliam geldi gözlerinin önüne..hayır elf şehri savunulamamıştı..

Ah evet Eldarin!Bir Arpçı için savunma çok önemlidir..diye geçirdi içinden,ama Eldarinin sarfettiği sözler onu çekip bu düşüncelerden aldı.Neşeli bir sesle"Belkide önden bayanlar gitsin ne dersiniz!"diyerek güldü güneşte saçları ışıldadı..Bu saçların ışıltısıysa kısa bir süre içinde yokolacaktı,değişimde değil..karanlıkla..İçini çekerek yine aklına gelen Karanlıkaltı düşüncelerini uzaklaştırmak isteyerek gülümsedi ve bu gülümsemedeki neşesizlik kimsenin gözüne çarpmadı.
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Ereshin
Başbüyücü

Post by Ereshin »

Ereshin yavaş adımlarla ağabeyinin yanına yanaştı "artık şu handa ben yokken neler olduğunu anlatırsın değilmi??"
I break the silence now because I want the facts known. If I am to be judged let me be judged by the truth.
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Erethan yanına gelen kardeşinin koluna girerek grutan biraz geride kalmalarını sağladı...
"Elbette anlatırım..." Erethan Odada geçenleri kuşkularınıda olaylara ekliyerek kardeşine anlattı...konuşması bittiğinde az ilerde uygun bir dükkan gördü...Grup belliki dükkanı farketmemişti...

"Dostlarım bence bu dükkan aradıklarımızı karşılamak için oldukça yeterli..." diyerek seslendi gruba.Dostlarının onu duyduğundan emin olduktan sonra dükkana doğru yöneldi...

Kapıyı açtığında duyduğu çınlama kapının yukarısına asılmış çana bakmasına sebep oldu.Belliki çan dükkan sahibini haberdar etmek için oraya asılmıştı....

Aniden çalan çan dükkan sahibini hazırlıksız yakalamış olmalıydı,zira adam tezgahın altından aniden doğrulunca tezgaha kafasını çarpmıştı...Erethan hafif bir tebessümle adamı inceledi...

"Selamlar olsun...umarım iyisindir..."
Eldarin

Post by Eldarin »

Eldarin ,Erethan ın kardeşini bilgilendirişini bekledi ,ardından ilerideki dükkana yönelen kırmızı cüppeli dostunun arkasından ilerleyişine devam etti.
O an gözü yanında ilerleyen Linu La'neral e kaydı.

"Evet dostum,Linu"dedi pekte yüksek olmayan bir sesle.
"neye benzeyeceğini çok merak ediyorum."yüzünde ironiyle karışık bir gülümseme vardı ,bunu gizleyemezdi.
Eldarin in dalgalı saçları esen meltemle beraber yüzünü okşuyor ,elleri göğsünde kavuşmuş pelerinine sarınmıştı.
"Hadi"dedi diğer arkadaşlarına.Erethan ın gittiği tarafa yöneldi.

Ruhu şairin eşsiz fısıltılarıyla boş dehlizlerde oradan oraya şuursuzca ilerliyordu.
yüzündeki çarpık gülümsemeyi gizleyemmedi.kendisi farketmese de şizofrenik ruhunun öbür kişiliği harekete geçmeye başlamıştı...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Satıcı kafasını tutarak karşısındaki kişiye baktı. Bir büyücü.. Büyücülere saygı duymak gerekirdi çünkü onların hem parası hem de gazabı bol olurdu.
\" Dileğiniz nedir efendim \" dedi satıcı hafif bir yaltaklıkla aam isanların farketmesi zor olan bir yalakalıktı. Satıcı hatırı sayılır yaşamında iyi bir kariyer yapmış ve buraya bir dükkan açabilecek kadar bu işleri öğrenmişti.
güç amacın, k
Eldarin

Post by Eldarin »

Ruhu şairin eşsiz fısıltılarıyla boş dehlizlerde oradan oraya şuursuzca ilerliyordu...
Sonunda bir yol buldu kendine ejderha başlarıyla süslenmiş bir kapı karşısında belirdi.Tehlikeli görünüyordu ,girilmemesi gerekliydi.

ama muzip ruh hiç aldırmadı bile çift kanatlı kapıyı öylece açtı içeri daldı...

Koca bir taht onu karşıladı...etrafında lanetlenmiş ruhlar dolanıyordu.
Bu oydu...
Ruh odadan kurtulmaya çalışıyordu şimdi.
olmuyordu ,başaramadı,hapsolmuştu.
Ve lanetlenmişlerin önünde diz çöktüğü Karanlık geldi,
Sessiz ,uzun boylu ve gizemlicesine gururlu
Ve günbatımı ateşi gibi kızıllara bürünmüştü
Diğer ruhlar toplandı,delicesine emirlerini beklediler
Ve diyara korku dolu söylentisi yayılırken
Yabani hayvanlar peşisıra gelmiş ellerini yalıyordu...

Ruh bilinçsizce kaotik doğumu izledi,dehşet içersindeydi.acıyı hissediyor , kurtulamıyordu...

---------------------------------------

Eldarin dükkana doğru ilerliyordu,bir anda kendinden geçti tüm grubun önünde.

Ã?nce bi sarsıldı,gözleri karardı ,önce sola sonra sağa gitti,

bilinçsizlik;
tüm bedenini sarmış emirlerine itaat ettiriyordu sadece.

gruba döndü en sonunda...
Gözleri anlamsızca karşıya bakıyordu.
Bir sarsıntı daha yaşadı,artık iyiyce güçsüzleşmişti,kimsenin neler olduğu hakkında hiçbir fikri yoktu.

hissizlik bedenini yakıp kavururken o hissettiklerini dışarı vuramamanın acısını çekiyordu.

Ve birçoklarının savaşarak deviremediği kudretli başbüyücü yere yığılıverdi.üstübaşı toprağa bulanmıştı,boğazından garip sesler geliyordu;

Kan kusuyordu...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Erethan Eldarindeki değişikliği gördü, aceleyle ona doğru seğirtecekti kasabaya ilk geldiklerinde dikkatini çeken kara cüppeli adamı bir kez daha gördü fakat bu kez onlara bakıyordu. Gizlice kendilerini izledeiği açıktı.
güç amacın, k
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Erethan dostunun yere yığılmasını gözünün ucuyla yakalamış...hızla o yöne yönelmişti ki, kara cübbeli adamı yakaladı gözleri...bunu zihninin bir köşesine yazdıktan sonra kadim dostunun yanında dizleri üstüne çöktü...

Elbetteki dostunun biraz.....tuhaf, olduğunu biliyordu,ama hayallerinin fiziksel bir etkisi olduğuna daha önce hiç tanık olmamıştı...yanlızca bayılırdı...peki bu kanda nereden çıkmıştı,Erethan'ın aklına birden siyah cübbeli adam geldi,dostunun koruma büyüleri olmadan dışarıya çıkmış olup olmayacağını düşündü biran...Ama görünürde ne bir silah nede açık bir yara vardı...Sonra ağzını araladı dostunun acaba dilini ısırmış olma ihtimali varmı diye,zira daha kötüsünün olması fikri kabul etmek istemediği bir fikirdi...

Ã?abaları sonuçsuz kaldı,en sonunda dostunu yan çevirdi,en azından kanın dışarı çıkmasını sağlamalıydı...Linu hanıma döndü,belki onun neler olabileceği hakkında bir fikri vardır diye düşünüyordu...Bakışları bu düşünceyi anlatmak için yeterliydi...
Locked