10 Kasabanın Olduğu Yer Hakkında
Her son bir umuttur Erkan. Geri gelicem sizden önce ben imtikam alacam artık birlikte dalarız.sylvos wrote:Genç bir ejderhanın beynini nasıl patlatabilirsin ki tiefling kardeş??![]()
.
Bende Erkan olarak çok kızdım!Daha karpuz keseceedik senle Afred
ama kısmet değilmiş.Durduk yere kendini öldürttün!!.Neyse bizde Horcoelle fln aramızda keseriz di mi?
![]()
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Balon patlat istersen, yeteneklerin dahilinde olur böylece atıp tutmaların biraz daha mantık ve anlam çerçevesinde olur...findor wrote:ama o ejderha gelsin bakalım karşıma beynini patlatayım
Kaşındı, saçmaladı, RP'yi batırdı ve öldü denecek büyük ihtimalle senin arkandan...slach wrote:Arkamdan dersiniz artık ejdehaya şekil yaptı ve öldü.
Karanlığın yoluna sapan elf, yargılanmak ve cezasını çekerek adalet sistemindeki yerini almak yerine kendini öldürdü. Ailesini onu sevenleri ve ona güvenenleri herkesi hayal kırıklığına uğrattı, boş yere, amaçsızca kendini öldürdü, adaletin gerektirdiği şeyi ve tanrı Oren'in ondan yapmasını beklediği şeyi yapmadı, tam tersini yaptı hırs, öfke ve önyargılarından dolayı...Sufferly wrote:En acısıda benim ölümüm.Gururlu ve genç bir elf kendini mantık uğruna katletti
şiddetle meta yapmamanızı öneririm...slach wrote: Her son bir umuttur Erkan. Geri gelicem sizden önce ben imtikam alacam artık birlikte dalarız.
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Betazooo abilerimi çaarırım ulenslach wrote:Her son bir umuttur Erkan. Geri gelicem sizden önce ben imtikam alacam artık birlikte dalarız.sylvos wrote:Genç bir ejderhanın beynini nasıl patlatabilirsin ki tiefling kardeş??![]()
.
Bende Erkan olarak çok kızdım!Daha karpuz keseceedik senle Afred
ama kısmet değilmiş.Durduk yere kendini öldürttün!!.Neyse bizde Horcoelle fln aramızda keseriz di mi?
![]()
olum şurda iki takıldık sizde laf yapmayın
Raist bişi demiyorum bu kadar çıkışmanı anlayamadım balonuda patlatırım sen sıkma canını üzülceksen ben her şeyi patlatırım
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
-
Eldarin
Hmm rp yi biraz kendi haline bırakayım dedim ama gördüm ki ı ıh olacağı yok.
rp de görevi devraldığımda insiyatifimi kullanarak başlığı hareketlendirmiştim.şimdi görüyorum ki başlığın üzerine tozlar çöküyor,örümcekler sarkıyor.
Bu sefer ikinci kez insiyatifimi kullanarak rp yi tekrar hareketlendirmeyi deneyeceğim.
Tabi bedeli yine kan olacak bunun!
rp de görevi devraldığımda insiyatifimi kullanarak başlığı hareketlendirmiştim.şimdi görüyorum ki başlığın üzerine tozlar çöküyor,örümcekler sarkıyor.
Bu sefer ikinci kez insiyatifimi kullanarak rp yi tekrar hareketlendirmeyi deneyeceğim.
Tabi bedeli yine kan olacak bunun!
-
Logan
- Kullanıcı

elderin...
yapma ya zaten tapıank şovalyelerimi mahfettin...
yok aBİ cim rp iyi gidiyor iiyi yönetiyorsun...
hll olsun...

dmlik hakını veriyorsun ...
hepsine ölüm... ...
yapma ya zaten tapıank şovalyelerimi mahfettin...
yok aBİ cim rp iyi gidiyor iiyi yönetiyorsun...
hll olsun...
dmlik hakını veriyorsun ...
hepsine ölüm... ...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Eldarin
şöyle açıklasak uygundur herhal...
Ejderha: Kaosun kalbinin bir bakıma bağlamak ve hertarafı tozduman ertmektense bi mecburiyete bağlı kılmak için konmuştu.Hala ne olduğu konusunda bilgisizsiniz.
Minotaur: Freya oyundan alındıktan sonra kervanı 2 3 kişinin değilde bir grup şövalyenin (Knight in Thorgoriath) koruması gerektiğine inanıyordum.bu durumda Oren tek kalmıştı ve ona da minotaur Gergh iler anlaşma hakkı tanıdım.şövalye grubunun başında lvl 8 Arkaine ve 5 kişilik bi şövalye grubu verirken, Morien e de 8 HD lik minotaur u ekledim.
Peri:Lysana Rp den ayrılmak istediğini bana ilertince uygun bir rp ile kendisini Derinlere Yolculuğa gönderme kararı verdim.bunu Tüm gizemiyle çölün ortasında oluşmuş :gölge Orman sağladı.Dryad ise buranın koruyucusu_kuklası_ idi.Gölge orman ise gizemini hala korumakta...
Ejderha: Kaosun kalbinin bir bakıma bağlamak ve hertarafı tozduman ertmektense bi mecburiyete bağlı kılmak için konmuştu.Hala ne olduğu konusunda bilgisizsiniz.
Minotaur: Freya oyundan alındıktan sonra kervanı 2 3 kişinin değilde bir grup şövalyenin (Knight in Thorgoriath) koruması gerektiğine inanıyordum.bu durumda Oren tek kalmıştı ve ona da minotaur Gergh iler anlaşma hakkı tanıdım.şövalye grubunun başında lvl 8 Arkaine ve 5 kişilik bi şövalye grubu verirken, Morien e de 8 HD lik minotaur u ekledim.
Peri:Lysana Rp den ayrılmak istediğini bana ilertince uygun bir rp ile kendisini Derinlere Yolculuğa gönderme kararı verdim.bunu Tüm gizemiyle çölün ortasında oluşmuş :gölge Orman sağladı.Dryad ise buranın koruyucusu_kuklası_ idi.Gölge orman ise gizemini hala korumakta...
Eline, klavyene sağlık Eldarin.
Çok eğlenceli bazen karanlık bazen umut dolu bazen korku dolu bazen de meta dolu bir yolculuktu
Hayatını kaybedenlere rahmet, hayatta kalanlara helal olsun diyoruz, bu korkunç yol macerasının ardından...
Çok eğlenceli bazen karanlık bazen umut dolu bazen korku dolu bazen de meta dolu bir yolculuktu
Hayatını kaybedenlere rahmet, hayatta kalanlara helal olsun diyoruz, bu korkunç yol macerasının ardından...
Kasabada saat sabah 03:00 civarında arkadaşlar. Bu yüzden çocuklar falan filan herkes uykuda sadece nöbetçiler etrafta geziyor ve sadece kamp ateşleriyle etrafı seçebiliyorsunuz. RP'lere biraz daha dikkat
PC:
Cervantes(Yetim olduğu için soyadı yok) (40'larında bir insan şovalye, 1.90 boylarında, full plate zırh giyiyor, zırhının sol dirseği ve sol elinin arasında bir bucklar var, arada ufak yıldırımlar saçan bir bastard swordu var. Fırça gibi dik beyaz kısa saçları var. Boynunun gözüken kısmında değişik dövmeler görünüyor. Gözleri açık mavi)
Charisma: 14
NPC:
Glasya (Genç ve güzel sarışın bir insan kadını. Dolgun ve yuvarlak hatlara sahip bir vücudu var, şuh ve çekici mimikleri var. Altın rengine boyanmış dudakları ve tırnakları var. Üzerinde altından vücudunu sergileyen ince zincir bir zırh giyiyor. Derin sırt ve göğüs dekolteli bir giysi bu. Büyü malzemeleri olan ufak torbacıkları var (Tabii bunlar da altın rünleriyle süslü şık torbalar). Eteği de zırhının bir paçası ve yekpare olarak yere kadar uzanıyor, vücudunu sararak tüm hatlarını belli ediyor. Pürüzsüz mükemmel bir cildi var. Kadına fazla yaklaşıldığında baştan çıkarıcı bir kokusu (aroma ya da parfüm gibi) var. Üzerinde altın platin bir çok takı var. Bunlar genelde ejderha ya da sarılmış yılan şeklinde(Zaten ejderha ve yılan biraz benzeşir). Kısacası ütopik güzellikte bir kadın diyebilirim.)
Charisma: 25
NPC:
İhtiyar Heyeti başkanı
80 belki de 90'larında zar zor yürüyen 1.55 boylarında yarı-kambur bir adam. Uzunca beyaz bir sakalı var. Gözlerinden birinde bembeyaz bir katarakt var. Karaciğer yetmezliğinden yüzünde ve kollarında bir çok kahverengi leke var. Cehennemden çıkarken hayatta kalmayı başarabilen az sayıda yaşlıdan biri. Bilgeliği ve deneyimine çok güvenilen, saygı duyulan yaşlı bir noble.
Charisma: 16
PC:
Cervantes(Yetim olduğu için soyadı yok) (40'larında bir insan şovalye, 1.90 boylarında, full plate zırh giyiyor, zırhının sol dirseği ve sol elinin arasında bir bucklar var, arada ufak yıldırımlar saçan bir bastard swordu var. Fırça gibi dik beyaz kısa saçları var. Boynunun gözüken kısmında değişik dövmeler görünüyor. Gözleri açık mavi)
Charisma: 14
NPC:
Glasya (Genç ve güzel sarışın bir insan kadını. Dolgun ve yuvarlak hatlara sahip bir vücudu var, şuh ve çekici mimikleri var. Altın rengine boyanmış dudakları ve tırnakları var. Üzerinde altından vücudunu sergileyen ince zincir bir zırh giyiyor. Derin sırt ve göğüs dekolteli bir giysi bu. Büyü malzemeleri olan ufak torbacıkları var (Tabii bunlar da altın rünleriyle süslü şık torbalar). Eteği de zırhının bir paçası ve yekpare olarak yere kadar uzanıyor, vücudunu sararak tüm hatlarını belli ediyor. Pürüzsüz mükemmel bir cildi var. Kadına fazla yaklaşıldığında baştan çıkarıcı bir kokusu (aroma ya da parfüm gibi) var. Üzerinde altın platin bir çok takı var. Bunlar genelde ejderha ya da sarılmış yılan şeklinde(Zaten ejderha ve yılan biraz benzeşir). Kısacası ütopik güzellikte bir kadın diyebilirim.)
Charisma: 25
NPC:
İhtiyar Heyeti başkanı
80 belki de 90'larında zar zor yürüyen 1.55 boylarında yarı-kambur bir adam. Uzunca beyaz bir sakalı var. Gözlerinden birinde bembeyaz bir katarakt var. Karaciğer yetmezliğinden yüzünde ve kollarında bir çok kahverengi leke var. Cehennemden çıkarken hayatta kalmayı başarabilen az sayıda yaşlıdan biri. Bilgeliği ve deneyimine çok güvenilen, saygı duyulan yaşlı bir noble.
Charisma: 16
Harbormm Doomhammer:
Ehe avatarımda gördüğünüz gibi ama yine de söyleyeyim..
Tamamen zırhlarla kuşanmış bir dwarf.Eli bile zırhlı hatta..Kahverengi gür düzgün bir şekilde taranmış saç ve sakallara sahip.Kahverengi gözlü.Saçları kısa.İki adet baltası bulunuyor(kınında tabiki).
Char:9
..
Ehe avatarımda gördüğünüz gibi ama yine de söyleyeyim..
Tamamen zırhlarla kuşanmış bir dwarf.Eli bile zırhlı hatta..Kahverengi gür düzgün bir şekilde taranmış saç ve sakallara sahip.Kahverengi gözlü.Saçları kısa.İki adet baltası bulunuyor(kınında tabiki).
Char:9
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
-
Eldarin
kusura bakmayın bu mesajı biraz geç atıyorum ama amazonlar konusunda bikaç soru takıldı kafama.
Illyra ve Darkgnome giresun dan geldiklerini söylemişler amazonların.Halbukim ben latin amerikada kurulmuş Inka ve Maya medeniyetlerden geldiğini duymuştum.
Bi arkadaş bayaa ilgili bi araştırmacıydı Inka ve Maya uygarlıkları üzerine ve amazonları da bana o anlatmıştı.Sağ(ya da opsiyonel olarak sol) göğüslerini nasıl kestiklerini bilmiyorum ama bahsettiğim medeniyetler Mezopotamya tarihinden daha da geride bi maziye sahiptir.
En iyisi varolan belgelerle konuşmak aslında.Hatta durun ben internetten bunu biraz araştıriim.
Illyra ve Darkgnome giresun dan geldiklerini söylemişler amazonların.Halbukim ben latin amerikada kurulmuş Inka ve Maya medeniyetlerden geldiğini duymuştum.
Bi arkadaş bayaa ilgili bi araştırmacıydı Inka ve Maya uygarlıkları üzerine ve amazonları da bana o anlatmıştı.Sağ(ya da opsiyonel olarak sol) göğüslerini nasıl kestiklerini bilmiyorum ama bahsettiğim medeniyetler Mezopotamya tarihinden daha da geride bi maziye sahiptir.
En iyisi varolan belgelerle konuşmak aslında.Hatta durun ben internetten bunu biraz araştıriim.
her yerde kadın savaşçı birlikleri var olabilir. ama benim örenk aldığım giresun civarıunda yaşayanlar. geçenlerde tartışmasını yaptık ve bir arkadaşta amazon ormanlarındakilerin gerçek amazonlar olduklarını söyledi. mitolojide de amazonlar var. hangisninin gerçek amazonlar olduklarını anlamak içinse zaman makinasına ihtiyacımız var. ama böyle bir şeye sahip olmadığımız için kadın savaşçı birliklerine amazonlar diyoruz. inkalar yada mayalardada olabilierler, bilemeden hiç bir şeye kesin olarak söz söylemem.
ayrıca darkgnome ben sana şurada yada burada yaşadılar diye taş atmadım, sadece bildiklerimi açıkladım.
logan bitirince sana yollarım özgeçmişi.
evet bu arada on kasabada kaldık. rp atıcam ama yazacak bir şey bulamıyorum.
ayrıca darkgnome ben sana şurada yada burada yaşadılar diye taş atmadım, sadece bildiklerimi açıkladım.
logan bitirince sana yollarım özgeçmişi.
evet bu arada on kasabada kaldık. rp atıcam ama yazacak bir şey bulamıyorum.