Eeee... Kim benle geliyor adamı kurtaralım artık beynine kan çok gitcek garibimin...
Seruvenciler3,5 ............. Yorumlar, konusmalar
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Yahu kaynak kitabı hatırlamıyorum diyeceğim, döveceksindwaxer wrote:.
Edmond, "ben monk olduğum için Sai kullanırken 1d4 değil, 1d6 hasar verir!" demişsin. Bu bilgiyi nerden edindiğini öğrenebilir miyim?
.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Yanlış anlatmış olabilirim, sai'nin hasarı değişmez monk olduğun için. Elinde sai varken Flurry of Blows yeteneğinle (yumruk, kafa, tekme) atarak 1d6 hasar verebilirsin. Elinde sai olması illa ki onunla vuracağın anlamına gelmediği için böyle bir uygulama mevcut.Edmond wrote:Yahu kaynak kitabı hatırlamıyorum diyeceğim, döveceksindwaxer wrote:.
Edmond, "ben monk olduğum için Sai kullanırken 1d4 değil, 1d6 hasar verir!" demişsin. Bu bilgiyi nerden edindiğini öğrenebilir miyim?
.Ama daha önce Devrimk'ya da sormuş.Tasdik almıştım
Ama eğer kabul etmezsen bir Minor Action harcayarak Mançuka'mı çıkartayım, o zaten 1d6, fakat onun 10 metre menzili olmadığı için stratejim değişir
Tamam hasar önemli değil ben Sai'yi bıraktım zaten kısmen 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
.
Edmond masterwork Saini bırakma yine de...
Yine salladın bi kural, ya tutarsa, hakem yerse hesabı! Kural sallamaya karşı değilim ama oyun ekranına değil, yorum ekranına sallıcaksın önce kuralı, eğer kabul görürse neden olmasın.
Mark, oyun ekranında yaptığın aksiyonların teknik detaylarını "spoiler" modunda yazdığın ve hatta kaynak internet adresini bile eklediğin için sana double bonuslu "DM puanı veriyorum!
Böyle özenli devam ettiğin müddetçe topladığın her 10 DM puanına ek olarak +2 daha alacaksın! Ayrıca şahsen teşekkür ediyorum, beni uzun uzun uğraştırmadığın için.
Arkadaşlar:
Yeri gelmişken DM puanının ne işe yaradığını kabaca anlatayım:
Topladığınız DM puanları 10 olduğu anda kader çarkı sizin için döner. (5+Cha modifieriniz) kere 1d20 atılır ve eğer bunlardan biri 20 gelirse o zaman (DM puanıx1000) gp civarı değerde ve size uygun (kullanabileceğiniz) bir magic item ile yolunuz kesişir şans eseri. Ama şanssızlık eseri zarınız tutmazsa bu sefer bir sonraki DM puanını almayı beklersiniz ve alır almaz şans zarı tekrarlanır. Hediye geciktikçe değeri de artacaktır, teselli olarak.
.
Edmond masterwork Saini bırakma yine de...
Mark, oyun ekranında yaptığın aksiyonların teknik detaylarını "spoiler" modunda yazdığın ve hatta kaynak internet adresini bile eklediğin için sana double bonuslu "DM puanı veriyorum!
Arkadaşlar:
Yeri gelmişken DM puanının ne işe yaradığını kabaca anlatayım:
Topladığınız DM puanları 10 olduğu anda kader çarkı sizin için döner. (5+Cha modifieriniz) kere 1d20 atılır ve eğer bunlardan biri 20 gelirse o zaman (DM puanıx1000) gp civarı değerde ve size uygun (kullanabileceğiniz) bir magic item ile yolunuz kesişir şans eseri. Ama şanssızlık eseri zarınız tutmazsa bu sefer bir sonraki DM puanını almayı beklersiniz ve alır almaz şans zarı tekrarlanır. Hediye geciktikçe değeri de artacaktır, teselli olarak.
.
Kendimi kasmayayım eğer işin içinde zar varsadwaxer wrote:(5+Cha modifieriniz) kere 1d20 atılır ve eğer bunlardan biri 20 gelirse o zaman (DM puanıx1000) gp civarı değerde ve size uygun (kullanabileceğiniz) bir magic item ile yolunuz kesişir şans eseri. Ama şanssızlık eseri zarınız tutmazsa bu sefer bir sonraki DM puanını almayı beklersiniz ve alır almaz şans zarı tekrarlanır. Hediye geciktikçe değeri de artacaktır, teselli olarak.
.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Zaten kasmıyorsun kendini.Edmond wrote:Kendimi kasmayayım eğer işin içinde zar varsa
Bu arada sana kötü bir haberim var Edmond; senin "monk"luğun düştü artık! D&D3,5 kurallarına göre monk'un karakteri lawful olmalı! Alignment: Any lawful.
http://www.systemreferencedocuments.org ... /monk.html
Sen zaten, "kavga olsun yeter ki, ben dalarım!" dediğinde monk'luğun filan kalmamış çünkü neutrale dönmüştün. Ama devletin güvenlik güçlerine (üstelik nonlethal de değil, direk sai ile! ) saldırdığın anda artık "Chaotic" oldun!
Neyse bu dövüşte Fury Blowslarını filan kullan son kez; ben de yoldan çıkan monklara ne oluyormuş bir araştırayım bakalım. :schemes: Senin keşişliğin göstermelikmiş Edmond efendi!
.
-
Mark
- Kullanıcı

dwaxer wrote:.
Mark, oyun ekranında yaptığın aksiyonların teknik detaylarını "spoiler" modunda yazdığın ve hatta kaynak internet adresini bile eklediğin için sana double bonuslu "DM puanı veriyorum!Böyle özenli devam ettiğin müddetçe topladığın her 10 DM puanına ek olarak +2 daha alacaksın! Ayrıca şahsen teşekkür ediyorum, beni uzun uzun uğraştırmadığın için.
Dwaxer, birşey sorucaktım:
Tendrin:
Keşişin askere doğru koşarak uçan tekme attığını gördü. Tend'rin, ektoplazmasına yapışan askerin artık yerinden ayrılamayacağını biliyordu. Kadını bıraktılarsa, onu çağırmak için elini salladı. Alevlerin seslerini duyuyordu. Zihninden dışarı fırladılar. Oluşan alev havada ikiye bölündü, iki askere doğru hızlıca çarptılar. (Energy Missile)
Sawing Throw Asker1(19):24 başarılı Asker2(11):16 başarısız
Hit:4d6+3=17+3=20 (Asker1:10dmg aldı)
İki muhafız da alevlerin tadına korkunç bir şekilde bakmıştır!
Hit Pointler:
Edmond: 27/27-6=27/21-10=27/11
Tendrin: 26/26
Asker1:36/36-2/2=34/34-10=34/24
Asker2:36/36-20=36/16
Energy missile de, saving throw başarılı olursa hasarın yarısını yiyor hedef.
Ama burda kurtarma zarını başaramayan Asker2 neden zarar görmedi. 20 fire yemesi lazım değil mi? çünkü kurtarma atamadı?
http://www.d20srd.org/srd/psionic/power ... issile.htm
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Birincisi burada yalnızca 5 adet yönelim var.
Lawful Good-Evil
Neutral Good-Evil
Chaotic Good-Evil
Lawful Neutral
True Neutral
Chaotic Neutral
Kuralcılık ifadesi: TANRININ KURALLARINA BAğLI KAL ! ! !
Bir ölüm benim için yalnızca Tanrı'mın ifadesiyle gerçekleşir.Bunu engellemek benim görevimdir.Benim için Lawful'culuk budur
(Bildiğim kadarıyla harakiri yapıyorlar da, kurtarmaya çalışıyorum işte
)
Lawful Good-Evil
Neutral Good-Evil
Chaotic Good-Evil
Lawful Neutral
True Neutral
Chaotic Neutral
Kuralcılık ifadesi: TANRININ KURALLARINA BAğLI KAL ! ! !
Bir ölüm benim için yalnızca Tanrı'mın ifadesiyle gerçekleşir.Bunu engellemek benim görevimdir.Benim için Lawful'culuk budur
(Bildiğim kadarıyla harakiri yapıyorlar da, kurtarmaya çalışıyorum işte
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Mark wrote:dwaxer wrote:.
Hit Pointler:
Ama burda kurtarma zarını başaramayan Asker2 neden zarar görmedi. 20 fire yemesi lazım değil mi? çünkü kurtarma atamadı?
Yedi evet; biri 20 diğeri 10 dmg yedi.
.
Chaos Monk olurum ben de.
http://www.crystalkeep.com/d20/rules/Dn ... s-Base.pdf
Bakın kaynağım da var (H) Flurry of Blows kalkar.Yerine Flailing Strike (–2), +1d4–1 gelir, çok mu dert
Bakın kaynağım da var (H) Flurry of Blows kalkar.Yerine Flailing Strike (–2), +1d4–1 gelir, çok mu dert
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Bu adres açılmıyor; sen kitabın ismini söyle bakalım.Edmond wrote:Chaos Monk olurum ben de.
.
-
Mark
- Kullanıcı

Pardondwaxer wrote:Mark wrote:dwaxer wrote:.
Hit Pointler:
Yedi evet; biri 20 diğeri 10 dmg yedi.
.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
(DR335 p88)
DR### – Dragon Magazine (with issue number)
Olarak geçiyor
DR### – Dragon Magazine (with issue number)
Olarak geçiyor
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury