PSIONIC SAVAş ................. tanıtım, yorumlar

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Darkgnome bunun iki modeli var; Ferrari'nin yaptığı hızlı ama en fazla 2 kişi binebiliyor; bir de Humvie modeli var; bütün grup binebilirsiniz :-P :mrgreeen:

............

Arkadaşlar kullandığınız power ve büyülerin (ve hatta seyrek bilinen feat, skill, eşyanın) linklerini yapıştıralım lütfen oyun sahnesine

................

Evet Devrimk herkes kendi Power Point miktarını, paralarını eşyalarını vs hesabını tutarsa çok memnun olurum. Ã?rneğin Edmond 102 gp yeraltında harcadın ve handa 10 günlük kalma parası hepinizden 1'er gp gitti, ayrıca her gün için 1 sp yeme içme parası düşün. Bütün bunları benim tek tek tutmam bana çok eziyet olur ama herkes kendi oynattığı karakterin taşıdıklarını küçük bir kağıt parçasına not ediverse çok kolay olur.

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

devrimk wrote:Mark yanımızda gibi mi davranacağız yoksa aramıza sonradan mı katılacak?
Mark'ın durumunu bilmiyorum; neden internete yeterince giremiyor, meşgul mu, yoksa geçici bir durumu mu var ben de merak ediyorum doğrusu. İlerleyen devrelerde de böyle olursa sorunumuz var demektir. Fakat şimdilik yanınızda 20 yaşlarında Thendrin adında hafif kafayı yemiş, biraz da evil bir delikanlı olduğunu kabul edebiliriz sanırım.

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Bir seviye daha yüksek olsaydık Teleport alacaktım Xan'a. Yolculuk problemi kalmayacaktı.
Bu arada Xan'ı da bayağı sevdim, Yolverin koruması gibi kaldı yanında.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

dwaxer wrote:
devrimk wrote:Mark yanımızda gibi mi davranacağız yoksa aramıza sonradan mı katılacak?
Mark'ın durumunu bilmiyorum; neden internete yeterince giremiyor, meşgul mu, yoksa geçici bir durumu mu var ben de merak ediyorum doğrusu. İlerleyen devrelerde de böyle olursa sorunumuz var demektir. Fakat şimdilik yanınızda 20 yaşlarında Thendrin adında hafif kafayı yemiş, biraz da evil bir delikanlı olduğunu kabul edebiliriz sanırım.

.
Tamam ona da yaptım büyüyü. Darkgnome hazırlanınca yola çıkabiliriz.
Ã?yle çok evil gibiyse basayım Charmı, sevmem evil.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Psionlar ve Zırh
Oyunda bir bug.

Psion yeteneklerini kullanırken zırh giymek sorun yaratmıyor. Eğer feat almazsanız Armor Check penalty hareketle ilgili bütün skillerinize ve saldırı zarlarınıza ekleniyor. Dolayısıyla feat almasanız bile Leather Armor (+2 AC) ya da Mithral Chain Shirt (+4AC) alıp giyebilirsiniz.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

dwaxer wrote:DM notu:
Bütün bu tecrübeler sana
Knowledge Local: +1
Gather Information: +1

kazandırdı!

Edmond;
Bu ödülün aslında ironik bir şekilde, eğer bu skillerin olsaydı ve kullansaydın, belki de 200gp rüşvet vermek zorunda kalmayacağının altını çizdiğini mi düşünüyorsun acaba? :schemes:

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Dwaxer yola koyulmadan Psioniclerin arasına karışıp bilgi almak amaçlı Gather info: (+17) yapabilir miyim?
mathius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mathius »

dwaxer wrote:
dwaxer wrote:DM notu:
Bütün bu tecrübeler sana
Knowledge Local: +1
Gather Information: +1

kazandırdı!

Edmond;
Bu ödülün aslında ironik bir şekilde, eğer bu skillerin olsaydı ve kullansaydın, belki de 200gp rüşvet vermek zorunda kalmayacağının altını çizdiğini mi düşünüyorsun acaba? :schemes:

.
Bence sana ödül vermek istemiş :)
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

devrimk wrote:Dwaxer yola koyulmadan Psioniclerin arasına karışıp bilgi almak amaçlı Gather info: (+17) yapabilir miyim?
Hangi konuda? :mrgreen:
Yapabilirsin; 1d4+1 saat sürecek ama

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Arkadaşlar herkesin exp olayını ayrı ayrı tutmak istemiyorum; hepinizin aynı anda level atlamasını isterim. Ama ayrıca Edmond olayında olduğu gibi başardığınız ya da tecrübe edindiğiniz desek daha doğru olur bazı işler için size çoğunlukla skill point olmak üzere bonuslar vermeyi düşünüyorum. Ben aklımca değerlendirmelerde bulunup karara varacağım ama sizler de, "bak ben şu şu işleri yaptım, şu şu yeteneklerim gelişmiş olması lazım!" diyerek beni uyarabilirsiniz çabalarınız gözümden kaçmasın diye. Çok extreem olaylara feat bonus bile gelebilir arkadaşlar.

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Ayrıca skill kullandığınız zaman muhakkak belirtin; benim otomatikman skill kullandırtacağımı düşünerek boş geçmeyin.

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Vaay Xan, kızın gözyaşını silmeler filan, nooluyoruz yea! :-P

..............

Clicks
bütün mesajları okumuyorsun gibi bir his oluştu bende.
Bir de kıza ben tam druid değilim demişsin? Ne bu karşı cins heyecanı filan mı; druidsin işte. Hatta druidic diye bir lisanınız var, sadece druidlerin kendi aralarında kullandığı bir dil. Senin hiçbir druid tanıdığın olmaması da hayret; 10.levelsin ama druid tanıdığın yok. :-P

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Psionicler grubu yola çıkmaya hazırlandığında öğleden sonra 14:00 civarı düşünüyorum;
Devrim sen Gather Info yapacak mısın? 1d4+1 saat bilgi toplayacak mısın; ona göre yol çıkışınız gecikecek.
Bir de hangi yoldan gideceğinize karar verin.

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

dwaxer wrote:.
Psionicler grubu yola çıkmaya hazırlandığında öğleden sonra 14:00 civarı düşünüyorum;
Devrim sen Gather Info yapacak mısın? 1d4+1 saat bilgi toplayacak mısın; ona göre yol çıkışınız gecikecek.
Bir de hangi yoldan gideceğinize karar verin.

.
Toplayayım bilgi kim bilir işe yarar bir şey çıkar.
Psionikler arasından bunu yapabilecek (savaş çıkartmak için) kimse var mı diye araştıracağım.
Bulunan taşın ne olduğu konusunda bilgisi olan var mı diye de araştıracağım.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Skillerimde ufak bir oynama yaptım.
+3 olan bluff'u +5'e çıkardım. -2 diplomacy'ye verdim.
+5 Bluff synergy olarak +2 diplomacy'ye veriyor. 2 skill point kazanmış oldum.
Post Reply