---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
En karizmatik avatar benimkisi!
Kendi avatarımı tahlil ettim böylece HA HA HA!! :-P

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Hadi ordan! Benim nacizane avatarım dururken seninkine laf mı düşermiş!
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Karizma gelip geçici. Bakın benimkinde naılda bilgelik akıyor. Hem ejderha, hem de yakın gözlüklü. :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

peki ben, ben? :D
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

tıpkı bir hobbit gibi, şirin :-P kedi den başka ne beklenir ki zaten :embarrass:
Image
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Image

Zevksiz insan. Başka karakter bulamadın mı? Bir anlammımı var.

Tahlil edeyim hemen.

Mahsun gözüküor. sanırım kendini biraz yalnız ve tek başına hissediyorsun. Kİmse seni anlamıyor. Aynı Frodo gibi taşınması çok ağır ve destek alamadığın bir yük taşıdığını düşünüyorsun. Yeşili seviyor, adını yazamadığım oyuncuya hayranlık duyuyorsun.

Bakışlarda çok gııcık. Sanki aşağılar gibi. Bir yandan da acıyor. Beti benzide atmış. Sanırım artık siterden sıkıldığını ve bu sitede sadece acıdığın için kaldığını oysa senin yerinin çok daha üstün yerler olduğunu düşünüyorsun.

Ohh! tahlil ettim. Kısacası güzel bir avatar :evil:
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

benimkini tahlil eden olmuş muydu, hatta ben buraya mesaj yazdım mı ? :D
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Ya ben onu çözmeye çalıştım kim o çıkartamadım ben :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Image

Maskesi düşerken, karizma çizildi diye gözlerinden sular boşanan, tam plaka zırh giymiş bir kertenkele yüzlü gibi geldi. Belki kobolt, belki başka bir yaratık. Boynuzları da hesaba katarsak kobolt gibi bir yaratık olabilir. Gözler yeşil, ten gri, kaşlar çatılmış, maskeli grenler karizmatik bir anime karakteri sanıyor ama değil aslında. O bir D&D karakteri ve bir kobolt aslında. ( :D )
Eskisi ka
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Image

Avatarına bakarak aklıma gelen şey. Ölen tüm karakterlerin arkasından matem tuttuğun ve artık ölmesi zor diye monk oynamaya karar verdğin. Tam sana göre bir avatar. şapka öne eğilmiş, yüzde matem dolu bir hava, çlmüş tüm karakterlerinin mezarı başında, benim sonum ne olacak diye bekliyor monk efendi :p
Eskisi ka
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Image

şİmdi bu aslına hikayeli gibi sanki.

Fotoğrafçı: Abi gül biraz.
Dwaxer: O zaman karizmatik olmaz.
Fotoğrafçı: Abi tamam o zaman bak şöyle profilden alalım elinden de ateş çıksın.
Dwaxer: Çok bilindik.
...
Dwaxer: Haa bak. Senin şu kızın topu. Ona sanki bir şeye konsantre olmuş gibi baksam. nasıl olur.
Fotoğrafçı: evet aslında. Devrimke ateş çıkartan yapmıştık hem. Sen de küreye bak. Birde sola değil sağa bak. Yok sana değil bana göre sağa abi.
Dwaxer: Böyle mi?

:D
Eskisi ka
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Usta eller benimkinide değerlendirsin!

Not: Ne kadar yakın gözlüğü olmasa da kendisi kartal gözlü olduğu için hiç bir zaman 'bilge' bir ejderha gibi gözükemeyecek ama, darkgnome bu griffon senin yaşlı ejderini afiyetle yiyebilir :schemes:
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Bu arada devrimkin avatarını da koyayım da dwaxerinkine yaptığım yorum daha iyi anlaşılsın.
Image

Image

Ne bileyim CLİCK'scim. Senin avatar çokta bir şey ifade etmiyor. Ama sanki güneşten korkmuş yada rahatsız olmuş gibi havan var. Gece yarılarına kadar bilgisayar başında durduğundan, sabahları böyle bir tepki verdiğini mi ima ediyor acaba bilmemiyorum. Ayrıca sivri taşın tepsine neden tırmanma gereği duyuor olabilirsin onnda anlyamadım. Altın mı var orada ne?
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Darkgnome maşallah pek güzel tahliller yapıyorsun; teprik ederim seni.

.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Ben, ben, ben :D
Image
Post Reply