Karizma gelip geçici. Bakın benimkinde naılda bilgelik akıyor. Hem ejderha, hem de yakın gözlüklü.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Zevksiz insan. Başka karakter bulamadın mı? Bir anlammımı var.
Tahlil edeyim hemen.
Mahsun gözüküor. sanırım kendini biraz yalnız ve tek başına hissediyorsun. Kİmse seni anlamıyor. Aynı Frodo gibi taşınması çok ağır ve destek alamadığın bir yük taşıdığını düşünüyorsun. Yeşili seviyor, adını yazamadığım oyuncuya hayranlık duyuyorsun.
Bakışlarda çok gııcık. Sanki aşağılar gibi. Bir yandan da acıyor. Beti benzide atmış. Sanırım artık siterden sıkıldığını ve bu sitede sadece acıdığın için kaldığını oysa senin yerinin çok daha üstün yerler olduğunu düşünüyorsun.
Ohh! tahlil ettim. Kısacası güzel bir avatar
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Maskesi düşerken, karizma çizildi diye gözlerinden sular boşanan, tam plaka zırh giymiş bir kertenkele yüzlü gibi geldi. Belki kobolt, belki başka bir yaratık. Boynuzları da hesaba katarsak kobolt gibi bir yaratık olabilir. Gözler yeşil, ten gri, kaşlar çatılmış, maskeli grenler karizmatik bir anime karakteri sanıyor ama değil aslında. O bir D&D karakteri ve bir kobolt aslında. ( )
Eskisi ka
Avatarına bakarak aklıma gelen şey. Ölen tüm karakterlerin arkasından matem tuttuğun ve artık ölmesi zor diye monk oynamaya karar verdğin. Tam sana göre bir avatar. şapka öne eğilmiş, yüzde matem dolu bir hava, çlmüş tüm karakterlerinin mezarı başında, benim sonum ne olacak diye bekliyor monk efendi :p
Eskisi ka
Fotoğrafçı: Abi gül biraz.
Dwaxer: O zaman karizmatik olmaz.
Fotoğrafçı: Abi tamam o zaman bak şöyle profilden alalım elinden de ateş çıksın.
Dwaxer: Çok bilindik.
...
Dwaxer: Haa bak. Senin şu kızın topu. Ona sanki bir şeye konsantre olmuş gibi baksam. nasıl olur.
Fotoğrafçı: evet aslında. Devrimke ateş çıkartan yapmıştık hem. Sen de küreye bak. Birde sola değil sağa bak. Yok sana değil bana göre sağa abi.
Dwaxer: Böyle mi?
Eskisi ka
Not: Ne kadar yakın gözlüğü olmasa da kendisi kartal gözlü olduğu için hiç bir zaman 'bilge' bir ejderha gibi gözükemeyecek ama, darkgnome bu griffon senin yaşlı ejderini afiyetle yiyebilir :schemes:
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Bu arada devrimkin avatarını da koyayım da dwaxerinkine yaptığım yorum daha iyi anlaşılsın.
Ne bileyim CLİCK'scim. Senin avatar çokta bir şey ifade etmiyor. Ama sanki güneşten korkmuş yada rahatsız olmuş gibi havan var. Gece yarılarına kadar bilgisayar başında durduğundan, sabahları böyle bir tepki verdiğini mi ima ediyor acaba bilmemiyorum. Ayrıca sivri taşın tepsine neden tırmanma gereği duyuor olabilirsin onnda anlyamadım. Altın mı var orada ne?
Eskisi ka