DOğANIN TAPINAğI(TANRI:DRAGONFLY)(DOğA,KORUMA)

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Nede bu kadar dalgınsın Thlyrotel yoksa hiç ent görmedin mi?

Daha sonra iki ağaca dönerek önlerinde eğildi ,sözlerine ;onlar benim dostlarım bana uzun zamandır yardım ediyorlar tabiki bende onlara.Orkların yaktıkları bir ormandan kaçırdım onları.Ne yazıkki sadece iki tanesi kaçabildi.
Bu diyara geldiğimden beri bana hep yandaş olmuşlardır.Bu tapınağı beklemişlerdir.Kendileri onun için yüksek bir ruh bütünlüğüne sahiptir.
şimdi istersen gelde içeri girelim yorulmuşsundur.
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Calis tapınağa tekrar geldi gelmeyeli uzun bir zaaman oluyordu.Calis dragonfly la bişey ler konuşmak için buraya gelmişti.Yanına gitti ve elini uzattı
No one hears him cry so he turns to evil...
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Dragonfly wrote:Nede bu kadar dalgınsın Thlyrotel yoksa hiç ent görmedin mi?

Daha sonra iki ağaca dönerek önlerinde eğildi ,sözlerine ;onlar benim dostlarım bana uzun zamandır yardım ediyorlar tabiki bende onlara.Orkların yaktıkları bir ormandan kaçırdım onları.Ne yazıkki sadece iki tanesi kaçabildi.
Bu diyara geldiğimden beri bana hep yandaş olmuşlardır.Bu tapınağı beklemişlerdir.Kendileri onun için yüksek bir ruh bütünlüğüne sahiptir.
şimdi istersen gelde içeri girelim yorulmuşsundur.
Thlyrotel hala dalgın görünen bakışları ile Dragonfly'a bakıyor, sözleride ağızından belli belirsiz çıkıyordu.. biraz utanmıştı çünkü..
"Efendim evet hayatım boyunca ilk defa ent görüyorum ama şaşkınlığımın sebebi bu değil; entlerin beni tanıması idi"
bu sözlerin ardından elf, Dargonfly'ın gösterdiği yoldan onunla birlikte yürümeye başladı bir yandanda konuşmaya devam ediyordu..
"Demek entleri yangından kurtardınız, bu çok onurlu bir davranış belki bir gün entler hakkında bana daha çok şey öğretirsiniz..."
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Büyücü Findor Kendisini anlayamadığı bir durumdan dolayı ve hislerden dolayı kendisini doğanın tapınağına gitmek zorunda hissetti ve bunu yaptı
tapınağın kapısına geldiğinde haykırdı "burdayım beni içeri alın " dedi...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Findor un belkide saygı gösterdiği 2 tapınaktan biri idi burası o yüzden buraya gelmişti zaten kafasından bin türlü şey geçiyordu ve onları bir kenara bıraktı içinden haykırdı...

"Efendi Dragonfly burdayım kapınızdayım" bu mesaj gittim gitmedimi bilmiyordu ama gittiğini mup devasa kapıların önünde bekliyordu...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

yolda yürürken Dragonfly arka tarafından gelen haykırma ile şaşırdı.Geriye döndü ve kapıya tekrar geldi karşısındaki findoru tanıyordu.

Derdin nedir ? findor bu kadar bağırmanın sebebini merak ettim.
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Findor cevap verdi " özel bir derdim yok beni buralara çeken bir şeyler var ondan dolayı hislerimden dolayı burdayım ve sizinle tanışmayı istiyorum ve amacıma ulaştım sanırım "dedi ve eğilerek selam verdi..
"benim için bir şereftir..."dedi...
"tapınağa girmek için izin istiyorum"dedi....
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Tabiki tapınağa girebilirsin Findor.
şimdi beni takip et, dedi ve arkasını dönüp tapınağın geniş ahşap kemerli kapısından tekrar içeri girdi.
Kapının iki yanında ki entler dallarını oynatarak yeni bir şekil aldılar.Güneş kapıdan içeri girmek için can atarcasına yeşil zeminden yansıyordu.

Tüm bunlar devam ederken görünürden kaybolmadan Drgonfly findor hadi gir içeri dedi
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

findor bu teklife hayır diyemezdi ve hemen içeri doğru yürümeye bşladı etrafı incelerken hayretler içindeydi ent ler ve dahası dedi kendi kendine

içeri girdiklrinde "evet efendi tapınağınızda umarım mutlusunuzdur diyar da bu aralar dengeler iyice bozulmaya başladı ben büyü konseyinden geliyorum iyimisiniz diye bakmaya geldim " dedi ve gülümsedi...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Yürüyüşleri sırasında Findoru dinliyordu Dragonfly.
Diyardaki karışıklık hayvanlarımı bile etkiledi, bunun fasrkında lmamak imkansız.
Ama söylermisin bana büyü konseyinden gelipte beni burda neden iyi olup olmadığımı merak ettin.

Sesindeki ton bir hayli ciddiydi, akılnaki topluluklara olan inancı yüzünden kendiside dahil çok zarar görmüştü.
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Findor hemen söze girdi" buraya geliş amacım burda bir anlaşma yada o tarz bir şey değil sadece doğanın dengesini merak ettiğimden dolyı burdayım ve bu sizin işiniz bunuda biliyorum konsey in size karşı ne olumlu nede olumsuzbir düşüncesi vardır hiç bir kimse size karşı her hangi bir şey söylememektedir...
demek diyarda olanlar sizide rahatsız ediyor ben bunun için burdayım çıkıcak olan her hangi bir karışıklıkta sizinle olduğumu belirtmek için burdayım...
amacımı sakın yanlış anlamayın geçmişle ilgili bir çok şey duydum birbirini sırtından vurah adi anlaşmalar ve insanlar ama tek dileğim bana güvenmenizdir burdan her hangi bir çıkarım yok bunuda bilmenizi isterim "dedi ve onu dinlemeye başladı...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

İlk gördüğüm bir varlığa güvenemem bu kanunlarıma aykırı.
Güven bazen zayıflık sebebidir genç varlık.
Lütfen şimdi istediğin benimle konuşmak ise konuşalım ama bunun dışında benden sadece sözlerimi alabilirsin.
Güven çok sonra gelir.

Yürümeleri sırasında tapınağın avlusuna geldiler.İçersi oldukça kalabalıktı.Meditasyon yapanlar,büyü çalışanlar,bir kenarda oturnlar.
Dragonfly işte burası Tabiatın tapınağı.İsteğin yemek ve dinlenme ise şurda istediğin kadar karşılaya bilirsin.Benimle konuşmak istiorsan burdayım dedi ve yeşil zemine oturdu.
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Findor bu konuşmaya çok sevinmiştive söze girdi " burada yapılanalar çok hoş fakat şuan için ne durumdasınız bir savaş kapımım eşiğimde gibi gözüküyor buna hazırmısınız"dedi
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

hıh yine mi savaş dedi hiddtle.
Kimse durumundan mutlu değil diyarda hiç bir şey yokken varlıklar arası bu savaş nedendir.
İyi kötü hep çatışma durumundamı olmalı anlamak istemiyorum.

Sinirden sesi hırlamaya benzer bir hal almıştı nlından dökülen ter damlacıkları güneşte birer gümüş damlası gibi aşağı süzülüyorrdu.
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

cevap verdi "evet anlaşılan yine savaş yaklaşıyor benim artık gitmem gerekli size çok teşekkür ederim bir daha görüşmek üzere "dedi ve cebinenden scroll u çıkardı üstünde yazılanları okudu ve konseye geri teleport oldu giderken sesi tapınakta yankılandı "hoşçakalın ve dikkatli olun.."
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Locked