Ölümün Karargahı

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Post Reply
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Turnuva kapanmıştır dedi tozlu savaşcı...
ve mavi parıldayan kılıcı sapladığı yeren çıkardı...

karargahın kapılarından geçti ve binanın derinliklerine gitti.. bir kaç büyülü söz mırıldandı ve bir portal açıldı...

portaldan geçen savaşcı müzeyi andıran bir yere geldi....

burdaki görüntü inanılmazdı...

Unholy'nin ve Gorath'ın cesetleri yanında ve içinde yeminerin küllerinin bulunduğu bir kavanoz bulunmaktaydı....

Oren mavi parlayan kılıcı da diğer kahramanların eşyalarının durduğu yere astı....ve ordan uzaklaştı...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Henüz bir iki adım atmıştıki tozlu savaşcı geriye döndü ve Unholy nin bedenine baktı....

"Artık zamanı geldi... Komutanımı geri alacağım...."

unholy nin bedenini sunağın üzerine yatırdı...
yanına da eski kılıcını koydu ama bu kılıçta bir farklılık vardı.. kılıca bakan içinde can çekişen ruhları görebiliyordu...

ölümden çektiği ruhu savaş ve adaletle harmanladı ve unholy nin bedenine yerleştirdi..

aşkı sevgiyi ve benzeri zayıf duyguları galadlirim e hediye etti ve.

"Kalk ölümün eli kalk ve kılıcını al"
Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

Beden Tanrının sesi karşısında anlık bir titreme ile kımıldadı ve kılıcı kavradı. Gözleri kapalı duran bedenin dudakları anlık bir kıpırdama ile mırıldandı. Kadim bir dilde suzuldu sesi...

- Nereye gidersem iyi duygularım seninle...

Gözlerini açtığında iki kan damlası süzüldü gözlerinden. Beyaz saçları ağartılmış kafatası rengindeki cildi ile uyum gösteriyordu. Olduğu yerden doğrulduğunda karşısında Lord Oren'i gördü.
Kızıl birer alev gibi olan gözleri parıldadığında tek dizinin üzerine çöktü. Kılıcın ucunu yere sapladı hafifce...

- Zaman geçti... Kaos yerini Adalete bıraktı ve ben yeniden seninleyim Lord... Garip kaderimin çizgisi yeniden seninle...

Sesindeki donukluk Karargahtaki Ruhların huzuru ile kavuştu. Kafasını kaldırdı ve Tanrısına baktı...

- Emirlerin Lordum...
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

"Görevini biliyorsun komutan Unholy"

tozlu savaşcı gülümsedi...
Post Reply