Frp ve Kızlar
-
Possessed
- Site Çizeri
Yaw aylardır aynı şeyi mi tartışıyorsunuz?? Bu kadar uzuyacak bi konu değil bence, kızlar pek oynamıyor (ya da oynayamıyor) fakat oyle kızlar var ki senden benden canavar oynuyo, oynadılar mı tam oynuyolar. Tamam bitti işte konu, neyi tartışıyorsunuz?? 
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Bu başlık uzayıp gitmeye çok müsait başlık aynı konunun etrafında dönse bile...
En azından aramızdaki bayanları bu şekilde değerlendirebiliriz sanırım değil mi?
Bir de sonuçta fikri olan uzun süre sonra bile yazabilir.
En azından aramızdaki bayanları bu şekilde değerlendirebiliriz sanırım değil mi?
Bir de sonuçta fikri olan uzun süre sonra bile yazabilir.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

senin düşündüğün gibi düşünmeyenler de var. tartışma da bundan dolayı oluyo zatenPossessed wrote:Yaw aylardır aynı şeyi mi tartışıyorsunuz?? Bu kadar uzuyacak bi konu değil bence, kızlar pek oynamıyor (ya da oynayamıyor) fakat oyle kızlar var ki senden benden canavar oynuyo, oynadılar mı tam oynuyolar. Tamam bitti işte konu, neyi tartışıyorsunuz??
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Olayda burda kopuyor zaten.Kızlarda frp ye bence erkekler kadar meraklı ama oynayacak birileri olmadığından ya da kaptırırsam şimdi çok fazla oynarım gibi nedenlerden oynamayanlar çok fazla benim gördüğüm kadarıyla.WizardOfQuarks wrote:Ben çok oynamak istedim ama oynayacak birileri yoktu.
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
-
Possessed
- Site Çizeri
Galiba Lixer arkadasımız bana katılmıs ve mesajı geçersiz gorulerek silinmiş. Silmeden silmeye de fark vardır. Futbolda topu kaleye sokmak goldur degil mi hepimizin bildigi kural; ancak kaleye giren hep top gol değildir. Bunun faulu var ofsaytı var vs vs... Bunun gibi her içinde sadece bir smiley, işaret bulunan, boş (ki arkadasımızınki boş degilmiş, benden alıntı yapmış) mesaj da mutlaka silinmek zorunda değil, kullanıldıgı yere göre değişir. Arkadasımız; mesaj olsun, mesaj sayım artsın, forum benm mesajlarımla dolsun, server gocsun vb düşüncelerle atmamış, tepkisini göstermiş. Bence arkadasın mesajı silinmemeliydi.Nyse, uzatmayalım, yeri burası değil, ben o konu kilitlenmiş diye dusuncelerimi belirtmek istedim.
Konuya donersek..
Çok yazdım galiba gene

Konuya donersek..
ewt, anladım da, bu konu ilerlemiyor. Biri diyo kızlar iyi oynuyo, diğeri diyo sallama kötü oynuyo, öbürü diyo kızlar oynar uleen.... boyle bir konusma, konu; aynı mesajların surekli farklı varyasyonların tekrarlandıgı bir mesajlar toplulugu olmuş. Kimseye bir şey katmıyor mesajlar. Aylarca 'çay zararlı mı değil mi' diye de konusuruz, biri yararlı, digeri zararlı der durur. Aynen buna dönmüş olay, ben onu demek istedim. Oynamayı beceremeyen, rp yapamayan dolu erkek var, kacınız iyi oynuyorsunuz? Cinsiyet meselesi değil olay, kafada bitiyor. Bu tip işlere erkekler daha cok merak saldıgı için kız nufusu azınlık, bu yuzden bi genelleme yapamayız.Artemis Entreri wrote: senin düşündüğün gibi düşünmeyenler de var. tartışma da bundan dolayı oluyo zaten
Çok yazdım galiba gene
O konu admin arkadaşımızca kapatıldığı için yapabileceğim bir şey yok Possesed. Olmazsa seninle nedenleri özel mesajla tartışabiliriz.
Konu pek çok kişi için uzun süre tartışılmış olabilir. Ama siteye bugün kaydolmuş biri için bu yeni bir konu... Nasıl olsa çok şey söylenmiş söylenecek bir şey yok denemez. Ã?ünkü her insan olaya yeni bir bakış açısı getirebilir.
O nedenle konuların mümkün olduğunca kapatılmamasından yanayım ben. Konudan sıkılanların konuya bakmama ve yeni konular açma özgürlüğü var nasılsa.
Bilmiyorum tekrar mı oluyor. Ama cinsiyetin bazı açılardan durumu etkilediğini düşünüyorum. Her kız her erkek aynı olmasa da genel olarak kızların ve erkeklerin oynayış tarzı vardır.
Benim bakış açıma göre bu oynayış tarzları içinde kızlara ait olan daha başarılı.
Kızlar tam anlamı ile RP aktivitesinin içine girseler. Başka bir değişle RP onların arasında populer olsa sanırım bir daha bırakmazlar hatta erkeklerle oynamayı da istemezler.
Asıl sorun onların RP ile fazla tanışmamış olması.
Konu pek çok kişi için uzun süre tartışılmış olabilir. Ama siteye bugün kaydolmuş biri için bu yeni bir konu... Nasıl olsa çok şey söylenmiş söylenecek bir şey yok denemez. Ã?ünkü her insan olaya yeni bir bakış açısı getirebilir.
O nedenle konuların mümkün olduğunca kapatılmamasından yanayım ben. Konudan sıkılanların konuya bakmama ve yeni konular açma özgürlüğü var nasılsa.
Bilmiyorum tekrar mı oluyor. Ama cinsiyetin bazı açılardan durumu etkilediğini düşünüyorum. Her kız her erkek aynı olmasa da genel olarak kızların ve erkeklerin oynayış tarzı vardır.
Benim bakış açıma göre bu oynayış tarzları içinde kızlara ait olan daha başarılı.
Kızlar tam anlamı ile RP aktivitesinin içine girseler. Başka bir değişle RP onların arasında populer olsa sanırım bir daha bırakmazlar hatta erkeklerle oynamayı da istemezler.
Asıl sorun onların RP ile fazla tanışmamış olması.
HARBE GİDEN
-
Possessed
- Site Çizeri
Yok yok, 'Bu konu cok konusuldu, yeter, vurun zincirleri!' demek istemedim, sadece bu konunun uzamasına anlam veremedim. Kilitlemek dusunce ozgurlugunu sınırlamak olur, tabi herkes istedigini diyecek. Bazı konular vardır, ben o tip konulara baktıgımda bi yorum yazarım ya da benm gibi dusunup de yazmıs olandan alıntı yapar ona katıldıgımı soylerim ve genelde bi daha o konuya pek dönmem. Bu konu da o tarz bir konu.
Bu arada son dediklerine ben de katılıyorum, kızlar FRP dunyasını ele gecirseler, hepimiz sürgün hayatı yaşarız. Belki de bi konu acarlar 'FRP ve Erkekler' diye, bizi küçümser de küçümserler.
Azınlık oldukları için sesleri çıkmıyor. Ben kızların güclü olduguna inanan biriyimdir, dusmanım kadın olmasın yani
Fırsatlar el verdiginde bizden daha üstlere cıkabilecek kapasite fazlasıyla var onlarda.
Bu arada son dediklerine ben de katılıyorum, kızlar FRP dunyasını ele gecirseler, hepimiz sürgün hayatı yaşarız. Belki de bi konu acarlar 'FRP ve Erkekler' diye, bizi küçümser de küçümserler.
Bende , Yok yok, 'Bu konu cok konusuldu, yeter, vurun zincirleri!' demek istemedim, sadece bu konunun uzamasına anlam veremedim. Kilitlemek dusunce ozgurlugunu sınırlamak olur, tabi herkes istedigini diyecek. Bazı konular vardır, ben o tip konulara baktıgımda bi yorum yazarım ya da benm gibi dusunup de yazmıs olandan alıntı yapar ona katıldıgımı soylerim ve genelde bi daha o konuya pek dönmem. Bu konu da o tarz bir konu.
Bu arada son dediklerine ben de katılıyorum, kızlar FRP dunyasını ele gecirseler, hepimiz sürgün hayatı yaşarız. Belki de bi konu acarlar 'FRP ve Erkekler' diye, bizi küçümser de küçümserler. Dil Azınlık oldukları için sesleri çıkmıyor. Ben kızların güclü olduguna inanan biriyimdir, dusmanım kadın olmasın yani Very Happy Fırsatlar el verdiginde bizden daha üstlere cıkabilecek kapasite fazlasıyla var onlarda, demek istiyorum.
(umarım bu mesajım kabul görür)
Bu arada son dediklerine ben de katılıyorum, kızlar FRP dunyasını ele gecirseler, hepimiz sürgün hayatı yaşarız. Belki de bi konu acarlar 'FRP ve Erkekler' diye, bizi küçümser de küçümserler. Dil Azınlık oldukları için sesleri çıkmıyor. Ben kızların güclü olduguna inanan biriyimdir, dusmanım kadın olmasın yani Very Happy Fırsatlar el verdiginde bizden daha üstlere cıkabilecek kapasite fazlasıyla var onlarda, demek istiyorum.
(umarım bu mesajım kabul görür)
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

kesinlikle katiliyoruma ama ben kizlarin girdigi bir FRPde oyun oynamayi birakip kizi izleyen cok adamda gordum yani kizlarin aslinda adam akilli oynayacak bir grup bulmasi zor bide genellikle FRPye cok yakin arkadaslar arasinda baslaniyo vede onlarda genelde kiz bulduklarinda sarkiyolar (ORNEK BIZBu arada son dediklerine ben de katılıyorum, kızlar FRP dunyasını ele gecirseler, hepimiz sürgün hayatı yaşarız. Belki de bi konu acarlar 'FRP ve Erkekler' diye, bizi küçümser de küçümserler. Dil Azınlık oldukları için sesleri çıkmıyor. Ben kızların güclü olduguna inanan biriyimdir, dusmanım kadın olmasın yani Very Happy Fırsatlar el verdiginde bizden daha üstlere cıkabilecek kapasite fazlasıyla var onlarda, demek istiyorum
-
Bunises
- Site Yazarı

FRP tanımadığım dişil etkenlere karşı "yasak" gördüğüm bir şey. Bizim kızlarımız oynayamaz. Frp bir derinlik işidir. Erkekler ise derin olmadıkları zaman susup "bende gidiyorum, bende kalktım" diyerek seneryo içerisine katılabilseler de dişil faktör her zaman "literatür" ve ciddiyet kurgusundan mahrum kaldığında "ya ben ne yapacaktım şimdi" diyip, tüm ruhu katleden varlıklar olabilmektedirler.
Bkz: Oyuna kız arkadaşını davet etmek. DM'e rüşvet verip kız oyuncuyu oyuna dahil etmek
Dm kız arkadaşım çokça vardır...İyidirler...fena değildirler. Seneryo bazlı oyunları biraz masalsı geçsede halen nasıl oldu dediğim kurguları değişik tarzda üreterek "vay be" dedirtecek şekilde önüne koyarlar. İşin garibi DM tanıdığım oyuncu tanıdığımdan çok...
Tekrar diyorum...bir kız gelirse ben frp oynayacağım derse. Gitsin kitap okusun...
Tekrar geldiğinde DM'liğin nasıl olduğunu soracaktır... :ayyyy!:
Bkz: Oyuna kız arkadaşını davet etmek. DM'e rüşvet verip kız oyuncuyu oyuna dahil etmek
Dm kız arkadaşım çokça vardır...İyidirler...fena değildirler. Seneryo bazlı oyunları biraz masalsı geçsede halen nasıl oldu dediğim kurguları değişik tarzda üreterek "vay be" dedirtecek şekilde önüne koyarlar. İşin garibi DM tanıdığım oyuncu tanıdığımdan çok...
Tekrar diyorum...bir kız gelirse ben frp oynayacağım derse. Gitsin kitap okusun...
Tekrar geldiğinde DM'liğin nasıl olduğunu soracaktır... :ayyyy!: