KARANLIğA DİRENİş <<<RP>>> HAKKI

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

eğer 10 kasabada öyle bir yönetşm durumu varsa sanırım bunun oren tarafından belirtilip. Bu güvenlik güçlerinin düzeni ve güvenliği sağlamak için yaptıkları belirtilmelidir. Bunların elbet bir komutanı vardır. Ve ortalıkta gezinmekle yetineceğini sanmam böyle bir durumda. Bilmiyorum haksız mıyım. Eğer böyle birşey yoksa, Güvvenlik güçleri de gönüllülerden oluşuyor demektir. Yani guards falan olmaz.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FreyaImplorer »

Chun_Luck inanılmaz iyi rp yaptı :) helal olsun diyorum yani hiç belli etmedi ama buna kamikaze diyebiliriz..
Jacta alea est.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Abi yanlış anlama ama benim genel olarak gördüğüm kasabaların hiçbirinde koruma falan yoktur. Onkasabayı da böyle hayal ettim. Savaşın olduğu dönemler hariç kasaba da zaten bir korumanın olmadığı bir yer olarak tasvir edilmişti yanlış hatırlamıyorsam..

Chuck a iyi şanslar diliyorum. Eğer başarırsa RP ye yeni karakterle katılmayı düşünmüyorum. Sizinle RP yapmak güzeldi diyeyim şimdiden. : ) Işık hiçir zaman yok edilemeyecektir.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

tamam beyler rp bitti hepiniz saolun var olun sizinle tanışmak büyük bir zevkti diyer rp de görüşmek üzere :D orenin tapınagına gelmek isteyeler her zaman yerimiz vardır...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Hadi arkadaşlar görüşürüz. : ) Yeniden bana bahşedilen yaşamın en güzel dakikaları sanırım sizinle yaşadıklarımızdı. Özellikl cehennemin merdiveninin dibinde Freya ile şarkı söyleyişimiz çok hoştu.. : ) Tekrar görüşürüz.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Locked