10 Kasabanın Olduğu Yer Hakkında

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Heyecanlanma canım benim, bir çaresi bulunur.
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

sylvos wrote:Heyecanlanma canım benim, bir çaresi bulunur.
Ne yapayım uzun vadede plan yaptığım tek rp buydu. :D
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Eldarin

Post by Eldarin »

Sanırım evet, birtek senle ben kalmıştık :D

RPG şimdilik geri gelmeyecek gibi gözüküyor ama geri getirebilmek için üzerinde çalışılmakta. Yine de umut besleyin demiyorum. Belki olur belki olmaz. Harcanan emek konusuna ise hiç değinmek istemiyorum. Değindikçe tepemin tası atıyor çünkü...
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

onkasabanın oyunu bir yere bağlanıcak mı? Rp bitmiş gibi..Yada ben direk aklımadan geçeni söyleyeyim. Başka bir rpye geçicek olsam ,aynı karakterle orada on kasabada yaptıklarımı hatırlıyacakmıyım. Yoksa hiç on kasabaya gitmemiş hatta böyle bir yer hiç olmamış gibi mi davranıcam?
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Eldarin

Post by Eldarin »

RP kaldığı yerden devam ama slach senle msn de bi görüşelim istersen, Oyunu oren ile beraber hızlıca cataclysm e bağlayacağız. Ona mahsuben :) ...
Locked