Horcoel Unholy nin sözlerine karşılık bir an duraksadı..Derin bir iç çekti şovalye..
''Bir bilmece daha ha.:''diye fısıldadı kendi kendisine..
Düşünmeye başladı bu sırada..Beyaz atlar..şaha kalkma..Ne olabilirdiki..Sıkıntı içerisinde bir elini ağzına yasladı ve düşünmeye devam etti..
Bir süre süren sessizliğin ardından Horcoel gözlerini bir anda açtı ve Unholy e doğru döndü..Aklına bir fikir gelmişti..
''Cevabı buldum sanırım..''dedi Bilgece bir ses tonu ile..''Ancak birşey rica ediyorum..Cevabım yanlışsa cehennemde kaybolacak olan sadece ben olayım ölüm şovalyesi..En azından yanıldıgım taktirde Logan ada bir şans vermiş oluruz..''
''Cevabım ''dedi bir duraksamayla..
''Diş..''
Logan ın hayatı için!!!
-
Horcoel_Baator
- Seçilmiş Savaşçı
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

"tebrik ederim.. geçtiniz.." diye bir ses duyuldu ama unholy konuşmamıştı.....Unholy de şaşkınlıkla etrafa bakıyordu ki yer sarsılmaya başladı... tavandan parçalar tek tek düşüyordu.. yer çatlıyor ve içinden alevler püskürüyordu...
bina parça parça dökülürken Logan ve Horcoel başlarını korumaya çalışıyorlardı..
bir süre bu böyle devam ettikten sonra durdu...
kafalarını kaldırıp etrafa baktıklarında kızıl topraklar altında kara topraklar üstünde tapınaktan kalmabir parça mermere ayak basıyorlardı.....
İblis konuştu, sesi tanıdıktı bu Malhavoc du.....
arkalarını döndüklerinde iki buçuk metre boyuncaki iblis kanatlarını gerdi ve
"Savaş mı bilmece mi??"
bina parça parça dökülürken Logan ve Horcoel başlarını korumaya çalışıyorlardı..
kafalarını kaldırıp etrafa baktıklarında kızıl topraklar altında kara topraklar üstünde tapınaktan kalmabir parça mermere ayak basıyorlardı.....
"Savaş mı bilmece mi??"
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
-
Horcoel_Baator
- Seçilmiş Savaşçı
Oren_Dautry wrote:"tebrik ederim.. geçtiniz.." diye bir ses duyuldu ama unholy konuşmamıştı.....Unholy de şaşkınlıkla etrafa bakıyordu ki yer sarsılmaya başladı... tavandan parçalar tek tek düşüyordu.. yer çatlıyor ve içinden alevler püskürüyordu...
"Savaş mı bilmece mi??"
Horcoel şaşkınlıktan fal taşı gibi açtığı gözleri ile devasa iblise baktı...
''Malhavoc''dedi fısıltı ile..
''Cehennemin Koruyucusu..''
Horcoel dirseği ile gözlerini siper alacak şekile getirdi ve birkaç adım öne doğru çıktı..Yukardan daha fazla taş gelmediğini anladığında kolunu kafasının üzerinden çekti ve hayranlılkla iblise bakmaya başladı..Kısa bir süre sessizlik hakim olmuştu havaya..
Horcoel karanlıgın ve korkunun hakim oldugu bu anda sessizliği bozacak bir çıtırtı edasıyla yukarıya doğru kaldırdı başını..İblise doğru baktı..İblisin kanatlarına ve devasa boyutuna..Ardından arkasına dönerek Logan a doğru bir bakış attı şovalye..Logan ağır yaralı idi ve alacağı her darbe onun için ölümcül olacaktı..Horcoel başını dostundan çevirerek masum bir gülümseme ile iblise doğru baktı..
''Savaşmaktan korktuğumuzdan değil Cehennemin yüce koruyucusu..Ancak buraya birisini geri getirmek uğruna geldim..Savaşmak için değil..Hem Elf atalarımın da dediği gibi..''Bazen işleri kılıcınla değil bilgeliğinle çözümlersin..''Hayat bana bunu öğretti..''
Horcoel bir an duraksadı..Başını öne eğip yutkunduktan sonra devam etti sözlerine..
''Pekala Cehennemin yüce koruyucusu Malhavoc..''dedi iblise referans yaparak..
''Bilmeceyi sorun..''
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
the ones I love will always be the ones who pay..''
-
Logan
- Kullanıcı

logan sarsılmadna cıkıp,karşısında o iblisi görünce hiçte şaşırmamıştı...
ama sırtıdna vuran soğuk onu epey titretiyor,zorluyordu....
arıdından,bir soro ile karşılaşmıştı logan, dostunun cewabını onaylarcasına....
''bilmecede bir savaştır,beyin savaşı...sadece çabuk cıkmak istedimiz için bilmeceği istiyoruz...''
iblisin kanatlarına baktı,esasında sizinle savaşmak hiç kimsenin istemiyece bir şey,bide oren adına burdasınız, burası sizin boyutunuz göreviniz icabı burdasınız... size saygı duyarım, bize on kasa halkını kurtarmakta yaptınz iyiliği unutmıyacağım ''logan bu sözlerinden sonra iblise baktı o da bir oren inanaydı ,geçmişi hakında fazla şey bilmesede bunu biliyordu ,logan bu kumardan cıkmak için can atıyor, sevgilisene kavuşmak için bekliyordu...
savaşcağı zamanları özlüyordu...
bir daha asla... düşünmeden hareket etmiyecekti
logan
iyilik adına,adalet adına savaşmaya dewam edecekti logan,
kafasında öle çok şey vardıkii..
onun hayat için kendi hayatını ortaya koyan dostu...
kendisini bekliyen sevgilisi....
on kasaba halkının akibeti....
ve bunun gibi şeyler...
içinde bir dua fısıldadı logan
''Lordum bana 3 . bir şans verdiiniz için saolun,sizi utandırmıyacam, iyilik adına her şeyi yapcam,adalet ve eşiklik adına, savaşmaya dewam edeceğim....''
ve ardından iblisin bilmecesini sormasını bekledii
logan...
ama sırtıdna vuran soğuk onu epey titretiyor,zorluyordu....
arıdından,bir soro ile karşılaşmıştı logan, dostunun cewabını onaylarcasına....
''bilmecede bir savaştır,beyin savaşı...sadece çabuk cıkmak istedimiz için bilmeceği istiyoruz...''
iblisin kanatlarına baktı,esasında sizinle savaşmak hiç kimsenin istemiyece bir şey,bide oren adına burdasınız, burası sizin boyutunuz göreviniz icabı burdasınız... size saygı duyarım, bize on kasa halkını kurtarmakta yaptınz iyiliği unutmıyacağım ''logan bu sözlerinden sonra iblise baktı o da bir oren inanaydı ,geçmişi hakında fazla şey bilmesede bunu biliyordu ,logan bu kumardan cıkmak için can atıyor, sevgilisene kavuşmak için bekliyordu...
savaşcağı zamanları özlüyordu...
bir daha asla... düşünmeden hareket etmiyecekti
logan
iyilik adına,adalet adına savaşmaya dewam edecekti logan,
kafasında öle çok şey vardıkii..
onun hayat için kendi hayatını ortaya koyan dostu...
kendisini bekliyen sevgilisi....
on kasaba halkının akibeti....
ve bunun gibi şeyler...
içinde bir dua fısıldadı logan
''Lordum bana 3 . bir şans verdiiniz için saolun,sizi utandırmıyacam, iyilik adına her şeyi yapcam,adalet ve eşiklik adına, savaşmaya dewam edeceğim....''
ve ardından iblisin bilmecesini sormasını bekledii
logan...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

"bu sefer ikinize ayrı bilmece Hahahahaah"
bu senin bilmecen Logan
"geçenlerde eski yaşlı kılıç ustamla karşılaştım..
yanında küçük bir kız vardı
dedimki, "senin kızınmı"
bilge bakışlarını bana çevirdi ve güçlü elleriyle kılıcı kavradı
"evet, on sene önce bir evliliğim olmuştu , tanımazsın" dedi
"adı ne" dedim
"annesininkiyle aynı" dedi
kıza döndüm
"nasılsın küçük anastasya" dedim
kızın adını nerden bildim..??
bu senin bilmecen Logan
"geçenlerde eski yaşlı kılıç ustamla karşılaştım..
yanında küçük bir kız vardı
dedimki, "senin kızınmı"
bilge bakışlarını bana çevirdi ve güçlü elleriyle kılıcı kavradı
"evet, on sene önce bir evliliğim olmuştu , tanımazsın" dedi
"adı ne" dedim
"annesininkiyle aynı" dedi
kıza döndüm
"nasılsın küçük anastasya" dedim
kızın adını nerden bildim..??
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Malhavoc un yüzü sinirle buruştu..
korkunç yüzünü kızıl gökyüzüne çevirdi ve haykırdı
"AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRHhhhhhhhhhhhhh"
Seni küçük solucan bu parmaklarımın arasından ikinci kayıp geçişin... çok sanslısın çok...şimdi ne diyceksen de ve sonra da defol burdan.....
korkunç yüzünü kızıl gökyüzüne çevirdi ve haykırdı
"AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRHhhhhhhhhhhhhh"
Seni küçük solucan bu parmaklarımın arasından ikinci kayıp geçişin... çok sanslısın çok...şimdi ne diyceksen de ve sonra da defol burdan.....