Has-Transilvanyalılar Kıraathanesi (RPG - Muhabbet)
-
Eldarin
Yav bence Burak abinin kötü bi niyeti yoktu ya. Hani ben karakter arkaplanını biliyorum ya, o bakımdan söyledim
.
Bu arada Salih abi kusura bakma, anca ısmarlayabildim karakter kağıdını, hemen hazırlıyorum background ile beraber. Göndericem sana bugün siteden.
RP de de tartışma safhasına geçilecek sanırım. Bu noktadan sonra oyunumuz başlıyor işte
...
Bu arada Salih abi kusura bakma, anca ısmarlayabildim karakter kağıdını, hemen hazırlıyorum background ile beraber. Göndericem sana bugün siteden.
RP de de tartışma safhasına geçilecek sanırım. Bu noktadan sonra oyunumuz başlıyor işte
ben gayet ii anladım.. benimle senin olduğun yerde.... oyun diil anca geyik oluo...
son 'izmir by night' ı hatırlatırım ... oyunda 1 günü anca 6 saatte oynuoduk...gülmekten...
ama sen sonunda misbon şekerlerinden bloodgolem çıkartarak .... beter ettin o ayrı....
son 'izmir by night' ı hatırlatırım ... oyunda 1 günü anca 6 saatte oynuoduk...gülmekten...
ama sen sonunda misbon şekerlerinden bloodgolem çıkartarak .... beter ettin o ayrı....
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
-
Eldarin
benim oynattıım oyuna kurban olun siz beyler... iki löpgötü teee kyakalardan kaldırıp her cuma hataya kadar getirtti mi o oyun? hah... sen şimdi saii bey sen istediin kadar misbon de, sen eldarinim biricik STm (saygılar) istediin kadar vampir yampir kumpir triosundan medet um, benim için boştur, fasa fisodur, ıvırdır zıvırdır.
o kadroyu bile oyuna gelmek, satmamak isteğiyle dolduran efsane bi oyundu.
o kadroyu bile oyuna gelmek, satmamak isteğiyle dolduran efsane bi oyundu.
War, war never changes...
ilk önce 'beast within' e yenilerek bu kadar sinirlenmene, ve ayıp kelimeler kullanmana, teessüf ederim. resmen frenzy ooldun.allah tan daeya nın kucaandan inmiştnde...diablerie ye falan kasmadın.... yoksa...yakardım seni....
esas o haras oyuna oyuncu bulduun için bize müteşekir olman lzım her cuma akşamı sayende dayak yiyoduk.. assamitelarından, giovannilerinden kurtulamadık... arkadasllar bisi sanmayın ha..2 PC var oyunda sadece...
bu arada ST ye yaptığın yakalaklığıda görmedim sanma...unutma ben 6 yaşımdan beri DM im...
şimdi oyuna dön....rp seni beklio....
esas o haras oyuna oyuncu bulduun için bize müteşekir olman lzım her cuma akşamı sayende dayak yiyoduk.. assamitelarından, giovannilerinden kurtulamadık... arkadasllar bisi sanmayın ha..2 PC var oyunda sadece...
bu arada ST ye yaptığın yakalaklığıda görmedim sanma...unutma ben 6 yaşımdan beri DM im...
şimdi oyuna dön....rp seni beklio....
eh hikaye sağlamdı da sayın STm (saygılar demiş miydim?), ben daha ne yapayım? ben mi çıkıp oynayayım yazdıım hikayeyi?
son sözüm sana ey iltihaplı salihim. oyunda sana yazılan hatunu nasıl ghoul yaptığını bu platformda insannarnan paylaşırsam, nerelere kaçarsın, utancından yüzünü nerelere gizlersin hele bi düşün bakem.
son sözüm sana ey iltihaplı salihim. oyunda sana yazılan hatunu nasıl ghoul yaptığını bu platformda insannarnan paylaşırsam, nerelere kaçarsın, utancından yüzünü nerelere gizlersin hele bi düşün bakem.
War, war never changes...
senin ruhunu biliom ben, buraya gelceeni biliodum lafın....
o benmiyim??? o gangrel.....
hem ne var sen sööleme ben sööerim
kızı döve döve ghoul yaptım yalan diil... gene olsa gene yaparım....o Eşref Abi idi çünkü...
o benmiyim??? o gangrel.....
hem ne var sen sööleme ben sööerim
kızı döve döve ghoul yaptım yalan diil... gene olsa gene yaparım....o Eşref Abi idi çünkü...