OYUN AÖIYORUM GELMEK İSTEYEN ARKADAşLAR BUYURSUN

“şöyle güzel bir oyun oynatan olsa da oynasak” ya da "Oyun oynatacağımda adam var mıdır ki acep?"diyorsanız bu bölüm tam size göre...
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

gelecek hafta için benim başka işlerim çıktığından oyunda olamayacağım şimdiden bildireyim dedim.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

sağ sol sağ sol
yumruk tekme kafa dirsek
bir de tumble check
monk ummm ben atarım bir yumruk
zıplarım duvara atlarım uçurumdan
kafa tekme yumruk hey hey hey

:D
jinakuma
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by jinakuma »

arkdaslar hepiniz bana kızacaksınız belki ama ev işi askıda evde kalan diger eleman pazartesi dönecekmiş galiba ama ben cumartesi akşama kadar bekliyelim derim. Biz yine de bir ikinci plan yapsak kötü olmuyacak. Ya gerçekten özürdilerim kendimi çok kötü hissettim şimdi.
I will show you the fear in a handful of dust
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

neyse artık başka yer ayarlarız ya da iptale gider bu hafta
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

dfunk wrote:neyse artık başka yer ayarlarız ya da iptale gider bu hafta
Yok iptale falan gitmez bu hafta, o kadar hazırlık yaptım iptal olursa onların hepsi güme gider ve oyunda temelli tatil olur. şimdi şöyle yapalım oyun için buluşma saati

BULUşMA SAATİ : 12:00

BULUşMA YERİ : BAKIRKÃ?Y

Bu oyun olacak yarın :) , gelmeyen kaybeder.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

heh başladık gene despot dm :schemes:
jinakuma
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by jinakuma »

Herkesden yeniden çok özürdilerim.Ev işi yattı arkadaşların geç gidesi tutmuş.
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Neyse jinakuma problem değil :) yarın saat 12:00' da Bakırköydeyiz.
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

Önemli değil Jinakuma zaten sen kimseye söz vermemiştin,olursa kaymak olacaktı :)

Ben oyun için sizinde beğeneceğinizi umduğum müzikleri CD'ye kopyaladım.Ayrıca tek bir DVD'ye bütün kural kitaplarını kaydettim.Eğer Can arkadaşımız dizüstü bilgisayarını getirmesse ben getireceğim.

Bizim oynadığımız yerde umarım fiş vardır.Ã?ünkü Laptobun pili ölmüş durumda yarım saatten fazla gitmiyor :D
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Bu gün oyunmuzun dördüncüsünüde oynadık, nice dört oyunlara daha. Oyuncu arkadaşlarıma gösterdikleri performanslarından dolayı tebrik ediyorum.

Oyuncu arkadaşlarım en sonunda madenden dışarıya adımlarını atmayı başardılar ve en sonunda önemli ilerlemeler kaydettiler :D .

Bir dahaki oyunumuzda görüşmek dileğiyle.

Not : Oyuncu kadromuz dolmuştur, bundan sonra oyunuza katılmak isteyen arkadaşlar izleyici olarak katılabilirler.
jinakuma
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by jinakuma »

Bu gün bende oyuna katıldım. Oyuna yener beni çok güzel kattı bence gerçi ben çok şansızdım bir gruptan dayak yedim. Hide yapmıya çalıştım ama başarısız oldum( gövdemden üstü gözküyordu ve elimde bir meşale vardı :king: ) birde tapınakta kılıç çektim . ben çekerim kardeşim ( acemilere özel bir skill)

Umarım ilk oyunumda iyi rp yapmışımdır elimden geleni yapmıya çalıştım.(saklanamadım kardeşim ne yapayım :???: 8) )
Yener kardeş saolsun güzel dm lik yapıyor (yav niye kıza dövdürtün beni) :|
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

Güzel bir hafta daha geride kaldı üzgünüzki.Hasta olmasaydım biraz daha iyi olacaktı.

Jinakuma'a fena değildi bu akşam;bu kadar hata kadı kızında da olur :wink: Ben şahsen potansiyeli gördüm kendisinde.

Bu haftaki oyunda Nonjomuz yere yatmadı arkadaşlar.Çok uğraştık ama olmadı;Serbülent o bıçağı yürüttün ya helal olsun.

Ve Onu sen bir yerde ortaya çıkaracaksın.Ve o gün öyle bir gün olacak ki keşke doğmamış olsaydım diyeceksin!
:evillaugh:

İncilden alıntı gibi oldu hee..10 numara
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

bıçak çıkarsa ensende bulablirsin fatihciğim merak etme kesecem seni en sonunda :evil:
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Evet evet... bu seferki oyun gerçekten unutulmazlar arasına girdi... Her zaman yapıcı eleştirilerde bulunan bir insan olduğumdan hallice yine açayım ağzımı yumayım gözümü...

Bir numara Serbülent'e gidiyor...

Ortam gerilmiştir, DM ters gitmeye başlar...

Serbülent: :mad: Tamam abi ben de o zaman diz çöküp boynumu kırıyorum...
Can: :clap: :clap: :clap: Zuahahaahahaahha
Yener: Abi sana doğru siyah zırhlı bir adam geliyor... :mad:
Can: :-o :shock: :embarrass: :(
Yener: Kılıcını çekti.. öldün abi seni ikiye böldü...
Can: :ayyyy!:
Yener: Bagdarunal geldi abi ... tanrı öldürdü seni...
Can: Pekiyi. :king:

DM grubun geri kalanını da katleder... Grubun yeni cleric adayı olan Tuğrul'u ise okuduğu kitaptan fırlayan canavarın yemesi pek bir manidardır.
..............................................................................

Aslında burası daha bomba ama neyse ben bu kadar anlatayım... Makattan alınan ilim ve bilimin tartışması sırasında Yener Fatih'in üstüne kahve döker...

Fatih: :cry: :cry: :cry: Yaa abi üstüme kahve döktün ya... Baksana yaa abi ya şu koluma bak ya of Yener ne biçim adamsın sen ya offf ya baksana ya şuna bakya koluma bak ya kahve kokuyo ya...

Serbülen: :-P Ne var üzerindeki de kahve rengi işte noolmuş kahve kokuyorsa? :evil:

Fatih: Abi gitti karakter sheetim ya şuna bak Yener yaa ne yaptın ya Off ya yeni karakter sheet ver abicim bu ne böyle ya...

Yener: :mad: :embarrass: (Yeni karakter sheet uzatır...)

Can: Abi sen yenisini yazana kadar kurur o bak hem böyle millet kahve döküyor kağıtların üstüne eski süsü vermek için...

Fatih: Abi yok daha neler yaa? Bir de şöyle köşesini yakayım istersen aşk mektubu gibi?

Can: :-o Lan olum sen aşk mektubunu ne sanıyorsun öyle ya?? Aşk mektubunu yakan adam kızı ne yapar?

...................................................................................

Bilgi tapınağında kodaman rahipler baş rahibi nasıl seçeceklerini tartışırlarken kodaman rahiplerden Dunlop hayatını kaybeder. Cesedi apar topar sunağa taşınır, kendisi ile muhabbet edilir ama Dunlop yerinden memnundur ve öteki dünyadan dünyamıza geçmeyi kabul etmez. Rahat bırakın der beni...

Yener: Abi ben karıştırmışım ölen Dunlop değilmiş....

Grup: :-o Haaaaaaaaaaaaaaaaa.

..............................................................................

Grubun acemi fighter'ı handa çiçeği burnunda Cleric'imizi beklerken yavaş yavaş ekildiğini anlar... Ortada ne gelen vardır ne giden... Yener biraz hanı tarif eder... Etrafta içki yarışı yapan insanlar vardır. Tam bu sırada grubun geri kalanı Kodoman rahip'in ölümünü araştırmakta ve artık iyice sigara dumanına boğulmuş saksılarını son bir kez çalıştırarak cinayeti çözmeye çalışmaktadırlar... Handa bir sürü ayyaşın arasında ekilmiş Fighter sıkılmaktadır... Bu sırada Atakan'ın ağzından Yener'in han tasvirine istinaden şu sözcükler dökülür...

Atakan: :embarrass: Keşke handa olsaydık abicim...

Çok önemli not: Atakan ciddidir ve bu lafı off-game söylemiştir... Zira kendisi oyun dışında da barbardır.

........................................................................
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

dur sen duur daha nelerle karşılaşacaksın gerçi ben bu gafta yokum gelecek hafta batırırım oyunu.
Post Reply